ChristosFis Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Στις 21/3/2023 στις 12:37 ΠΜ, vangelbouz είπε Καλησπέρα, ποιός ήταν ο παγωμένος μέσα στο κουτί? Spoiler η λογικη λέει ότι είναι το πτώμα που πήρε πριν 20 μερες απο το νοσοκόμειο αλλά εθαψε άλλον στην θέση του . Spoiler Η λογική οτι ο γιατρός ειναι με τον ερπετό δεν ισχύει γτ θα ήξερε απο την αρχή οτι ο doctor ζει . Η λογική το πως πήραν παντως το doctor δεν βγάζει νοήμα.
elessar86 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 21 Μαρτίου 2023 1 ώρα πριν, ChristosFis είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου η λογικη λέει ότι είναι το πτώμα που πήρε πριν 20 μερες απο το νοσοκόμειο αλλά εθαψε άλλον στην θέση του . Απόκρυψη περιεχομένων Η λογική οτι ο γιατρός ειναι με τον ερπετό δεν ισχύει γτ θα ήξερε απο την αρχή οτι ο doctor ζει . Η λογική το πως πήραν παντως το doctor δεν βγάζει νοήμα. Spoiler και που ξέρουμε ότι το ερπετό δεν το ήξερε απ την αρχή και απλά το περίμενε όλο αυτό για να κάνουν οι μπάτσοι την μεταφορά. Επίσης είναι δυνατόν να τους δίνει τον σημοπουλο απλά τραυματισμενο και οι μπάτσοι να νομίζουν ότι αυτοί των έσωσαν.....λες και αν τον ήθελε να τους τον δώσει νεκρό δεν θα τον είχε καθαρίσει. Ο τραυματισμός είναι χειρουργικά μελετημένος ώστε να σωθεί..... και οι μπάτσοι νομίζουν ότι ο σιμοπουλος αφού τον σώσανε θα μισεί το ερπετό... ότι να ναι 1
tasanton Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 (επεξεργασμένο) Είτε κάποιοι δεν θυμούνται τους προηγούμενους κύκλους, είτε δεν μπορούν να αξιολογήσουν σωστά μια σειρά. Θεωρώ τραγικά τα επεισόδια, απλά περνά ο χρόνος χωρίς κάτι ιδιαίτερο. Πέντε επεισόδια και ο ΛαΊνης παρών-απών, βλέμματα, βαρετοί διάλογοι, άσχετοι (Αρζόγλου, Μπίμπιλας), η Δανάη περιφέρεται, πολλές κουβέντες και χασομέρι. Νομιζω ο Τσαφουλιας μας τα χάλασε (ως συν-σεναριογραφο τον κρίνω). Επεξ/σία 25 Μαρτίου 2023 από tasanton 6
epicouros Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 25 Μαρτίου 2023 Εχει πρόβλημα με το μοντάζ η σειρά η μου φαίνεται; 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Κι εγώ νομίζω ότι το πρόβλημα ξεκινάει από την ιστορία. Και οι άλλοι κύκλοι είχαν κάποια μικρά θεματάκια αλλά επειδή συνολικά ήταν μια τίμια δουλειά τα ξεπερνούσες. Σε αυτόν τον κύκλο είναι τόσο αφελή όλα αυτά που βλέπουμε από το πρώτο επεισόδιο που όσο συγκλονιστικό και να είναι το φινάλε δε σώζεται. Κρίμα. 5
Arkin Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Μας κάνατε την καρδιά περιβόλι με τα σχόλια της τρίτης. Περίμενα να βγουν όλα μαζί να τη δω μονοκοπανιά αλλά αν δεν γυρίσει το πράγμα προς το τέλος βλέπω ούτε καν να την ακουμπάω. 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Για τα ελληνικά δεδομένα είναι μια προσεγμένη δουλειά. Νομίζω ότι ακόμα και ο 3ος κύκλος που είναι χάλια, είναι πολύ πάνω από την πλειοψηφία των ελληνικών σειρών. Είχε ανέβει όμως τόσο πολύ ο πήχης με την ταινία και τις προηγούμενες σεζόν, που αυτός ο κύκλος φαίνεται εντελώς ερασιτεχνικός μπροστά τους. 4
Super Moderators Snoob Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Έχω την αίσθηση πως όλο το Έτερος Εγώ ακολουθεί μια καθοδική πορεία. Τα έχω αναφέρει ήδη τα θέματα που εμφάνιζε από καιρό, μπορείτε να δείτε προηγούμενα μηνύματά μου. Τη φετινή σεζόν την είδα λίγο στην αρχή (πολύ αδύναμο ξεκίνημα) και την άφησα για να βγουν όλα και να τα δω μαζεμένα στο τέλος, απλά για να έχω μια συνολική εικόνα. Θεωρώ πασιφανές, πλέον, ότι η ιδέα έχει ξεζουμιστεί. Αλλά, σε σχέση με το τι έχει να μας προτείνει η ελληνική τηλεοπτική παραγωγή, είναι σαφώς άνω του μέσου όρου, ακόμη και τώρα. Με ό,τι σημαίνει αυτό, αν αναλογιστούμε ποιος είναι ο μέσος όρος. 4
panagiotis54 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 για μενα τελος μετα απο αυτα που εχω διαβασει δεν ασχολουμαι...μια χαρα τελος ειχε εκει που εκλεισε η 2η
xristakos95 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Υπομονη να τελειωσει και το κρινουμε μετα. Κανει ακριβως οτι εκανε και στηβ2η σεζον. Χτιζει, χτιζει και θα τα σκασει ολα σε 2-3 επεισοδια. 1
paiktaras69 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 1 minute ago, xristakos95 said: Υπομονη να τελειωσει και το κρινουμε μετα. Κανει ακριβως οτι εκανε και στηβ2η σεζον. Χτιζει, χτιζει και θα τα σκασει ολα σε 2-3 επεισοδια. απόψε παίζεται το τελευταίο
tasanton Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2023 Δεν πειράζει, χτίζει χτίζει, άστονε να χτίζει. Στο μεταξύ τελειώνει η σειρά σε 1 βδομάδα. Και δεν βλέπω τι το συνταρακτικό θα συμβεί, εκτός αν π.χ. ο τσαφούλιας (ερπετό) έχει κάνει πλαστική και είναι πλέον ο μπίμπιλας και ζει στο υπόγειο της αστυνομίας (δηλαδή του μεγάρου ΟΤΕ). 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα