Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα, ειμαι στο ψαξιμο για αυτοκινητο και εψαξα να δω τι παιζει με τα αυτοκινητα απο βουλγαρια...οι τιμες ολοι το ξερουμε οτι ειναι χωμα το θεμα ειναι το κοστος για να βγαλεις Ελληνικες πινακιδες...Ενα παλιο μου φιλαρακι που τον βρηκα τυχαια μετα απο χρονια μου ειπε οτι πηρε ενα astra 3500 και με τις πινακιδες του πηγε 4000! Ρωτησα ενα αλλο παλικαρι γνωστο που εχει αυτοκινητο απο εκει αλλα με βουλγαρικες πινακιδες, και μου ειπε οτι το κοστος για πινακιδες και αυτα ειναι περιπου 3000-3500 ΜΟΝΟ για τα χαρτια...Ξερει κανεις κατι παραπαπανω?

Δημοσ.

Μην ακους τιποτα. Παρε απο εκει με βουλγαρικες πινακιδες και κυκλοφορεις κανονικα. Ο εμπορας θα σου δωσει χαρτι μαιμου οτι το αμαξι ειναι νοικιασμενο και εισαι κομπλε. Ασφαλισμενος εκει να εισαι. Μονο βενζινη πληρωνεις εδω. Οσα κυβικα θελεις και ασε τους ιθαγενεις να σουβλιζονται με 1300 κυβικα. Καγιεν να παρεις.

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Μην ακους τιποτα. Παρε απο εκει με βουλγαρικες πινακιδες και κυκλοφορεις κανονικα. Ο εμπορας θα σου δωσει χαρτι μαιμου οτι το αμαξι ειναι νοικιασμενο και εισαι κομπλε. Ασφαλισμενος εκει να εισαι. Μονο βενζινη πληρωνεις εδω. Οσα κυβικα θελεις και ασε τους ιθαγενεις να σουβλιζονται με 1300 κυβικα. Καγιεν να παρεις.

Αν τρακάρεις στην Ελλάδα την γάμησες...Αυτο μου το ειπαν και τα 2 παιδια...!

• Like 1
Δημοσ.

Διεθνη ασφαλεια να εχεις δηλ οι τουριστες που ερχονται με αμαξια τους ειναι σε κινδυνο?...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ELTASSOS είπε

Διεθνη ασφαλεια να εχεις δηλ οι τουριστες που ερχονται με αμαξια τους ειναι σε κινδυνο?...

Δεν γνωριζω για αυτο και δεν μπορω να πω κατι παραπανω γιατι οτι μου ειπαν μεταφερω! Επισης αυτο το μαιμου χαρτι τι ειναι γνωριζουμε? Τι φαση δεν πολυκαταλαβα

Δημοσ.

Η Βουλγαρια ειναι η χωρα της απατης,θα ειναι εξαρχης ενα δυσκολο εγχειρημα,απο την μερα Νο 1 με πολλες μπανανοφλουδες

Θα προτιμουσα ενα αυτοκινητο ελληνικο των πχ 2.000 ευρω απο αγγελια ιδιωτη που κινει το αυτοκινητο καθημερινα

• Like 2
Δημοσ.
Μόλις τώρα, vagos789 είπε

Η Βουλγαρια ειναι η χωρα της απατης,θα ειναι εξαρχης ενα δυσκολο εγχειρημα,απο την μερα Νο 1 με πολλες μπανανοφλουδες

Θα προτιμουσα ενα αυτοκινητο ελληνικο των πχ 2.000 ευρω απο αγγελια ιδιωτη που κινει το αυτοκινητο καθημερινα

Ναι και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ο φιλος θελει να γλυτωσει λεφτα και μαλλον να παρει κατι φινο...που στην ελλαδα θα τον τσακισουν τεκμηρια φορος πολυτελειας ασφαλειες. Και εγω πουντο 1250 κυκλοφορω ελληνικο αφου εκει φτανω.

Δημοσ.

Δεν λυπασε τα λεφτά σου. Αυτοκίνητο από την Βουλγαρία θα φέρεις; από την Βουλγαρία;

Δημοσ.

α ρε Έλληνα που κατάντησες. μεταχειρισμένα αυτοκίνητα από τη Βουλγαρία. από πού. από τη Βουλγαρία.

τους οποίους κάποτε κοροϊδεύαμε και λέγαμε... Βουλγαρία θα καταντήσουμε.

ε τώρα ό,τι πετάνε οι Βούλγαροι το παίρνουμε εμείς. άντε και σε λίγα χρόνια θα εισάγουμε μεταχειρισμένα από Σομαλία και Μπαγκλαντές.

πέρα από την πλάκα στη γειτονική χώρα κυκλοφορούν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα απ' ότι εδώ. 

Δημοσ.

Δεν παιρνεις τα αυτοκινητα απο τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, απλα η βουλγαρια εισαγει αυτοκινητα απο Ιταλια, Γερμανία και τριγυρο...Αν διαβασετε τις αγγελιες απο τα αυτοκινητα ολα γραφουν χωρα προελευσης!!!

Δημοσ.
5 ώρες πριν, tselehub είπε

Δεν παιρνεις τα αυτοκινητα απο τους ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ, απλα η βουλγαρια εισαγει αυτοκινητα απο Ιταλια, Γερμανία και τριγυρο...Αν διαβασετε τις αγγελιες απο τα αυτοκινητα ολα γραφουν χωρα προελευσης!!!

... προσοχή σε αυτά που προέρχονται απο Ιταλία.

Τα περισσότερα προέρχονται απο ολικές ασφαλιστικών, όντας κατεστραμμένα απο τις δυνατές πλημμύρες του προηγούμενου χειμώνα.

• Like 2
Επισκέπτης
Δημοσ.
9 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Ναι και εγω συμφωνω μαζι σου αλλα ο φιλος θελει να γλυτωσει λεφτα και μαλλον να παρει κατι φινο...που στην ελλαδα θα τον τσακισουν τεκμηρια φορος πολυτελειας ασφαλειες. Και εγω πουντο 1250 κυκλοφορω ελληνικο αφου εκει φτανω.

Νομίζω ότι ο φίλος δεν εννοεί να φέρει αμάξι και να το κυκλοφορεί με βουλγαρικές πινακίδες,μεγάλο ρισκο αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος Βουλγαρίας,

αλλά κάτι να το εκτελωνισει.

Απο εκεί και πέρα κοιτάει ότι κοιτάει κάνεις σε έλεγχο μεταχειρισμένου.

Και φυσικά δεν σημαίνει ότι το εισαγωμενο "ελληνικό" αμάξι από ιδιώτη είναι πάντα καλύτερο από ένα Βούλγαρο ιδιώτη.

Δημοσ.
9 ώρες πριν, torq είπε

.

πέρα από την πλάκα στη γειτονική χώρα κυκλοφορούν πολύ καλύτερα αυτοκίνητα απ' ότι εδώ. 

Σε όλα που λες έχεις δίκιο.στο τελευταίο όχι.ενταξη είπαμε αλλά δεν είμαστε ίδια με το πρώην ανατολικό μπλοκ .. ( έχω πάει σε όλες τις χώρες κατά εκει ).

Δημοσ.
Στις 20/6/2019 στις 7:19 ΠΜ, jmmys είπε

Νομίζω ότι ο φίλος δεν εννοεί να φέρει αμάξι και να το κυκλοφορεί με βουλγαρικές πινακίδες,μεγάλο ρισκο αν δεν είναι μόνιμος κάτοικος Βουλγαρίας,

αλλά κάτι να το εκτελωνισει.

Απο εκεί και πέρα κοιτάει ότι κοιτάει κάνεις σε έλεγχο μεταχειρισμένου.

Και φυσικά δεν σημαίνει ότι το εισαγωμενο "ελληνικό" αμάξι από ιδιώτη είναι πάντα καλύτερο από ένα Βούλγαρο ιδιώτη.

Και μόνιμος κάτοικος ή όχι , ο νόμος λέει ,πάνω από 6 μήνες το χρόνο δεν έχεις δικαίωμα να κυκλοφορείς κανένα αμάξι σε οποιαδήποτε ευρωπαϊκή χώρα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...