xxatziva Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 αρα υπομονη για το 8 και τελικό μεγάλο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefdem Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ερώτηση που δεν έχω απάντηση ακόμα. Γιατί έγινε η έκρηξη στο γραφείο τελετών? Ήθελε απλά να ξεκόψει ο ιδιοκτήτης από την συμμορία? Γιατί από αυτό το γεγονός ξεκίνησε όλη η δράση του 3ου κύκλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 λεπτό πριν, stefdem είπε Ερώτηση που δεν έχω απάντηση ακόμα. Γιατί έγινε η έκρηξη στο γραφείο τελετών? Ήθελε απλά να ξεκόψει ο ιδιοκτήτης από την συμμορία? Γιατί από αυτό το γεγονός ξεκίνησε όλη η δράση του 3ου κύκλου. Αναμενουμε απαντηση στο τελευταιο επεισοδιο, οπως και σε πολλα πολλα πολλα ακομα. Μακαρι να τα χωρεσει σε 1 ωρα και 20 λεπτα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Ακόμη ένα επεισόδιο για να τελειώσει η παρωδία που βλέπουμε σε αυτή τη σεζόν. Μόνο ο Λογοθέτης άξιζε και κάπως κράταγε τη σειρά ο Μασάτος. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
voni892 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, CONAN_ είπε νομιζω οτι αν κάποιος κάτσει και τα δεί συνεχόμενα, και οχι ανα εβδομάδα όπως κάνουμε οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα, θα ειναι πολύ καλύτερη η εμπειρία... θα ρεει η πλοκή χωρίς να δίνει χρόνο για σκέψεις κλπ... Επίσης αν κάποιος ξεκινήσει να βλέπει τη σειρά από το προτελευταίο επεισόδιο δεν θα χάσει τίποτα απολύτως από την πλοκή.. Πολύ κακος ο κύκλος, βγάζει ότι έχει γραφτεί στο πόδι, και επίσης ότι έχει τραβηχτεί από τα μαλλιά για να βγουν τα 8 επεισόδια. Ότι και αν γίνεται στο τελευταίο επεισόδιο θα μπορούσε να είναι ολόκληρος ο κύκλος μια τηλεταινία 2.5 ωρών. Δεν μπορεί να είναι όλα και όλα 40 λεπτά το επεισόδιο και τα 35 να είναι fillers και ανούσιοι διάλογοι(και 2-2.5 λεπτά το ιντρο). Εκεί που ανατρίχιασα από την αμηχανία ηταν οι διάλογοι βανορτα-ετερος εγώ του τύπου "στο μ0υνι μου" που ειναι λες και τις έχει γράψει Μπουμερ. Δυστυχώς δημιουργήθηκε πολύ μεγάλο hype λόγω του προηγούμενου κύκλου και για αυτό θα κριθεί αναλόγως, και οχι σαν "μια καλή ελληνική σειρα αστυνομική-μυστηρίου" ή το άλλο το ότι "πολύ καλή για τα δεδομένα της Ελλάδας". Άμα ήταν ρε παραγωγοί της σειράς να ικανοποιησουμε την κοσμοτε, κάντε τα 16 τα επεισόδια και βάλτε μέσα σκηνές τον λαινη να πηγαίνει να αγοράζει γάτα γιατί του λείπει η παλιά, τον βανορτα να πηγαίνει σε σεμινάρια αυτοβελτιωσης και αυτοσυγκράτησης του θυμού, και τον μασατο να πηγαίνει σε χοροεσπερίδα. Μια χαρά θα βγουν τα 16 επεισόδια. Και κάτι ακόμα Spoiler Όταν "σκοτώνουμε" έναν χαρακτήρα από μια σειρά, φροντίζουμε να έχουμε πλάσει αυτόν τον χαρακτήρα στο μυαλό του τηλεθεατή, ώστε όταν το κάνουμε να του δημιουργήσουμε συναισθήματα, θυμό αν ήταν κακός λύπη αν ήταν καλός και πάει λέγοντας. Το να σκοτώνεις έναν χαρακτήρα (καθηγητής στη σχολή) που έχουμε να δούμε από πρόπερσι που βγήκε ο προηγούμενος κύκλος και ήταν και ψιλοαδιαφορος, ή τον έτερος εγώ που μας τον πετάς μισή σκηνή σε κάθε επεισόδιο, ή την μάνα του γιατρού που αγνοούσαμε την ύπαρξη της, μας περνάει παγερά αδιάφορο. Στα παπάκια μας. Να και άμα ζούσε ο καθηγητής, να και άμα δεν ζούσε. Επεξ/σία 29 Μαρτίου 2023 από voni892 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators billdanos Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Super Moderators Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Καλά χαλαρώστε λίγο που θέλετε σε κάθε σενάριο real life στοιχεία Sony και καλά! Αν ήταν όλα όπως τα θέλετε δεν θα το λέγαμε "μυθοπλασία"! 😛 ΟΚ, αυτός ο κύκλος είναι μέτριος σε σχέση με όλα τα προηγούμενα και θα μπορούσε να χωρέσει όλη την ιστορία σε μια 2ωρη ταινία, αλλά δεν έγινε και τίποτα. Εξακολουθεί να είναι μια πολύ καλή παραγωγή, άσχετα με το μέτριο σενάριο αυτή τη φορά! 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
musicbill84 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Τα απλοποίησε πολύ ο Τσαφούλιας, δεν ξέρω αν έριξε βάρος κάπου αλλού και δεν είχε τον χρόνο να ασχοληθεί, πολύ χαλαρές ερμηνείες, ειδικά Τουμασάτου και Μενενάκου δεν παλεύονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion1985 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 8 ώρες πριν, musicbill84 είπε Τα απλοποίησε πολύ ο Τσαφούλιας, δεν ξέρω αν έριξε βάρος κάπου αλλού και δεν είχε τον χρόνο να ασχοληθεί, πολύ χαλαρές ερμηνείες, ειδικά Τουμασάτου και Μενενάκου δεν παλεύονται. Οσοι μπορειτε να ξαναδειτε το 7 επεισοδιο,πηγαιντε ,στο 10:55 λεπτο με 57.Θα δειτε την Μενενακου να καθεται μονη της σε ενα τραπέζι,και ξαφνικα πάει να γελάσει και κρυβει με το χερι της το στομα της, με τρόπο.Σιγουρα δεν ειπώθηκε κατι κωμικο στην σκηνή.Ακουω γνώμες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanis13 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 14 λεπτά πριν, therion1985 είπε Οσοι μπορειτε να ξαναδειτε το 7 επεισοδιο,πηγαιντε ,στο 10:55 λεπτο με 57.Θα δειτε την Μενενακου να καθεται μονη της σε ενα τραπέζι,και ξαφνικα πάει να γελάσει και κρυβει με το χερι της το στομα της, με τρόπο.Σιγουρα δεν ειπώθηκε κατι κωμικο στην σκηνή.Ακουω γνώμες Μπα, δεν ειναι κατι. Βασικα δε νομιζω καν να γελαει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sot20 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 36 λεπτά πριν, therion1985 είπε Οσοι μπορειτε να ξαναδειτε το 7 επεισοδιο,πηγαιντε ,στο 10:55 λεπτο με 57.Θα δειτε την Μενενακου να καθεται μονη της σε ενα τραπέζι,και ξαφνικα πάει να γελάσει και κρυβει με το χερι της το στομα της, με τρόπο.Σιγουρα δεν ειπώθηκε κατι κωμικο στην σκηνή.Ακουω γνώμες Spoiler Είσαι σίγουρος ότι είναι στο 10.55 ; Εκεί είναι η σκηνή με το αυτοκίνητο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nick7770 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Έχετε μήπως να προτείνετε κάποια σειρά του ίδιου στυλ στο netflix? Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
therion1985 Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 29 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, sot20 είπε Απόκρυψη περιεχομένων Είσαι σίγουρος ότι είναι στο 10.55 ; Εκεί είναι η σκηνή με το αυτοκίνητο απο το cosmote tv ειναι καπου στο 13:18 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stefdem Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 6 ώρες πριν, nick7770 είπε Έχετε μήπως να προτείνετε κάποια σειρά του ίδιου στυλ στο netflix? Ευχαριστώ! Δες την σειρά Bodyguard https://www.imdb.com/title/tt7493974/ Δεν ξέρω αν είναι παρόμοια, αλλά είναι αρκετά καλή σειρά. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CONAN_ Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
katergaris79 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Share Δημοσ. 30 Μαρτίου 2023 Πάντως νομίζω το χειρότερο στο 7ο ήταν που Spoiler κατά τη διάρκεια της ανάκρισης λέει ο Λαΐνης στον αστυνομικό "έχω καταλάβει τι έγινε" και μετά δεν τον ρωτάει κανείς τι σκατά κατάλαβε, να τους λύσει το μυστήριο και να πάνε στα σπίτια τους. Μόνο και μόνο για να γίνει η ""αποκάλυψη"" στο τελευταίο επεισόδιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα