mironas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Γεια σας, αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Έχω ένα στικάκι Kingston DataTraveler R3.0 G2, το οποίο στον υπολογιστή της υπογραφής μου κολάει συχνά για 1-2 δευτερόλεπτα όταν διαχειρίζομαι τα αρχεία του μέσω του windows explorer και όταν μεταφέρω επίσης αρχεια ανά 10-20 δεύτερα πέφτει στο 0mb/s η ταχύτητα για 1-2 δεύτερα παλι και επανέρχεται. Το έχω κάνει φορμάτ αλλά πάλι τα ίδια και στο hd tune εφμανίζει κατεστραμένους τομείς. Το θέμα είναι ότι σε οποιοδήποτε άλλο υπολογιστή το έχω συνδέσει δεν βγάζει error ούτε κολλάει και δεν έχω χάσει ποτέ αρχεία μέχρι τώρα. Οπότε με βάση αυτά πιστεύ πως δεν έχει πρόβλημα το στικάκι. Το έχω δοκιμάσει επίσης σε όλες τις θύρες usb2 και usb3 του υπολογιστή μου. Έχει κανείς καμιά ιδέα τι μπορεί να φταίει και κολλάει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zx1234r Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το antivirus και δες αν τα προβλήματα συνεχίζονται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mironas Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, zx1234r είπε Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις το antivirus και δες αν τα προβλήματα συνεχίζονται. Το ειχα κανει αλλα τιποτα οπως και ενημερωση ολων των οδηγων. Ελυσα το προβλημα πριν λιγο χωρις καποια ουσιαστικη αλλαγη. Απενεργοποιησα ολα τα services κατα την εκκινηση των windows για να δω αν θα κολλαει, δεν κολλαγε και οταν στο επομενο restart τα ενεργοποιησα ολα οπως πριν, παλι λειτουργει απροβληματιστα. Τι να πω δεν ξερω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα