obby Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 28 λεπτά πριν, billiboo είπε Τώρα στο "που είναι το κράτος" δεν νομίζω να είχε κανείς πρόβλημα να πληρώνει φόρους αν ήξερε πως θα έχει παροχές αυτός και τα παιδιά του. Λολ. Μάλλον προτιμά τα μαύρα ώστε να έχουν παροχές μόνο αυτός και τα παιδιά του απ' τα κλεψιμαίικα παρά να ρισκάρει να τα μοιραστεί. Κι όταν είναι να πάρει σύνταξη από το φουνταρισμένο του ταμείο ή να πάει στο νοσοκομείο, δεν πειράζει, υπάρχουν άλλα κορόιδα που δε φοροδιαφεύγουν, θα φροντίσουν εκείνα γι' αυτόν.
raflas Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Λοιπόν λόγω προσωπικής εμπειρίας, τι μπορείς να κάνεις.... μάθε κατ' αρχήν πότε θα μπουν τα λεφτά, πήγαινε στο δικαστικό της εφορίας σου και πες αφού κάνεις φυσικά ρύθμιση για το χρωστουμενο ποσό, πες τους να σου αφήσουν κάποια λεφτά λόγω ανωτέρας βίας ή κάποιας ανάγκης που εμπράκτως θα τους προσκομισεις...πανω απο το ακατάσχετο Συνήθως αυτό που μπορείς να κερδίσεις είναι το 70% του ποσού, για ΜΙΑ ΦΟΡΑ στην αρχή, το υπόλοιπο 30% δυστυχώς θα στο πάρουν... Και για να δείτε πόσο εύκολα την πατάς...εμένα μου ήρθαν στην εφορία κλήσεις και δικαστήρια ερήμην.... Ενώ δεν έχω φάει ουτε μια....Από και καλά 10ετιας παραβάσεις....😡 δυστυχώς δεν έβγαλα άκρη Ούτε μπόρεσα να δω από τι και πώς ήταν η κλήσεις και τα ερήμην δικαστήρια....λες και αν είχα δικαστήρια δεν θα πήγαινα.... Anyway ταλαιπωρία ενός έτους αλλά τα ξεπληρωσα.....
billiboo Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, obby είπε Λολ. Μάλλον προτιμά τα μαύρα ώστε να έχουν παροχές μόνο αυτός και τα παιδιά του απ' τα κλεψιμαίικα παρά να ρισκάρει να τα μοιραστεί. Κι όταν είναι να πάρει σύνταξη από το φουνταρισμένο του ταμείο ή να πάει στο νοσοκομείο, δεν πειράζει, υπάρχουν άλλα κορόιδα που δε φοροδιαφεύγουν, θα φροντίσουν εκείνα γι' αυτόν. Το κλεψιμεικα αμφιλεγόμενος όρος θα έλεγα αλλά γενικός διαφωνώ με την λογική σου η οποία φαίνεται πως είναι biased.
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Αν έχεις χρέος στην εφορία, μπορουν να σου κάνουν κατάσχεση τις καταθέσεις που έχεις στην revolut;
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Borntodie είπε Αν έχεις χρέος στην εφορία, μπορουν να σου κάνουν κατάσχεση τις καταθέσεις που έχεις στην revolut; εφόσον η Ρεβο άνοιξε πλέον επίσημα και Ελλάδα μπορούν να ελέγξουν και εκεί.
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Ναι αλλά δεν δίνεις κάποια στοιχεία στην revolut. Περα απο μια ταυτότητα δεν δίνεις ΑΦΜ, ΑΜΚΑ κλπ. Μίλησα μόλις με έναν υπάλληλο της revolut και μου είπε ότι δεν έχουν πρόσβαση. Μόνο αν δηλώσω εγώ την revolut κ τους πω τα στοιχεία της κάρτας μόνο τότε θα υπάρξει θέμα.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 4 λεπτά πριν, greekfragma είπε εφόσον η Ρεβο άνοιξε πλέον επίσημα και Ελλάδα μπορούν να ελέγξουν και εκεί. Eίναι διαθέσιμη στην Ελλάδα όχι ότι άνοιξε στην Ελλάδα.Λιθουανίκή είναι η άδεια που έχει .
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 12 λεπτά πριν, Borntodie είπε Αν έχεις χρέος στην εφορία, μπορουν να σου κάνουν κατάσχεση τις καταθέσεις που έχεις στην revolut; Το να πληρώσεις το χρέος σου δεν το έχεις σαν επιλογή .....στην υγεία των κορόιδων ....
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, arispz είπε Το να πληρώσεις το χρέος σου δεν το έχεις σαν επιλογή .....στην υγεία των κορόιδων .... Αρχικά δεν έχω εγώ χρέος αλλά τέλος πάντων
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Ukforthemoment είπε Eίναι διαθέσιμη στην Ελλάδα όχι ότι άνοιξε στην Ελλάδα.Λιθουανίκή είναι η άδεια που έχει . Έχει προχωρήσει το πράγμα. Προφανώς δε ξέρω πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν οι δικοί μας για να αρχίσουν να ψάχνουν αλλά η πρόσβαση πλέον υπάρχει γιατί γίνονται κανονικά συναλλαγές μέσω SEPA και εφόσον η Ρεβολουτ έχει το ΑΦΜ σου μπορεί να δώσει στοιχεία στο Ελληνικό Δημόσιο και ελεγκτικό φορέα να σε ελέγξουν αν το επιθυμούν
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Έχει προχωρήσει το πράγμα. Προφανώς δε ξέρω πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν οι δικοί μας για να αρχίσουν να ψάχνουν αλλά η πρόσβαση πλέον υπάρχει γιατί γίνονται κανονικά συναλλαγές μέσω SEPA και εφόσον η Ρεβολουτ έχει το ΑΦΜ σου μπορεί να δώσει στοιχεία στο Ελληνικό Δημόσιο και ελεγκτικό φορέα να σε ελέγξουν αν το επιθυμούν Δεν έχει το ΑΦΜ σου η ρεβο. Μια φωτογραφία την ταυτότητα ζητάει και μια φωτογραφία προσώπου. Πάντως με υπάλληλο που μίλησα μου είπε ότι δεν έχουν πρόσβαση οι φορολογικές αρχές (ΑΑΔΕ). Με λίγα λόγια είπε ότι δεν τρέχει θέμα απλά ήθελα μια επιπλέον πληροφόρηση για το αν γνωρίζει κάποιος άλλος.
fredd0 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, greekfragma είπε Έχει προχωρήσει το πράγμα. Προφανώς δε ξέρω πόσο γρήγορα αντανακλαστικά έχουν οι δικοί μας για να αρχίσουν να ψάχνουν αλλά η πρόσβαση πλέον υπάρχει γιατί γίνονται κανονικά συναλλαγές μέσω SEPA και εφόσον η Ρεβολουτ έχει το ΑΦΜ σου μπορεί να δώσει στοιχεία στο Ελληνικό Δημόσιο και ελεγκτικό φορέα να σε ελέγξουν αν το επιθυμούν για να ανοιξει τραπεζα στην Ελλαδα πρεπει να λειτουργει υπο την εποπτια της ΤΤΕ, οποτε θα σου ζητησει ολη τη χαρτουρα που ζητανε ολες οι υπολοιπες τραπεζες. Αρα και η εφορια θα "βλεπει" τον λογαριασμο σου. Απο τη στιγμη που η revolut δε σου ζηταει χαρτουρα δεν εχει "ανοιξει" στην Ελλαδα, απλα εκμεταλευται το δικαιωμα που της παρεχει η Λιθουανικη αδεια της (μελος της ΕΕ) να παρεχει υπηρεσιες σε κατοικους σε ολη την ΕΕ.
greekfragma Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Μόλις τώρα, Borntodie είπε Δεν έχει το ΑΦΜ σου η ρεβο. Μια φωτογραφία την ταυτότητα ζητάει και μια φωτογραφία προσώπου. Πάντως με υπάλληλο που μίλησα μου είπε ότι δεν έχουν πρόσβαση οι φορολογικές αρχές (ΑΑΔΕ). Με λίγα λόγια είπε ότι δεν τρέχει θέμα απλά ήθελα μια επιπλέον πληροφόρηση για το αν γνωρίζει κάποιος άλλος. μια χαρά το έχει το ΑΦΜ σου η ρεβο. αν εσύ θες να πιστεύεις διαφορετικά κανένα πρόβλημα. καλά ξεμπερδέματα. 1
Borntodie Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 (επεξεργασμένο) Πως έχει το ΑΦΜ σου ενω δεν έχει ζητηθεί?? 😁. Το ΑΦΜ το ζητάει αν πρόκειται να κάνεις αγοραπωλησίες με μετοχές, crypto etc σε διαφορετική περίπτωση δεν το ζητάει. Επεξ/σία 7 Μαρτίου 2021 από Borntodie 1
jgeorgiou Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 Δημοσ. 7 Μαρτίου 2021 5 ώρες πριν, Borntodie είπε Πως έχει το ΑΦΜ σου ενω δεν έχει ζητηθεί?? 😁. Το ΑΦΜ το ζητάει αν πρόκειται να κάνεις αγοραπωλησίες με μετοχές, crypto etc σε διαφορετική περίπτωση δεν το ζητάει. Το έχουν αφού ο αριθμός ταυτότητας & ΑΜΚΑ είναι αντιστοιχισμένα με ΑΦΜ και έχουν πρόσβαση σε όλη την ΕΕ οι οργανισμοί που πρέπει να έχουν. Οι ευρωπαικές τράπεζες (και η ΡΕΒΟ) δεν έχει ΟΝ-ΛΑΙΝ σύνδεση με την ΑΑΔΕ όπως οι ελληνικές και το ελληνικό κράτος ενημερώνεται με ετήσιο ρεπορτ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα