idkjustidoit Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Γεια σας. Έχω πάρει εδώ και δύο μήνες το s9+ αλλά πριν το πάρω είχα το 6s και μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που πήρα το s9+ γιατί μου λείπει απίστευτα το ios. Και σκέφτομαι να πάρω το iphone 8 plus.. Η γνώμη σας;
aces Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) καλως ηρθες!! Η συσκευη θα εχει υποστηριξη μεχρι το '22 αρα μιλαμε μινιμουμ αλλα 2.5 με 3 χρονια ακομα. Αν δεν σ αρεσουν τα καινουργια λογω notch ή λογω design τοτε η σειρα 8 ειναι η τελευταια που βγηκε με home button. (μεχρι νεωτερας ισως αναβαθμιστει του χρονου με home button ισως και ποτέ ξανά) Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από aces
darkman Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα αυτό έχω και θα έλεγα ότι είναι άψογο δεν πήγα στο Χ λόγο ότι ήθελα το home button , σαν τηλέφωνο είναι κομπλέ αδιάβροχο μεγάλη οθόνη καλός ήχος καλή αυτονομία . στα ποσά λεφτά το βρήκες ; Αν είναι μεταχειρισμένο να τσεκάρεις την υγεία της μπαταρίας του .
paris_chav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, idkjustidoit είπε Γεια σας. Έχω πάρει εδώ και δύο μήνες το s9+ αλλά πριν το πάρω είχα το 6s και μπορώ να πω ότι μετάνιωσα που πήρα το s9+ γιατί μου λείπει απίστευτα το ios. Και σκέφτομαι να πάρω το iphone 8 plus.. Η γνώμη σας; Θα σου ελεγα οτι αν συγκρινουμε αυστηρα τα 2 κινητα, ισως θα πας σε χειροτερο απ οτι εχεις αλλά απ τη στιγμη που δεν μπορεις να απαρνηθεις το iOS (εκανα το ιδιο δρομολογιο με εσενα αλλά αντεξα στο one ui του s9+), το 8 plus παραμενει μια αξιολογη επιλογη και σχετικα οικονομικη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα