mp0ukLas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλημερα σε ολο το φορουμ! Εδω κ 2-3 μερες οταν ανοιγω το macbook (power on κ οχι απο sleep mode) βλεπω η CPU να βαραει κοκκινα κ να παραμενει στο 100% της χρησης χωρις να κανω κατι κ ανεβαζει πολυ αποτομα θερμοκρασια!!! Στην φωτο απο κατω ειναι απο το activity monitor κ ειναι 6 εργασιες του root που τραβανε πολυ CPU κ δν μπορω να καταλαβω τι στο καλο μπορει να ειναι. εχω να περασω καποιο app πολλες μερες κ ετσι ειμαι σιγουρος οτι δν εχω περασει κατι κακοβουλο. Κανω force quit αυτες τις εργασιες αλλα οταν κανω πχ restart γινετε παλι το ιδιο... Αν ξερει καποιος κατι κ μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος! Ευχαριστω πολυ! Specs: Macbook Pro mid 12 CPU: i5 Ram: 16GB SSD Samsung evo 512 OS: Mojave Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από mp0ukLas
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Παπατζιλικια της apple για να οθησουν στην αγορα νεωτερου mac. Λογικα μετα το κραξιμο στο επομενο update θα το διορθωσουν
CheOnWeb Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, fg9000 said: Παπατζιλικια της apple για να ωθήσουν στην αγορα νεότερου mac. Λογικα μετα το κραξιμο στο επομενο update θα το διορθωσουν Έχει κάποια σχέση η Apple με τα 6 πρώτα πραγματάκια που τρέχουν στο Activity Monitor του φίλου; 3 hours ago, mp0ukLas said: Καλημερα σε ολο το φορουμ! Εδω κ 2-3 μερες οταν ανοιγω το macbook (power on κ οχι απο sleep mode) βλεπω η CPU να βαραει κοκκινα κ να παραμενει στο 100% της χρησης χωρις να κανω κατι κ ανεβαζει πολυ αποτομα θερμοκρασια!!! Στην φωτο απο κατω ειναι απο το activity monitor κ ειναι 6 εργασιες του root που τραβανε πολυ CPU κ δν μπορω να καταλαβω τι στο καλο μπορει να ειναι. εχω να περασω καποιο app πολλες μερες κ ετσι ειμαι σιγουρος οτι δν εχω περασει κατι κακοβουλο. Κανω force quit αυτες τις εργασιες αλλα οταν κανω πχ restart γινετε παλι το ιδιο... Αν ξερει καποιος κατι κ μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος! Ευχαριστω πολυ! Specs: Macbook Pro mid 12 CPU: i5 Ram: 16GB SSD Samsung evo 512 OS: Mojave Στα Preferences>Users & Groups>Login Items, έχεις κοιτάξει; Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από CheOnWeb 1
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, mp0ukLas είπε Καλημερα σε ολο το φορουμ! Εδω κ 2-3 μερες οταν ανοιγω το macbook (power on κ οχι απο sleep mode) βλεπω η CPU να βαραει κοκκινα κ να παραμενει στο 100% της χρησης χωρις να κανω κατι κ ανεβαζει πολυ αποτομα θερμοκρασια!!! Στην φωτο απο κατω ειναι απο το activity monitor κ ειναι 6 εργασιες του root που τραβανε πολυ CPU κ δν μπορω να καταλαβω τι στο καλο μπορει να ειναι. εχω να περασω καποιο app πολλες μερες κ ετσι ειμαι σιγουρος οτι δν εχω περασει κατι κακοβουλο. Κανω force quit αυτες τις εργασιες αλλα οταν κανω πχ restart γινετε παλι το ιδιο... Αν ξερει καποιος κατι κ μπορει να βοηθησει θα ειμαι υποχρεος! Ευχαριστω πολυ! Specs: Macbook Pro mid 12 CPU: i5 Ram: 16GB SSD Samsung evo 512 OS: Mojave Κάτι έχεις κολλήσει λογικά. Τα processes με pid από 416 έως 421 (σειριακά) υποδηλώνουν ότι εκκινηθηκαν μαζικά. Πράγμα αρκετά περίεργο. Δοκίμασε σε πρώτη φάση να τα σκοτώσεις αυτά τα 6 process να δεις τι θα γίνει.
HarPa Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Στο terminal ps -p [pid1,pid2...] θα σου δειξει από που καλείτε κάθε pid. Στην περίπτωση σου είναι ps -p 416,417,418,419,420,421 αν είναι αυτά από το screenshot.
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 25 λεπτά πριν, HarPa είπε Στο terminal ps -p [pid1,pid2...] θα σου δειξει από που καλείτε κάθε pid. Στην περίπτωση σου είναι ps -p 416,417,418,419,420,421 αν είναι αυτά από το screenshot. Δε χρειάζεται να το κάνει αυτό. Από το εικονίδιο 'i' που φαίνεται στο screenshot που έχει παραθέσει, επιλέγοντας τη διεργασία (process) που τον ενδιαφέρει, μπορεί να μάθει ποιος είναι ο parent του συγκεκριμένου process.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα