Προς το περιεχόμενο

LOGITECH G403 Prodigy Gaming Mouse - 34,99€ στα Media Markt

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ειναι ιδιο με deathadder elite(sensor 33xx κ τα 2)...η μονη διαφορα ειναι οτι το elite  εχειαλλαγη on the fly dpi με + - ενω το αλλο με ενα κουμπι...θα ελεγα μεγαλυτερη αντοχη στα κλικς αλλα για τα razer γραφονται πολλα για double click μετα απο ενα διαστημα

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, kage είπε

Ειναι ιδιο με deathadder elite...η μονη διαφορα ειναι οτι το elite εχει αλλαγη on the fly dpi

Και αυτο εχει...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το μονό κουμπι απο πανω ειναι φαση + - μπροστα πισω; ή απλα παει διαδοχικα με μονο click?

Επεξ/σία από kage
Δημοσ.

Τίμια τιμή.

Προτείνεται 

α) αλλαγή mousefeets πχ hyperglides, corepad

β) βγάζετε κάτω καπάκι + μαγνήτες

γ) Paracord cable 

Δημοσ.

το έχω αγοράσει πριν 3-4 μήνες. Το πήρε και ένας φίλος που το έπιασε σπίτι μου και είχε καιρό να πιάσει και να του κάτσει ποντίκι τόσο όμορφα στο χέρι.
Πήραμε από ένα ακόμα each. 

Δημοσ.

Ενημερωτικα εκαναν refresh το συγκεκριμενο με τον καινουργιο σενσορα Hero, ισως το ριξουν και αλλο να φευγει, αν οχι στα ελληνικα μαγαζια σε κανα amazon πιστευω θα το ξεφτιλισουν, 35€ το ειχα παρει πριν αρκετους μηνες απο κωτσοβολο

Δημοσ.

Για μένα πλέον δεν αξίζει να πάει κάποιος σε ενσύρματο.

Με τον νέο σένσορα hero της Logitech που φοράνε πλέον και τα wireless ποντίκια της όπως το G305 - G603 δεν έχεις καμία απολύτως διαφορά με τα ενσύρματα. 

Επίσης τα ανωτέρω ποντίκια τα βρίσκεις στο amazon συχνά στα ~40 ευρώ περίπου, τόσο πήρα τα δικά μου.

Από Ελλάδα ξεκινάνε στα 45-50.

Ας κάνουμε την ζωή μας πιο εύκολη = λιγότερα καλώδια. ;) 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Το έχω και το χρησιμοποιώ απ'το black friday του 16 όπου το είχα βρει 37 στον κώτσο, αν θυμάμαι καλά. Πολύ καλύτερο απ'το (τότε) deathadder chroma και ίσως το μόνο ποντίκι που είχα ever το οποίο 2,5 χρόνια μετά δεν έχει παρουσιάσει κανένα απολύτως πρόβλημα. Αν δεν σας ενοχλεί το καλώδιο, χτυπήστε το χτες κιόλας.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
31 λεπτά πριν, Vasilius είπε

ασύρματο = battery = φόρτιση . Επίσης latency και υπάγεται σε οποιαδήποτε παρεμβολή possible .

Eπαναφορτιζόμενες μπαταρίες και καθάρισες. Επίσης αυτονομία ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη, ειδικά το G305.

Δεν έχει κάποιος λόγο να πάει σε ενσύρματο πια, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου φυσικά. :) 

Edit: H καραμέλα του Latency πλέον πάλιωσε. Δεν υπάρχει πλέον latency στα νέα gaming ποντίκια σε σχέση με τα ενσύρματα.

Έχω μπόλικα και από τα δύο και δεν έχω παρατηρήσει καμιά διαφορά. Ούτε παρεμβολές υπάρχουν....

Επεξ/σία από lionheart75
  • Like 1
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, lionheart75 είπε

Eπαναφορτιζόμενες μπαταρίες και καθάρισες. Επίσης αυτονομία ΠΑΡΑ πολύ μεγάλη, ειδικά το G305.

Δεν έχει κάποιος λόγο να πάει σε ενσύρματο πια, αλλά αυτή είναι η γνώμη μου φυσικά. :) 

Περα απο το θεμα μπαταριας/latency κτλ ειναι και το θεμα το ποιο σχημα βολευει τον καθενα.

Ποσα λεφτα θες για το αντιστοιχο ασυρματο του G403?

Γιατι το 305 ειναι αλλο σουλουπι και μενα πχ δε με βολεψε αρα θα πρεπει να παω σε διπλασια χρηματα απο αυτο της προσφορας για το αναλογο ποντικι.

Οποτε υπαρχει λογος να παει καποιος σε ενσυρματο...

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Dantε είπε

Περα απο το θεμα μπαταριας/latency κτλ ειναι και το θεμα το ποιο σχημα βολευει τον καθενα.

Ποσα λεφτα θες για το αντιστοιχο ασυρματο του G403?

Γιατι το 305 ειναι αλλο σουλουπι και μενα πχ δε με βολεψε αρα θα πρεπει να παω σε διπλασια χρηματα απο αυτο της προσφορας για το αναλογο ποντικι.

Οποτε υπαρχει λογος να παει καποιος σε ενσυρματο...

Φυσικά πρωταρχική σημασία έχει να σε βολέψει. Αν δεν σου κάθεται καλά στο χέρι όσο καλό και να είναι δεν αξίζει.

Υπάρχει το G403 wireless που έχει το ίδιο σουλούπι αλλά και το G603 που επίσης έχει ίδιο σουλούπι, είναι πιο φθηνό (τώρα παίζει στα 50+ αλλά κατα καιρούς πέφτει στα 35-40)  και δουλεύει και με 1 μπαταρία αντί για 2 αν το θέλεις πιο ελαφρύ.

Μιλάμε με τον hero οπτικό σένσορα. Ούτε lag ούτε τίποτα. 

Εγώ προσωπικά θα τα δουλεύω με επαναφορτιζόμενες, όταν θυμηθούν να αδειάσουν οι μανίσιες και θα είμαι κομπλέ. 

Τα ενσύρματα πήγαν στα κουτιά τους και θα την κάνουν σιγά - σιγά. :) 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...