Προς το περιεχόμενο

Έτερος εγώ

NikosRocknRolla

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Με εντυπωσιάζει που συζητάτε την πλοκή, σε ένα κύκλο όπου αυτή απουσιάζει χαρακτηριστικά.

Κουράγιο, άλλο ένα επεισόδιο έμεινε.

• Like 3
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 460
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

23 λεπτά πριν, tasanton είπε

Με εντυπωσιάζει που συζητάτε την πλοκή, σε ένα κύκλο όπου αυτή απουσιάζει χαρακτηριστικά.

Γιατι απουσιαζει; 

Θεωρω ειναι μετρια ναι, αλλα υπαρχει πλοκη, 

Spoiler

εχουμε τους φονους των παιδιων, το γραφειο τελετων, την αναζητηση του ερπετου, τη σχεση μεταξυ πολιτικης (γραμματεας του Μπεζου) και ερπετου. Το θεμα ειναι ολα αυτα να τα συνδεσει σωστα στο τελευταιο επεισοδιο.

4 ώρες πριν, gioiliop7 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Μα η αστυνομία ήταν ανίκανη να τους βρει, τους βρήκε μετά απο αυτούς, η παρακολουθόντας αυτούς. Τωρα αν η απορια σου ειναι γιατι μπηκαν 2 και γιατι δε φωναξαν τα σωματα οπως λες, λογικη βρισκω στο οτι δεν ηθελαν να γινει μακελιο.

Spoiler

Δηλαδή η αστυνομία εκτός από ανίκανη να τους βρει, είναι ανίκανη και να διαχειριστεί μια τέτοια κατάσταση; Πόσο δύσκολο είναι να στήσει μια περίμετρο ώστε να τον συλλάβουν; 

Από την άλλη τι δεν ήθελαν να γίνει μακελειό; Μακελειό δεν έκαναν κι αυτοί οι δύο;

Αφέλειες είναι αυτά και γράψιμο στο πόδι. Όπως όλος ο κύκλος άλλωστε.

2 ώρες πριν, yanis13 είπε

Γιατι απουσιαζει; 

Θεωρω ειναι μετρια ναι, αλλα υπαρχει πλοκη, 

Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

εχουμε τους φονους των παιδιων, το γραφειο τελετων, την αναζητηση του ερπετου, τη σχεση μεταξυ πολιτικης (γραμματεας του Μπεζου) και ερπετου. Το θεμα ειναι ολα αυτα να τα συνδεσει σωστα στο τελευταιο επεισοδιο.

Δυστυχώς δεν υπάρχει. Τουλάχιστον όχι σε επίπεδα που να προκαλεί ιδιαίτερο ενδιαφέρον. Προχειρογραμμένη θα την έλεγα. Καμία μια καμία σχέση με τον 1ο κύκλο. Κρίμα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η μεγαλη ανατροπή δεν εχει ερθει ακόμα....

Spoiler

το ερπετό δεν μπορει να παραδόθηκε ετσι απλα... κατι άλλο θα παιχτεί...

Επεξ/σία από CONAN_
  • Like 1

Ερώτηση.. 

Spoiler

Τελικά τον Σιμοπουλο γτ τον έδωσε στην αστυνομία με σκόπιμο χειρουργικό τραυματισμό, και γιατί τον έβαλε να πει ότι τον εκβίαζε να συμμετέχει σα δικηγόρος; γνώμες; 

1 ώρα πριν, CONAN_ είπε

Η μεγαλη ανατροπή δεν εχει ερθει ακόμα....

Απόκρυψη περιεχομένων

το ερπετό δεν μπορει να παραδόθηκε ετσι απλα... κατι άλλο θα παιχτεί...

