GeorgeP. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλησπερα όπως λέει κ ο τίτλος ποια τράπεζα να χρησιμοποιήσω για ανάληψη από Kraken για ποσό όχι μεγαλύτερο από 2000 ευρώ. πχ διαβάζω πως με Leopay ίσως υπάρχει θέμα δεσμεύουν καταθέσεις. έχετε να προτείνεται κάποια ;
GeorgeP. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 24 λεπτά πριν, zx1234r είπε Bitcoin ATM? Θα το κοιτάξω, δεν το είχα σκεφτεί αν και θα πρέπει ν κάνω ταξίδι , σε ευχαριστώ για την απάντηση edit : Τώρα που το κοίταξα έχουν τιμή πώλησης 400 ευρώ κάτω .... είναι πολλά. ευχαριστώ πολύ για την απάντηση πάντως. Ξέρει κάποιος άλλος κάτι σε τράπεζα; όχι ελληνική όμως Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από GeorgeP.
chek2fire Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 leopay πάντως με kraken δεν έχει κανένα θέμα εκτός αν εννοείς να στείλεις χρήματα από το leupay στην Ελλάδα. Αν είναι το δεύτερο γιατί να μην τα στείλεις κατευθείαν από το kraken. Και σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα.
GeorgeP. Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, chek2fire είπε leopay πάντως με kraken δεν έχει κανένα θέμα εκτός αν εννοείς να στείλεις χρήματα από το leupay στην Ελλάδα. Αν είναι το δεύτερο γιατί να μην τα στείλεις κατευθείαν από το kraken. Και σε αυτό δεν υπάρχει πρόβλημα. Σε ευχαριστώ πολύ , εννοώ να στείλω χρήματα από kraken στη leopay και να κάνω ανάληψη απο ΑΤΜ στην Ελλάδα διαβάζω διάφορα για Crypto Exchanges σχετικά με τράπεζες , επιπλέον είδα κ κάποια σχόλια για την leopay κ ανησυχώ μην κάνουν καμιά δέσμευση χρημάτων Ξέρεις μήπως το BIC της leopay ? δε μπορώ να το βρω , ειμαι έτοιμος να κάνω λογαριασμό αλλά με αυτά που διάβασα λίγο το καθυστερώ μέχρι να βγάλω μια άκρη.
chek2fire Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, GeorgeP. είπε Σε ευχαριστώ πολύ , εννοώ να στείλω χρήματα από kraken στη leopay και να κάνω ανάληψη απο ΑΤΜ στην Ελλάδα διαβάζω διάφορα για Crypto Exchanges σχετικά με τράπεζες , επιπλέον είδα κ κάποια σχόλια για την leopay κ ανησυχώ μην κάνουν καμιά δέσμευση χρημάτων Ξέρεις μήπως το BIC της leopay ? δε μπορώ να το βρω , ειμαι έτοιμος να κάνω λογαριασμό αλλά με αυτά που διάβασα λίγο το καθυστερώ μέχρι να βγάλω μια άκρη. την έχω χρησιμιοποιήσει για κανά δύο χρόνια χωρίς να έχω κάποιο πρόβλημα. Τώρα για μικροποσά κυρίως 100-200 ευρώ
GeorgeP. Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 επιβεβαιώνω για να απαντηθεί μήπως βοηθήσει και κάποιον άλλο που έχει την ίδια απορία , leopay με kraken κανένα πρόβλημα στις καταθέσεις τουλάχιστον μέχρι τα 1500 ευρώ , η κατάθεση φαινόταν την επόμενη μέρα μέχρι τις 14:30 εκτός από την πρώτη που άργησε πιο πολύ , εγώ τις έκανα τμηματικά μέχρι τα 400 ευρώ δεν αντιμετώπισα κανένα θέμα, δεν δοκίμασα να στείλω πάνω από 400 την εκάστοτε φορά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις