katergaris79 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Η ταινία και ο πρώτος κύκλος μου άρεσαν πολύ. Ο δεύτερος κύκλος πολύ μέτριος με κακό φινάλε. Το πρώτο επεισόδιο του 3ου μου φάνηκε λίγο αδύναμο για έναρξη. Ενδιαφέρουσες οι προσθήκες των νέων προσώπων και συμπαθητικές ερμηνείες αλλά οκ, κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι θα απαντηθούν στα επόμενα επεισόδια βγάζουν μάτι από τώρα! 1
anthonykleis Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 15 Φεβρουαρίου 2023 (επεξεργασμένο) υπέροχη σειρά ! Επεξ/σία 15 Φεβρουαρίου 2023 από anthonykleis
managermono Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2023 χαχαχα προσπαθησαν για plot twist που αν εχεις δει εστω λιγες ταινιες κανει μπαμ ε τους καημενους τους ελληνες ελπιζω να τα πιασατε ολα απτο 1ο επ 1 1
sot20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Στις 16/2/2023 στις 2:18 ΠΜ, managermono είπε χαχαχα προσπαθησαν για plot twist που αν εχεις δει εστω λιγες ταινιες κανει μπαμ ε τους καημενους τους ελληνες ελπιζω να τα πιασατε ολα απτο 1ο επ Ήταν ένα πρώτο επεισόδιο που αφήνει πολύ μυστήριο... Δε μου φάνηκε να μπορούμε να προβλέψουμε τι παίζει
managermono Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 21 λεπτά πριν, sot20 είπε Ήταν ένα πρώτο επεισόδιο που αφήνει πολύ μυστήριο... Δε μου φάνηκε να μπορούμε να προβλέψουμε τι παίζει πλακα κανεις εδειξε τα παντα και που ειναι αυτος και πως εφυγε και ολα μονο το γιατι δεν εδειξε 2 1
sot20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, managermono είπε πλακα κανεις εδειξε τα παντα και που ειναι αυτος και πως εφυγε και ολα μονο το γιατι δεν εδειξε Spoiler Έδειξε το ότι έφυγε ο βανορτας και τον λόγο. Τα υπόλοιπα, πχ για ερπετό εκκρεμούν. Επίσης ο ρόλος του Αρζογλου μου κάνει κάτι που εμπλέκεται με όλα. Στο τέλος που πάει ο Μασατος, μου κάνει πιο πολύ για κόλπο της συμμορίας
managermono Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 1 ώρα πριν, sot20 είπε Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου Έδειξε το ότι έφυγε ο βανορτας και τον λόγο. Τα υπόλοιπα, πχ για ερπετό εκκρεμούν. Επίσης ο ρόλος του Αρζογλου μου κάνει κάτι που εμπλέκεται με όλα. Στο τέλος που πάει ο Μασατος, μου κάνει πιο πολύ για κόλπο της συμμορίας για την υποθεση με την εκρηξη λεω αν δεις καλα θα καταλαβεις τα παντα 1
sot20 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 46 λεπτά πριν, managermono είπε για την υποθεση με την εκρηξη λεω αν δεις καλα θα καταλαβεις τα παντα Ομολογουμένως , χωρίς να το έχω δει δεύτερη φορά δεν κατάλαβα απόλυτα τι έγινε Spoiler Αυτός που ανοίγει το γκάζι μάλλον δεν είναι αυτός που πεθανε(Χατζάκης). Πως όμως να σχετίζεται από τώρα με την πλοκή του προηγούμενου κύκλου?
Super Moderators billdanos Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Super Moderators Δημοσ. 17 Φεβρουαρίου 2023 Έτσι και εμφανιστούν spoilers χωρίς προστασία ή η συζήτηση μεταφερθεί εκεί που ήδη προσπαθήσατε μερικοί να την πάτε, σας υπογράφω από τώρα τη συνέχεια. 1
therion1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 15/2/2023 στις 9:48 ΠΜ, katergaris79 είπε Η ταινία και ο πρώτος κύκλος μου άρεσαν πολύ. Ο δεύτερος κύκλος πολύ μέτριος με κακό φινάλε. Το πρώτο επεισόδιο του 3ου μου φάνηκε λίγο αδύναμο για έναρξη. Ενδιαφέρουσες οι προσθήκες των νέων προσώπων και συμπαθητικές ερμηνείες αλλά οκ, κάποια πράγματα που υποτίθεται ότι θα απαντηθούν στα επόμενα επεισόδια βγάζουν μάτι από τώρα! Spoiler Οντως.ο τυπος στο γραφειο τελετων,προφανως σκηνοθετησε τον θανατο του,και διεφυγε απο την αυλη του πισω μαγαζιου,οπως προσεξε ο Σκλαβης.Η κοπελα που δολοφονησε τον πατερα της επειδη την βιασε,μοιαζει σαν να τον δολοφονησε,χωρις λογο.Μας πετανε σποντες στους θεατες,να δωσουμε σημασια.Οσο για τον Μασατο,φαινεται να θελει να βοηθησει την αστυνομια,να βρει το ερπετο,με πλαγιο τρόπο,οσο και να μη θελει να το δειξει.Αυτα καταλαβα απο το πρωτο επεισοδιο.εκεινο που δεν καταλαβα,η δε προσεξα.Ειναι γιατι απο τον Μπεζο αναφερθηκε το ονομα του ερπετου σαν Λεανδρος νομιζω,ενω τον λεγαν σωτηρη.Προφανως ηταν ψευδωνυμο.Αλλα δεν ειδα καπου να αναφερεται 1
therion1985 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/2/2023 στις 10:00 ΜΜ, billdanos είπε Έτσι και εμφανιστούν spoilers χωρίς προστασία ή η συζήτηση μεταφερθεί εκεί που ήδη προσπαθήσατε μερικοί να την πάτε, σας υπογράφω από τώρα τη συνέχεια. Σορρυ mod.Νομιζω το παρακανα ,αλλα ειπα μονο την γνωμη μου.Δεν εχω ιδεα τι θα γινει στη συνεχεια.Πολλα ομως βασικα στοιχεια διεφυγαν στο πρωτο τρειλερ της σειρας που υπαρχει στο youtube.Kαι αυτο που ειπα για τον Μασατο,βασιζεται στην υποθεση της σειρας,που κυκλοφορει μηνες στο ιντερνετ
erasmys Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 21 Φεβρουαρίου 2023 Στις 17/2/2023 στις 6:29 ΜΜ, managermono είπε για την υποθεση με την εκρηξη λεω αν δεις καλα θα καταλαβεις τα παντα ελα ρε σταματηστε με τα σποιλερ
zanskou Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 Δημοσ. 22 Φεβρουαρίου 2023 ωραία για τα ελληνικά δεδομένα σειρά, εξαιρετική φωτογραφία, αλλά μερικές ερμηνείες είναι λες και παίζουν παιδάκια 5ης δημοτικού το πολύ. ελπίζω να εξελιχθεί το σενάριο ώστε να φύγει το μάτι από αυτές τις παραφωνίες. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα