georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημέρα. Ο λογαριασμός που μου έχουν δεσμέυσει είναι ακατάσχετος μέχρι τα 1250 ευρώ. το θέμα είναι όμως ότι περιμένω ένα ποσό από αναδρομικές πληρωμές από την δουλειά μου και θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτόν τον μήνα τα 1250 ευρώ.υπάρχει κάποιος τρόπος να γλυτώσω την δέσμευση τον παραπάνω απο τα 1250 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να δηλώσεις κάποιον άλλο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα? Εχει κάποιος καμία ιδέα? Ευχαριστώ........ Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από georgestrav
tz_aristotelis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Άστα εκεί, να κατασχεθούν μπας και πληρωθούν οι συντάξεις μας..... 7 1
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αν περιμένεις να πληρωθούν οι συντάξεις απο τα αναδρομικά μου.....κάηκες!!!!!!!
dollyyy19 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 να ηταν μονο οι συνταξεις σας....τα επιδοματα των "δικων "σας παιδιων,τα μηνιατικα τους,τα βοηθηματα στον καθε τεμπελη,στις θυγατερες......αστα να πανε.....δουλευουμε για να σας ταιζουμε....... 3 1 1 1
vagos789 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αν δεν εισαι αλβανος που χρωσταει 200.000 και αυριο φευγει για Ελμπασαν,φτιαξε ενα προγραμμα για να πληρωνεις τα χρεη σου και οχι για να το αποφευγεις. 12 3 1
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, georgestrav είπε Καλημέρα. Ο λογαριασμός που μου έχουν δεσμέυσει είναι ακατάσχετος μέχρι τα 1250 ευρώ. το θέμα είναι όμως ότι περιμένω ένα ποσό από αναδρομικές πληρωμές από την δουλειά μου και θα ξεπεράσει κατά πολύ αυτόν τον μήνα τα 1250 ευρώ.υπάρχει κάποιος τρόπος να γλυτώσω την δέσμευση τον παραπάνω απο τα 1250 ευρώ. Υπάρχει τρόπος να δηλώσεις κάποιον άλλο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα? Εχει κάποιος καμία ιδέα? Ευχαριστώ........ Κανονισε με την δουλεια σου να στα βαζει σε δοσεις ανα 2-3 μερες και να πηγαινεις αναμεσα και να σηκωνεις το ποσο.. Κανε και οτι πληρωμες μπορεις μεσω web-banking (ΔΕΗ-ΟΤΕ κτλ) . Και πηγαινε κανε ρυθμιση στην εφορια για τις 120 δοσεις ... Αμα κανεις ρυθμιση δεν σου πειραζουν τον λογαριασμο...
Narayan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 6 λεπτά πριν, k_w_t είπε Και πηγαινε κανε ρυθμιση στην εφορια για τις 120 δοσεις ... Αμα κανεις ρυθμιση δεν σου πειραζουν τον λογαριασμο... Αν κάνεις ρύθμιση όμως θα πρέπει να πληρώνεις τις δόσεις, απ' ότι κατάλαβα ο ΟΡ δεν έχει καμμία πρόθεση να το κάνει. 3 2
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Φυσικά και δεν θέλω να αποφύγω τα χρέη μου. Εχω κάνει ήδη αίτηση για τις 120 δόσεις αλλά από ότι μου είπαν από την εφορία και να μπεις στις δόσεις η δέσμευση του λογαριασμού ισχύει κανονικά.Σταδιακά μόνο όταν και αν είσαι συνεπής αρχίζει σιγά σιγά η άρση της κατάσχεσης. Από την δουλειά μου φέυγει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ένταλμα για όλους τους υπαλλήλους σε λογαριασμούς που έχουμε δηλώσει. Ετσι κι αλλιώς η δέσμευση δεν ισχύει για τα χρήματα που έχεις εκείνη την στιγμή στον λογαριασμό σου αλλά η κατάσχεση γίνεται μετά τα 1250 ευρώ που γίνονται συνολικά κατάθεση σε ένα μήνα. Απλά δεν ξέρω πως λειτουργεί και ποια έιναι τα χρονοδιαγράμματα της εφορίας για τις κατασχέσεις.Δεν ξέρω αν ανοίξω ένα καινούριο λογαριασμό σε άλλη τράπεζα και δηλώσω αυτόν για να μπούν τα αναδρομικά,θα κατασχεθεί αυτόματα απο την εφορία και αυτός ο λογαριασμός? Αναρωτιέμαι δηλαδή αν μπορώ και αν προλαβαίνω την εφορία απο το να μου κατασχέσει τα αναδρομικά μόνο για αυτόν τον μήνα ανοίγοντας ενα καινούριο λογαριασμό.
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Εαν ανοιξεις σε αλλη τραπεζα λογαριασμο δεν θα ειναι ακατασχετος... Οποτε απο το 1€ σου κανουν κανονικα κατασχεση.... 1
Narayan Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 8 λεπτά πριν, georgestrav είπε Αναρωτιέμαι δηλαδή αν μπορώ και αν προλαβαίνω την εφορία απο το να μου κατασχέσει τα αναδρομικά μόνο για αυτόν τον μήνα ανοίγοντας ενα καινούριο λογαριασμό. Αν γινόταν, δεν θα είχε νόημα το όριο του ακατάσχετου. 2 1
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Σωστά. Απλά λέω μέχρι να πληρωθούν τα αναδρομικά μου μήπως δεν έχει προλάβει η εφορία να έχει δεσμέυσει τον καινούριο λογαριασμό που θα έχω δηλώσει.Δεν ξέρω πως λειτουργεί η εφορία και με τι χρονοδιάγραμμα δεσμέυει τους λόγαριασμούς.Αν υπάρχει δηλαδή κάποιο αυτόματο σύστημα δεσμευσης η αν έχω το χρονικό περιθώριο να ανοίξω ένα καινούριο τραπεζικό λογαριασμό και να μπουν εκεί τα αναδρομικά μου.
vagos789 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 13 λεπτά πριν, georgestrav είπε Από την δουλειά μου φέυγει σε συγκεκριμένες ημερομηνίες ένταλμα για όλους τους υπαλλήλους σε λογαριασμούς που έχουμε δηλώσει. Απο εκει ξεκιναει το πραγμα λοιπον Τροποι υπαρχουν
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, vagos789 είπε Απο εκει ξεκιναει το πραγμα λοιπον Τροποι υπαρχουν δηλ?
k_w_t Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, georgestrav είπε δηλ? Δηλωσε ενα λογαριασμο συγγενη σου(που δεν χρωσταει στο δημοσιο και του εχεις εμπιστοσυνη) στον εργοδοτη σου.
georgestrav Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, k_w_t είπε Δηλωσε ενα λογαριασμο συγγενη σου(που δεν χρωσταει στο δημοσιο και του εχεις εμπιστοσυνη) στον εργοδοτη σου. Δυστυχώς δεν γίνεται αυτό γιατί πρέπει να γίνονται οι καταθέσεις σε δικό μου λογαριασμό για φορολογικούς λόγους. Το σκέφτηκα και εγώ αλλά δεν γίνεται...... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα