xsterg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 6 ώρες πριν, Borntodie είπε Αρχικά δεν έχω εγώ χρέος αλλά τέλος πάντων εσενα βαρυνει το χρεος παντως ανεξαρτητως του ποιος το εχει κανει οπως πας να το παρουσιασεις. αυτο δεν αναιρει το οτι το χρεος πρεπει να πληρωθει. 1
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, xsterg είπε εσενα βαρυνει το χρεος παντως ανεξαρτητως του ποιος το εχει κανει οπως πας να το παρουσιασεις. αυτο δεν αναιρει το οτι το χρεος πρεπει να πληρωθει. Δεν υφίσταται ακόμα χρέος. Ρωτάω σε περίπτωση που μελλοντικά υπάρξει.
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, Borntodie είπε Δεν υφίσταται ακόμα χρέος. Ρωτάω σε περίπτωση που μελλοντικά υπάρξει. Τι έχεις σκοπό να πιστολιάσεις; 1
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 56 λεπτά πριν, Borntodie είπε Ένα πρόστιμο για τον στρατό 6000€?Δεν σταματάει γιατί πάει στην εφορία άμεσα και αν δεν το τακτοποιήσεις με κάποιο τρόπο,πχ κάτοικος εξωτερικού,θα τοκίζεται συνέχεια.
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 28 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε 6000€?Δεν σταματάει γιατί πάει στην εφορία άμεσα και αν δεν το τακτοποιήσεις με κάποιο τρόπο,πχ κάτοικος εξωτερικού,θα τοκίζεται συνέχεια. Ναι 6000€. Μα αν εν τέλει μου επιβληθεί δεν πρόκειται να το πληρώσω ποτε. Ακόμα δεν έχω κανένα πρόστιμο. Το ερώτημα είναι αν προχωράνε σε κατάσχεση της κατάθεσης στη revolut. Από ότι είπαν κάποια άτομα δεν γίνεται κατάσχεση. Το ίδιο μου απάντησαν και δυο υπάλληλοι από την revolut.
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Borntodie είπε Ναι 6000€. Μα αν εν τέλει μου επιβληθεί δεν πρόκειται να το πληρώσω ποτε. Ακόμα δεν έχω κανένα πρόστιμο. Το ερώτημα είναι αν προχωράνε σε κατάσχεση της κατάθεσης στη revolut. Από ότι είπαν κάποια άτομα δεν γίνεται κατάσχεση. Το ίδιο μου απάντησαν και δυο υπάλληλοι από την revolut. σε περιμένουμε μια μελλοντική Παρασκευή σε νέο θέμα με τίτλο.... "Μου πήραν ΟΣΑ είχα στη Ρεβολουτ! Πωτς γκένεν αυντό?!"
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Borntodie είπε Ναι 6000€. Μα αν εν τέλει μου επιβληθεί δεν πρόκειται να το πληρώσω ποτε. Ακόμα δεν έχω κανένα πρόστιμο. Το ερώτημα είναι αν προχωράνε σε κατάσχεση της κατάθεσης στη revolut. Από ότι είπαν κάποια άτομα δεν γίνεται κατάσχεση. Το ίδιο μου απάντησαν και δυο υπάλληλοι από την revolut. Αν τακτοποιήσεις το στρατιωτικό θα σβήσει το πρόστιμο.Αν γίνεις μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κλπ ,υποθετω ότι είσαι εξωτερικό ,σβήνει το πρόστιμο.Απλα λέω τι έχω ακούσει.
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 1 λεπτό πριν, Ukforthemoment είπε Αν τακτοποιήσεις το στρατιωτικό θα σβήσει το πρόστιμο.Αν γίνεις μόνιμος κάτοικος εξωτερικού κλπ ,υποθετω ότι είσαι εξωτερικό ,σβήνει το πρόστιμο.Απλα λέω τι έχω ακούσει. Postponement για την ώρα. Δεν τις έχω εξαντλήσει. Θέλω δυο χρόνια αναβολή 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε σε περιμένουμε μια μελλοντική Παρασκευή σε νέο θέμα με τίτλο.... "Μου πήραν ΟΣΑ είχα στη Ρεβολουτ! Πωτς γκένεν αυντό?!" Sure bro ότι πεις.
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 2 ώρες πριν, Borntodie είπε Ένα πρόστιμο για τον στρατό Και λιποτάκτης !!!!!!
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 10 λεπτά πριν, arispz είπε Και λιποτάκτης !!!!!! Ανυποτακτος!!!
dr_oid Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Στις 19/6/2019 στις 11:37 ΠΜ, georgestrav είπε Σωστά. Απλά λέω μέχρι να πληρωθούν τα αναδρομικά μου μήπως δεν έχει προλάβει η εφορία να έχει δεσμέυσει τον καινούριο λογαριασμό που θα έχω δηλώσει.Δεν ξέρω πως λειτουργεί η εφορία και με τι χρονοδιάγραμμα δεσμέυει τους λόγαριασμούς.Αν υπάρχει δηλαδή κάποιο αυτόματο σύστημα δεσμευσης η αν έχω το χρονικό περιθώριο να ανοίξω ένα καινούριο τραπεζικό λογαριασμό και να μπουν εκεί τα αναδρομικά μου. Δεν τα δεσμεύει η εφορία, τα δεσμέυει η Τράπεζα βάση εντολής από την εφορία και για λογαριασμό της δευτερης,η οποία εκτελείτε αυτόματα. ΔΕΝ μπορείς να έχεις παραπάνω από ένα ακατάσχετο λογαριασμό.
xsterg Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Λαμογιο μου φαίνεται ο φίλος. Απορω σε κάτι. Μαλ@κες είμαστε εμείς που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας και με την υπηρεσία μας στον στρατό? Και μετά κάτι τέτοια άτομα βγαίνουν έξω και υπερηφανευονται και το παίζουν τζάμπα μάγκες. 1
KoreanW Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Εδώ είναι βουλευτές ακόμα και υπουργοί στο ίδιο το Αμύνης και δεν έχουν υπηρετήσει στρατιωτική θητεία.... Και άντε που υπηρέτησα δηλαδή, γνώρισα αρκετούς στρατιωτικούς που μπήκαν μόνο για τα λεφτά , σκιάζονταν ζωϋφια (έριξα γέλια δυστυχώς...) και στο πρώτο επεισόδιο σου δίνουν την εντύπωση ότι θα είναι οι πρώτοι που θα πηδήξουν από το «πλοίο» (σχήμα λόγου, δε μιλάω για το ..ναυτικό). Και να πεις ότι εκπαιδεύεσαι στην άμυνα, εκπαιδεύεσαι στη λούφα και αυτοί που περάσαν καλύτερα είναι εκείνοι που έπαιζαν καλά το θέατρο. Δε θα κατηγορήσω κανένα που δεν θέλει να πάει στρατό και ούτε θα το δω εκδικητικά για όποιο δεν πήγε, η στρατιωτική θητεία πρέπει να καταργηθεί και να γίνει πλήρως επαγγελματικός ο στρατός για να γίνεται και καλύτερη αξιοποίηση των πόρων και του δυναμικού: αν έχουν φτάσει να είναι μόνιμοι και να βλέπουν το στρατό ως επάγγελμα, δεν μπορεί να είναι θητεία για τους οπλίτες που δεν το επέλεξαν. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από KoreanW 1
G.bar Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 3 ώρες πριν, xsterg είπε Λαμογιο μου φαίνεται ο φίλος. Απορω σε κάτι. Μαλ@κες είμαστε εμείς που είμαστε εντάξει με τις υποχρεώσεις μας και με την υπηρεσία μας στον στρατό? Και μετά κάτι τέτοια άτομα βγαίνουν έξω και υπερηφανευονται και το παίζουν τζάμπα μάγκες. Τζάμπα 18 μήνες (τότε) από τη ζωή μας μπρο. Ο στρατός πρέπει να είναι μόνο για τους μόνιμους που το γουστάρουν και πληρώνονται. Κατά τα άλλα οι έφεδροι σε κανένα πόλεμο, τις ασπίδες θα κάνουν. Όντως μαλακές πιάστηκαμε.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα