Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Καλή φάση!

Κανονικά θα έπρεπε να είναι αυτοματοποιημένο. Κάθε φορά δηλαδή που το διαθέσιμο υπόλοιπο είναι άνω ενός ακατάσχετου ορίου, το πλεονασμα να μεταφέρεται άμεσα και όχι όποτε τρέξει η σχετική ροή και τα τσιμπήσει.

Δεν γινεται μεταφορα ... Δεσμευση γινεται... Η μεταφορα μπορει να γινει και 20 μετα...

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, k_w_t είπε

Δεν γινεται μεταφορα ... Δεσμευση γινεται... Η μεταφορα μπορει να γινει και 20 μετα...

Ναι, typo. Δεσμευση θέλω να πω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Εντάξει τώρα τα παραλές και σα να θες να βγεις και από πάνω.

Και οι υπόλοιποι είχαμε την ευκαιρία να χρωστάμε, αλλά επιλέξαμε να μη το κάνουμε.

Δεν τα παραλέω καθόλου.Εδώ μου λέει ότι έχω δόλο,οτι θέλω να τα τσεπώσω,οτι θα έχει μπλεξίματα ο εργοδότης μου....πλακα κανουμε τώρα?

Τέσπα παιδιά.Ας το αφήσουμε το θέμα γιατί τελικά θα τσακωθούμε εδώ μέσα αυτοί που χρωστάμε με αυτούς που δεν χρωστάνε.

Ευχαριστώ πολύ guys.....

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 λεπτό πριν, georgestrav είπε

Δεν τα παραλέω καθόλου.Εδώ μου λέει ότι έχω δόλο,οτι θέλω να τα τσεπώσω,οτι θα έχει μπλεξίματα ο εργοδότης μου....πλακα κανουμε τώρα?

Άλλο σου είπε και άλλο κατάλαβες.

Σου είπε ότι μπορεί να κατηγορηθείς για δόλο.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, natural_sgf είπε

Άλλο σου είπε και άλλο κατάλαβες.

Σου είπε ότι μπορεί να κατηγορηθείς για δόλο.

Κατάλαβα ακριβώς τι μου είπε και σε τι ύφος μου το είπε.

Δημοσ.

H δέσμευση των χρημάτων, στην Alpha Bank τουλάχιστον, γίνεται άμεσα. Πριν καν πάρεις χαμπάρι την κατάθεση, τα λεφτά έχουν πετάξει. Εκ πείρας.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, unforgiven είπε

H δέσμευση των χρημάτων, στην Alpha Bank τουλάχιστον, γίνεται άμεσα. Πριν καν πάρεις χαμπάρι την κατάθεση, τα λεφτά έχουν πετάξει. Εκ πείρας.

Ετσι ακριβως γίνεται και στην  Πειραιώς.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, unforgiven είπε

Έτσι πρέπει να γίνεται. Διαφορετικά το σύστημα δεσμεύσεων δε δουλεύει σωστά!

Δημοσ.

Πόσο μεγαλύτερο είναι το ποσό που μπαίνει ? δεν γίνεται να το σπάνε κάθε μήνα πχ σε 2 δόσεις και εσυ να παίρνεις τα χρήματα πρίν κατατεθεί η επόμενη ? για πολλές περιπτώσεις θυμάμαι πιο παλιά πως γίνονταν και πληρωμές με ταχ επιταγή για κοίτα μήπως παίζει κάτι τέτοιο αν γίνεται να αλλάξει ο τρόπος πληρωμής ώστε να σε διευκολύνουν :rolleyes:

Δημοσ.

ολες οι τραπεζες ξεσκονιζουν τους λογαριασμους καθε μεσημερι. οπότε με το πο σου γινει η καταθεση απο την δουλεια κανε αμεση μεταφορα σε αλλη τραπεζα σου μεσω IRIS.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, georgestrav είπε

Ούτε με ξέρεις,ούτε ξερεις γιατί και πως εφθασα να χρωστάω.Η στάση σου όμως και μόνο δηλώνει άλλα πράγματα.Το 90% των Ελλήνων χρωστάει.Φυσικά και αυτό δεν είναι δικαιολογία για κανέναν αλλά κάτι σημαίνει.Μάλλον είσαι και συ fan του δόγματος "μαζί τα φάγαμε"......πραγματικά λυπάμαι......

ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΜΥΡΙΖΟΜΑΙ ΟΤΙ O ΧΡΗΣΤΗΣ NARAYAN ΕΙΝΑΙ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΣΚΟΤΕΙΝΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ.

Ακου εκεί να τσεπώσω,δόλος,μπελάδες ο εργοδότης μου.......θα έπρεπε να ντρέπεσαι.Μόνο αυτό

Το πως έφτασες σε αυτό το χάλι μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σχολίασα μόνο τις τωρινές σου ενέργειες, και κρίνοντας από την αντίδραση, όχι μόνο η ντροπή είναι όλη δική σου, αλλά και μάλλον έπεσα διάνα στην αρχική μου υπόθεση πως δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις τα χρέη σου.

Εχώ δεν έχω τίποτα να ντραπώ, στις υποχρεώσεις μου είμαι 100% εντάξει και δεν θα ζητούσα ποτέ συμβουλές για "γκρίζες" ενέργειες σε δημόσιο φόρουμ.

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Narayan είπε

Το πως έφτασες σε αυτό το χάλι μου είναι παντελώς αδιάφορο. Σχολίασα μόνο τις τωρινές σου ενέργειες, και κρίνοντας από την αντίδραση, όχι μόνο η ντροπή είναι όλη δική σου, αλλά και μάλλον έπεσα διάνα στην αρχική μου υπόθεση πως δεν έχεις σκοπό να πληρώσεις τα χρέη σου.

Εχώ δεν έχω τίποτα να ντραπώ, στις υποχρεώσεις μου είμαι 100% εντάξει και δεν θα ζητούσα ποτέ συμβουλές για "γκρίζες" ενέργειες σε δημόσιο φόρουμ.

ΜΆΛΛΟΝ και έπεσες διάνα είναι λίγο οξύμωρο φίλε μου. Εγώ ζητάω την γνώμη στο φόρουμ από όποιον νομίζει ότι ξέρει κάτι.και φυσικά όχι για να κλέψω το κράτος θα το πω άλλη μια φορά. Διαβασε τι λέω ακριβώς. Εσύ από που κι ως πού το παίζεις Καίσαρας ρε φίλε δεν έχω καταλάβει. Το τι θα κάνω εγώ είναι προσωπική μου υπόθεση. Πρέπει να είσαι πολύ κακός άνθρωπος φίλε μου. Πάνε κάνε παρέα με τον πάγκαλο και τον Αρτέμη...... Το έπιασες το υπονοούμενο έτσι; 

Δημοσ.

Ασχετο, αλλα το μαζι τα φαγαμε,οσο και αν ποναει,ισχυει.

Βασικη αιτια χρεοκοπιας οι μισθαρες και οι συνταξαρες του δημοσιου,απο τις οποιες μπορει οι νεοτεροι να μην ωφεληθηκαν αμεσα,ωφεληθηκαν ομως οι γονεις τους

Ακομα και αν καποιος θεωρητικα δεν ωφεληθηκε ουτε ετσι γιατι πχ οι γονεις ηταν ΙΥ ή εμποροι η πηραν συνταξη 360 ευρω,ωφεληθηκαν εμμεσως απο το χρημα που κυκλοφορουσε που κανονικα θα επρεπε να ηταν λιγοτερο

• Like 1
  • Thanks 1
  • Confused 3
Επισκέπτης
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, vagos789 είπε

Ασχετο, αλλα το μαζι τα φαγαμε,οσο και αν ποναει,ισχυει.

Βασικη αιτια χρεοκοπιας οι μισθαρες και οι συνταξαρες του δημοσιου,απο τις οποιες μπορει οι νεοτεροι να μην ωφεληθηκαν αμεσα,ωφεληθηκαν ομως οι γονεις τους

Ακομα και αν καποιος θεωρητικα δεν ωφεληθηκε ουτε ετσι γιατι πχ οι γονεις ηταν ΙΥ ή εμποροι η πηραν συνταξη 360 ευρω,ωφεληθηκαν εμμεσως απο το χρημα που κυκλοφορουσε που κανονικα θα επρεπε να ηταν λιγοτερο

Καλά φίλε, τσουβαλιαζεις όσους τα πήραν ενεργά με όσους έτυχε να βρεθούν σε τέτοια οργάνωση οικονομίας και ήταν ΙΥ. Τι να έκαναν δηλαδή; Τι εναλλακτικές είχαν;

Δημοσ.

Δεν ειπα οτι φταινε,ειπα οτι εφαγαν κι αυτοι.

Πχ αν ειχες ψιλικατζιδικο και πουλαγες κοκα-κολα δυο φορες πανω απο supermarket,μπορουσες να το κανεις γιατι ο εργαζομενος στην ΕΥΔΑΠ δεν υπολογιζε ποσο κανει η κοκα-κολα

Σημερα δεν ειναι τοσο απλο να πουλησεις κατι γιατι ο περισσοτερος κοσμος μετραει τα λεφτα του,πρεπει να γινεις ευρηματικος και ανταγωνιστικος και αυτο ειναι καλο μακροπροθεσμα

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...