Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα insomniacs.Θελω τα φωτα σας σχετικα με την εισαγωγη αερα και με την μελλοντικη αγορα εξάτμισης και την αλλαγη τελικου (Κοντευει να τρυπήσει).

Αρχικα για την εισαγωγη αερα ελεγα να βαλω μια φιλτροχοανη με μεταλική εισαγωγή.Θα το βαλω δοκιμαστικα μιας και βρηκα φθηνα.Ενταξει να πω την αληθεια διαφορα στο γκαζι και σε αυτα δεν ξερω αν θα δω αλλα στον ηχο θα εχει λιγο φαση.Βεβαια εχω ακουσει οτι μπορει να μου βγαλει προβληματα αλλα ειναι πολλες οι αποψεις και δεν εχω βγαλει συμπερασμα ωστε απλα να παω σε ενα ελευθερας και να τελειωνουμε.Για πειτε γνωμες. Μιλαμε για τον κινητηρα T-jet 1.4 120cv 

Σχετικα με την εξατμιση ο μηχανικος μου ειπε να αλλαξουμε ενα τελικο για να μην αλλαζω ολη την εξατμιση.Εγω βεβαια ειδα κατι βιντεακια στο γιουτουμπ που βαζουνε εξατμιση και για να μην παραγεται υπερβολικος θορυβος εχουνε μια βαλβιδα καπου ενδιαμεσα η στο τελικο (δεν γνωριζω μην με κραξετε) ωστε να μπορει να παραγει οποτε θελει ο οδηγος παραπανω θορυβο σαν να μην εχει silencer.Δεν ξερω αν τα λεω σωστα γιατι δεν εχω ιδιαιτερες γνωσεις πανω στο θεμα.Παντως μου φανηκε πολυ ενδιαφερον σαν ιδεα να μπορω να αυξησω τον θορυβο κατ επιλογη αν αλλαξω καποιο κομματι της εξατμισης η και ολοκληρη.Παρτε και LINK.Το αμαξι το χρησιμοποιω καθημερινα θελω να κανει λιγο θορυβο αλλα επειδη κανω και ταξιδια δεν θελω να μου ζαλιζει τον ερωτα με 130-140 στην εθνικη. Περιμενω τις γνωμες σας και για τα δυο θεματα.Θα εκτιμησω να ακουσω και τα δικα σας αληθινα στορυ.

Ευχαριστω ομορφιες μου ❤️ 

Δημοσ.

Αν δεν έχεις σκοπό να βάλεις πρόγραμμα γνώμη μου μην πειράξεις τίποτα. Παίζει και να χάσεις σε απόδοση.

Λοιπόν από εισαγωγή δεν γνωριζω τι παίζει με τα tjet και αν υπάρχει κάποια επώνυμη τύπου βαρελάκι ή αναγκαστικά θα πας σε σωλήνα και χοανη. Αν πας σε χειροποίητη φρόντισε ο σωλήνας να είναι αλουμινένιος και βάλε και μια 70αρα χοάνη kn κατά προτίμηση. Θα ακούς το τούρμπο καλύτερα.

Από εξάτμιση αν δεν έχεις σκοπό να το πειράξεις δεν είναι ανάγκη να την αλλάξεις ολη. Πήγαινε σε έναν καλό εξατμισα και πες του να σου βάλει ένα τελικό με λίγο πιο μπάσο θόρυβο αλλά όπως είπες να μην σε ζαλίζει στα ταξίδια. Ξέρουν αυτοί. Αν έχεις σκοπό να βάλεις πρόγραμμα θα βάλεις ολόσωμη εξάτμιση με 63.5 downpipe με μεταλλικό δισκοσαρι καταλύτη και 63.5 catback.

Πάντως γνώμη μου αν δεν σκοπεύεις να βάλεις πρόγραμμα μην βάλεις τίποτα. Στην χειρότερη βάλε μόνο τελικό.

Ότι άλλο θες ρωτάς.

• Like 2
Δημοσ.

Σε ευχαριστω παρα πολυ.Ναι μαλλον θα παω σε κατι τετοιο τωρα θα ναι Kn το φιλτρο δεν ξερω.Παντως το μονο σιγουρο ειναι οτι μετα το καλοκαιρακι θα παω να αλλαξω ενα τελικο να δωσει και λιγο ομορφια στο αμαξι!

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα Γιαννη , πριν ανοιξω ενα τετοιο θεμα εψαξα και ειδα πως εγραψες ακριβως αυτο που με ενδιαφερει  και μαλιστα εχω ακριβως το ιδιο αμαξι με τον ιδιο κινητηρα . Τελικα εβαλες τελικο ? Και αν ναι , μπορεις να μου πεις απο κοστος , εγκατασταση , ομορφια , ηχος τι εγινε ?

Δημοσ.
21 ώρες πριν, kostaskosk είπε

Καλησπερα Γιαννη , πριν ανοιξω ενα τετοιο θεμα εψαξα και ειδα πως εγραψες ακριβως αυτο που με ενδιαφερει  και μαλιστα εχω ακριβως το ιδιο αμαξι με τον ιδιο κινητηρα . Τελικα εβαλες τελικο ? Και αν ναι , μπορεις να μου πεις απο κοστος , εγκατασταση , ομορφια , ηχος τι εγινε ?

Καλησπερα φιλε μου εγω δεν εχω βαλει ακομα κατι γιατι αποφασισα να παρω μια 2din να παρω και κατι αλλα πραγματακια που ηθελα πιο πολυ και δεν ασχοληθηκα πηρα τιμουλες μονο.Εβαλε φιλαρακι μου τελικο γυρω στα 120 του πηγε μαζι με την εγκατασταση.Απο ομορφια γιατι εβαλε διμπουκο πανεμορφο,και ο ηχος του ενταξει πηρε μια ελαφρια χροια μπασου και εχει γινει λιγο πιο ομορφος ο ηχος του.Εμεις στις 120 φοραμε και μεσσαιο καζανακι επομενος μπορει να θελει κοψιμο για να ακουγεται πιο πολυ σε σχεση με τις 155 που δεν φορανε!

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Γιάννης Blackberrianos είπε

Καλησπερα φιλε μου εγω δεν εχω βαλει ακομα κατι γιατι αποφασισα να παρω μια 2din να παρω και κατι αλλα πραγματακια που ηθελα πιο πολυ και δεν ασχοληθηκα πηρα τιμουλες μονο.Εβαλε φιλαρακι μου τελικο γυρω στα 120 του πηγε μαζι με την εγκατασταση.Απο ομορφια γιατι εβαλε διμπουκο πανεμορφο,και ο ηχος του ενταξει πηρε μια ελαφρια χροια μπασου και εχει γινει λιγο πιο ομορφος ο ηχος του.Εμεις στις 120 φοραμε και μεσσαιο καζανακι επομενος μπορει να θελει κοψιμο για να ακουγεται πιο πολυ σε σχεση με τις 155 που δεν φορανε!

ωραια και εγω το σκεφτομαι , θα αρχισω να παιρνω τιμες κτλ . Κυριως θελω να βελτιωσω λιγο την ηχο καθως ειναι αρκετα ησυχο αυτοκινητο νομιζω

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kostaskosk είπε

ωραια και εγω το σκεφτομαι , θα αρχισω να παιρνω τιμες κτλ . Κυριως θελω να βελτιωσω λιγο την ηχο καθως ειναι αρκετα ησυχο αυτοκινητο νομιζω

Ναι γενικα θελει λιγο τον ηχο και λιγο κανα δυο πραγματα να βαλεια πανω.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...