Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Μόλις τώρα, pontez2 είπε

Ο σκοπός ειναι να μη τραυματιστεί ο άλλος. Το μποξ πχ ή το κικ μποξ είναι πιο "μπρουτάλ" αθλήματα. Σε κάνουν μαχητή. Ο στόχος δεν ειναι αυτός για έναν που απλώς θέλει κινητρο για να γυμναστεί :-)

εχω κανει αρκετο καιρο muay thai, μια φορα εχω τραυματιστει απο μονος μου ομως :P

• Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Δεν θα έπρεπε να σου είχαν δώσει δίπλωμα! Απαράδεκτος!

Είμαι υποδειγματικός οδηγός. 0 πρόστιμα - 0 παραβάσεις - 0 ατυχήματα σε 6 χρόνια οδήγησης. Και δύσκολα χρόνια ηλικιακά, ξεκίνησα 18 και γίνομαι 24 σε 2 μήνες.

Δημοσ.
Μόλις τώρα, splanis είπε

εχω κανει αρκετο καιρο muay thai, μια φορα εχω τραυματιστει απο μονος μου ομως :P

Δεν έχω άποψη για το muay thai (δεν έχω κάνει ποτέ)΄όπως δεν έχω άποψη και για την άλλη την πολεμική τέχνη απο το Ισραήλ που έχει γινει μοδα.

Είμαι πιο πολύ του παραδοσιακού. Θεωρώ οτι αυτές οι τεχνικές απευθήνονται σε πιο ψαγμένα άτομα που έχουν ήδη μια Α γνωστη πολεμικών τεχνών. Το Καράτε, το ταεκβοντο, το fu jow Pai kung fu τα θεωρω περισσότερο αθλήματα :-)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 19/6/2019 στις 1:39 ΠΜ, qwertyuiop2 είπε

Τι γυμναστική κάνατε όσοι είδατε διαφορά;

Θέλω κι εγώ ξανά βαθύ ύπνο και boost διάθεσης. Όχι κατι σημαντικό, αλλά θεωρώ ότι δεν κάνω καλά που είμαι φυτεμένος συνεχώς.

Καρέκλα pc - καναπές - σουβλάκια - πίτσα - παγωτά είναι για σένα.. 

Για όλα τα άλλα βλέπω βρίσκεις δικαιολογίες... 

Οπότε κάτσε όπως είσαι φυτεμένος .

Δεν χρειάζεται να ζοριζεσαι και να βάζεις τον εαυτό σου να κάνει πράγματα με το ζόρι αφού δεν σε ευχαριστούν.. αυτό είναι χειρότερο...

Επεξ/σία από tounion
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, pontez2 είπε

Δεν έχω άποψη για το muay thai (δεν έχω κάνει ποτέ)΄όπως δεν έχω άποψη και για την άλλη την πολεμική τέχνη απο το Ισραήλ που έχει γινει μοδα.

Είμαι πιο πολύ του παραδοσιακού. Θεωρώ οτι αυτές οι τεχνικές απευθήνονται σε πιο ψαγμένα άτομα που έχουν ήδη μια Α γνωστη πολεμικών τεχνών. Το Καράτε, το ταεκβοντο, το fu jow Pai kung fu τα θεωρω περισσότερο αθλήματα :-)

το krav maga δεν ειναι πολυ , πιο πολυ τεχνικη αυτοαμυνας μου φαινεται. Τελος παντων οτι κανεις καλο ειναι αρκει να σ αρεσει και να μην το κανεις με το ζορι

Επεξ/σία από splanis
  • Like 1
Δημοσ.

Ο οργανισμός μας παράγει φυσικά παυσίπονα, τις λεγόμενες ενδορφίνες. Είναι ουσίες που εκκρίνονται και όταν πχ βλέπουμε ένα αγαπημένο πρόσωπο. Με τη γυμναστική, εκκρίνονται πολλές ενδορφίνες, που είναι το φυσικό μας αντικαταθλιπτικό

Η καλύτερη γυμναστική είναι αυτή που σου ταιριάζει, όμως για ενδορφινικό αποτέλεσμα η καλύτερη είναι η γυμναστική με βάρη στο γυμναστήριο. Αν υπάρχουν πολλά νεύρα, η καλύτερη λύση είναι οι πολεμικές τέχνες. Για πιο κάζουαλ γυμναστική, το ποδήλατο είναι ότι πρέπει, το συνιστούν και οι ψυχολόγοι.

Πέρα από το ορμονικό αποτέλεσμα, η γυμναστική μας ομορφαίνει και μας δυναμώνει, άρα μας φτιάχνει και τη διάθεση

• Like 3
Δημοσ.

Ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα για οσους ειναι γνωστες. Για πολλα χρονια εκανα τρεξιμο σε συναρτηση με βαρη ( και τα δυο σε ηπια κλιμακα). Δυστυχως τα τελευταια 2 χρονια εκανα 2 σοβαρα χειρουργεια στο ματι (Καταρρακτης-αποκολληση αμφιβληστροειδη) με βασικοτατη εντολη να αποφευγω τα βαρη και εν γενει την επιπονη γυμναστικη. Απο το χειρουργειο της αποκολλησης μολις εκλεισα χρονο αλλα εξακολουθω και φοβαμαι. Καποια ιδεα για γυμναστικη χαμηλης εντασης χωρις να διακινδυνευσω το θεμα του ματιου,

btw επιβεβαιωνω οτι μετα την γυμναστικη εχεις μια απαραμιλλη ευφορια (τουλαχιστον εγω) και κανεις τον καλυτερο υπνο.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, splanis είπε

εγώ έχω σπάσει 4 κόκαλα σχεδόν από μόνος μου σε προπόνηση κι ένα από γροθιά σε τοίχο από τα νεύρα μου εκτός όταν ήμουν πιο μικρός 

και γενικά παιζει σκελετικό σακάτεμα

αλλά δεν το αποδίδω τόσο στη φύση των πολεμικών τεχνών, γενικά όποιος κάνει πράγματα μπορεί να τραυματιστεί, ειδικά αν ώρες ώρες έχει το μυαλό πάνω από το κεφάλι του 

και από ποδήλατο που αναφέρθηκε έχω δει φρικτούς τραυματισμούς που είναι ο,τι πιο ειρηνικό 

Επεξ/σία από logistoulis
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τα μαχητικά αθλήματα τα θεωρώ αρκετά ασφαλή. Ακόμα και στα σπαρινγκ που είναι το πιο brutal υποτίθεται φοράς προστατευτικά και εννοειται δεν παίζεις φουλ δύναμη. Στο ποδόσφαιρο/μπάσκετ χτυπάς πιο εύκολα.

Επεξ/σία από splanis
.
Δημοσ.
17 λεπτά πριν, louben είπε

αποκολληση αμφιβληστροειδη

Έχεις σχέση με τη πολιτική ; 😛 

Σοβαρά, ρωτα γιατρό. Μονο γιατρος ξέρει να σου πει τι θα κάνεις σε τέτοια περίπτωση.

Δημοσ.
18 ώρες πριν, kallair είπε

προσεχε γτ τωρα τελευταια φοριεται πολυ κ απο το αντρικο φυλλο! χαχαχα

Για τρέξιμο είναι must και για τους άντρες.

Και φυσικά δεν είμαι gay.

• Confused 2
Δημοσ.
31 λεπτά πριν, louben είπε

Ρε παιδια μια ερωτηση και απο εμενα για οσους ειναι γνωστες. Για πολλα χρονια εκανα τρεξιμο σε συναρτηση με βαρη ( και τα δυο σε ηπια κλιμακα). Δυστυχως τα τελευταια 2 χρονια εκανα 2 σοβαρα χειρουργεια στο ματι (Καταρρακτης-αποκολληση αμφιβληστροειδη) με βασικοτατη εντολη να αποφευγω τα βαρη και εν γενει την επιπονη γυμναστικη. Απο το χειρουργειο της αποκολλησης μολις εκλεισα χρονο αλλα εξακολουθω και φοβαμαι. Καποια ιδεα για γυμναστικη χαμηλης εντασης χωρις να διακινδυνευσω το θεμα του ματιου,

btw επιβεβαιωνω οτι μετα την γυμναστικη εχεις μια απαραμιλλη ευφορια (τουλαχιστον εγω) και κανεις τον καλυτερο υπνο.

Ένα ζωηρό περπάτημα πάνω από 20 λεπτά θεωρώ είναι ασφαλές. Έπρεπε να σου είχε προτείνει κάτι ο γιατρός σου βασικά.

Δημοσ.
35 λεπτά πριν, louben είπε

Κ Ο Λ Υ Μ Π Ι !

14 λεπτά πριν, spectaculator είπε

Ποδήλατο και όσο πιο μακρυά τόσο πιο όμορφα!

Υπάρχουν στο φέησμπουκ τόσες ποδηλατικές ομάδες!

Δημοσ.

προσωπικά δεν ήμουν ποτέ του αθλητισμού. 

έπαιζα λίγο μπάσκετ στο λύκειο την ώρα της γυμναστικής, αλλά δεν το κατείχα ιδιαίτερα. 

πάντα μου άρεσε να περπατάω, κατά προτίμηση με παρέα, αλλά δεν το έκανα και πολύ συχνά

το καλοκαίρι του 2016 έπιασα δουλειά για πρώτη φορά, και από το ωραρίο (10 ώρες + την μέρα) και την καθιστική ζωή πήρα κάποια κιλά και έκανα και κοιλιά. 

έτσι φέτος αποφάσισα ότι δεν πάει άλλο και πρέπει να αρχίσω να κουνιέμαι για το καλό της υγείας μου. 

ξεκίνησα μαθήματα τένις, 2 ώρες την εβδομάδα. 

α) είναι οι δύο καλύτερες ώρες της εβδομάδας, καθώς ξεχνάω φουλ τα της δουλειάς και επιστρέφω στο σπίτι χαρούμενος. 

β) έχει βελτιωθεί η αντοχή μου. πχ πέρσι έκανα τους 10 γύρους σε ένα γήπεδο σε 1 ώρα και 45 λεπτά (περπάτημα) και τα έπαιζα, φέτος τους κάνω σε μια ώρα και με ελαφρύ τρέξιμο σε κάποια σημεία και έχω ακόμα αντοχή. 

οπότε, από εμένα βρείτε ένα άθλημα που σας αρέσει και βάλτε το στο πρόγραμμά σας. κατά προτίμηση κάτι που να έχει και άλλα άτομα μέσα, έτσι ώστε να σας δεσμεύει να ακολουθείτε το πρόγραμμα. εγω πχ πάντα έλεγα ότι θα ήθελα μετά τη δουλειά να πηγαίνω για περπάτημα ή κολυμβητήριο, αλλά πάντα κέρδιζε η κούραση. τώρα που ξέρω ότι έχω στάνταρ πρόγραμμα και με περιμένουν και άλλοι για το μάθημα, φροντίζω να πηγαίνω (και να φεύγω και λίγο νωρίτερα από τη δουλειά τις δύο αυτές μέρες :-)

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...