Οντως,και ουτε τον ανεκριναν.απορω αν θα υπαρχει σε κελι στο επόμενο επεισόδιο.Ο τσαφουλιας λεει οτι το τελευταιο επεισοδιο ειναι 1 ωρα και 20 λεπτά.Να κυνηγανε μονο την υπολοιπη συμμορια ,μου φαινεται πολύ ωρα

Καλά, το σημείο όπου πληκτρολογεί η κοπελιά το password, και αυτό και φαίνεται και είναι με κεφαλαία, με ξεπερνάει.

Μου θυμίζει μαγικές στιγμές στο Disclosure (1994), όταν η Ντέμι Μουρ διαγράφει αρχεία με την εντολή Kill και στο "Are you sure" του συστήματος γράφει "Yes, kill them all".

Λεπτομέρειες θα μου πείτε.

Καούτσικο το προτελευταίο επεισόδιο, ενισχύει την υποτονικότητα και το χασομέρι όλων των προηγούμενων.

• Like 1

νομιζω οτι αν κάποιος κάτσει και τα δεί συνεχόμενα, και οχι ανα εβδομάδα όπως κάνουμε οι περισσότεροι σε αυτό το νήμα, θα ειναι πολύ καλύτερη η εμπειρία... θα ρεει η πλοκή χωρίς να δίνει χρόνο για σκέψεις κλπ... 

• Like 4

2 ώρες πριν, engfirm17 είπε

Ερώτηση.. 

Απόκρυψη περιεχομένων

Τελικά τον Σιμοπουλο γτ τον έδωσε στην αστυνομία με σκόπιμο χειρουργικό τραυματισμό, και γιατί τον έβαλε να πει ότι τον εκβίαζε να συμμετέχει σα δικηγόρος; γνώμες; 

Spoiler

Κάτι βρωμάει με τον βοηθό του υπουργού. Μπορεί αυτός να είναι ψηλότερα απο όλους.

24 λεπτά πριν, gioiliop7 είπε
  Απόκρυψη περιεχομένων

Κάτι βρωμάει με τον βοηθό του υπουργού. Μπορεί αυτός να είναι ψηλότερα απο όλους.

Oπα σωστος.τι μου θυμισες τωρα.Κανα 2 μηνες πριν ξεκινησουν τα γυρισματα του τριτου κυκλου,ο Πετρος Λαγουτης ειχε δωσει μια συνεντευξη σε ενα καναλι,Εκει ρωτηθηκε για το ετερος εγω,και αποκαλυψε ενα σποιλερ.Οτι θα υπάρχει και καποιος πάνω απο το ερπετο.Οποτε αυτό που ειπες πιθανως ειναι σωστο

• Like 1

1 ώρα πριν, gioiliop7 είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

38 λεπτά πριν, therion1985 είπε

Oπα σωστος.τι μου θυμισες τωρα.Κανα 2 μηνες πριν ξεκινησουν τα γυρισματα του τριτου κυκλου,ο Πετρος Λαγουτης ειχε δωσει μια συνεντευξη σε ενα καναλι,Εκει ρωτηθηκε για το ετερος εγω,και αποκαλυψε ενα σποιλερ.Οτι θα υπάρχει και καποιος πάνω απο το ερπετο.Οποτε αυτό που ειπες πιθανως ειναι σωστο

Spoiler

Εχει μια λογική αυτό, αλλα πιστεύω οτι δεν θα μας έδιναν τοσο ευκολα στο  να καταλάβουμε οτι ο γραμματέας του υπουργου ειναι πάνω απο όλους.... Κάποιος άλλος ειναι σιγουρα που ακόμα δεν φαίνεται... 

Spoiler

Επισης ο Σταικος φανηκε οτι δεν πυροβολησε τον Βανορτα τελικα,Στο φορειο που τον μετεφεραν ειχε μονο το  πρωτο τραυμα στην κοιλια,και τους ζητησε και ασθενοφορο.ο πυροβολισμος ακουστηκε μερικα δευτερολεπτα μετα,οπου σκοτωσε  μαλλον την τσατσα ας πουμε.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...