qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, Narayan είπε Το χειρότερο στο γυμναστήριο είναι να σε κοιτούν που κάνεις ασκήσεις οι υπόλοιποι μπρατσαράδες θαμώνες, και καθόλου διακρίτικά, λες και κατέβηκες από άλλο πλανήτη. Δηλαδή σόρρυ κιόλας που σας χάλασα την allure με την παρουσία μου 🙄 Το γύρισα στο ποδήλατο και έκτοτε εκτός από τα φανάρια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. Μια χαρά κάνεις ποδήλατο σε Αθήνα και Πειραιά, αρκεί να έχεις σωστά φώτα και να κινείσαι λογικά στις λωρίδες. Πειραιάς - Γλυφάδα - Πειραιάς είναι ωραία διαδρομή από παραλιακή, ειδικά αυτή την εποχή. Για να πάω στον Πειραιά από Κηφισιά, απαιτούνται 45 λεπτά οδήγησης ξερωγω. 😛 Σιγά μην τρώω τη μισή και βάλε μέρα για ποδήλατο. Επίσης, οι ποδηλάτες που πετυχαίνω στην Κηφισίας, είναι ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. Για τον εαυτό τους πρωτύτερα. Πανικοβάλλομαι πάρα πολύ με το πόσο αργά πάνε και το πόσο εύθραυστοι φαίνονται μέσα σε ένα κομφούζιο από τσιμέντα, χιλιάδες αυτοκίνητα μεγάλου και μικρού κυβισμού, μηχανάρες και μηχανές.
xgol Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Απο μια ηλικία και μετα, προτεραιοτητα πρεπει να ειναι τα βάρη. Το μυικο συστημα που θα χτίσει κάποιος τον συντροφεύει για μια ζωή. 1 1
*nenya* Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) @Narayan, συμφωνώ, αυτά τα βλέμματα εκεί μέσα τα θυμάμαι ακόμα...ίσως να φταίει κιόλας που πήγαινα σε ημιυπόγειο γυμναστήριο μποντιμπιλντεράδων XD. Περίπου 2 χρόνια σερί είχα αντέξει και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι για μένα το γυμναστήριο (ποοοο ειδικά αυτό το βαρετό ποδήλατο ή διάδρομος στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης, το χειρότερό μου, ένιωθα τελείως γελοία, ενώ τα βάρη τα γούσταρα). Επίσης, δεν είχα καμία διάθεση μετά και καθόλου ενέργεια, ούτε βελτίωνε την ψυχολογία μου, το μισούσα. Την λύση την βρήκα με το krav maga που είχε άλλου είδους προπόνηση και ένιωθα ότι μαθαίνω και κάτι χρήσιμο για την καθημερινότητα. (Μακάρι να μπορούσα να βρω πάλι κάποια σχολή με βολικές ώρες να το συνέχιζα...) Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από *nenya* 2
Narayan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 4 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Για να πάω στον Πειραιά από Κηφισιά, απαιτούνται 45 λεπτά οδήγησης ξερωγω. 😛 Σιγά μην τρώω τη μισή και βάλε μέρα για ποδήλατο. Επίσης, οι ποδηλάτες που πετυχαίνω στην Κηφισίας, είναι ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. Για τον εαυτό τους πρωτύτερα. Πανικοβάλλομαι πάρα πολύ με το πόσο αργά πάνε και το πόσο εύθραυστοι φαίνονται μέσα σε ένα κομφούζιο από τσιμέντα, χιλιάδες αυτοκίνητα μεγάλου και μικρού κυβισμού, μηχανάρες και μηχανές. Κηφισιά είμαι καθημερινά και απορώ πως δεν βρίσκεις εκεί μια διαδρομή για το ποδήλατο. Ειδικά αν ανέβεις προς Κεφαλάρι / Γέρακα μεριά η κίνηση είναι πολύ μειωμένη. Μήπως απλά ψάχνεις δικαιολογίες; 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, Narayan είπε Κηφισιά είμαι καθημερινά και απορώ πως δεν βρίσκεις εκεί μια διαδρομή για το ποδήλατο. Ειδικά αν ανέβεις προς Κεφαλάρι / Γέρακα μεριά η κίνηση είναι πολύ μειωμένη. Μήπως απλά ψάχνεις δικαιολογίες; Δεν έχω ποδήλατο, είχα ένα αρκετά ακριβό ως τα 16 μου κι εκλάπη από αρκετά ασφαλή και κρυφή θέση εντός της πυλωτής. Το τραυματικό γεγονός με έχει αποθαρρύνει. Όσον αφορά τις διαδρομές, είναι γεμάτες επίπονους λόφους και επικίνδυνες στροφές και στοπ. Άμα μου έδινες μία περιοχή σαν τα τρίκαλα ξερωγω, ή τη λάρισσα, θα το σκεφτόμουν. Τώρα δεν απολαμβάνεις, σου έχει βγει η γλώσσα στα 2-3χλμ. Τουλάχιστον, μου έβγαινε ως το 2012που έκανα ποδήλατο. Επεξ/σία 20 Ιουνίου 2019 από qwertyuiop2
Narayan Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, *nenya* είπε Narayan, συμφωνώ, αυτά τα βλέμματα εκεί μέσα τα θυμάμαι ακόμα...ίσως να φταίει κιόλας που πήγαινα σε ημιυπόγειο γυμναστήριο μποντιμπιλντεράδων XD. Περίπου 2 χρόνια σερί είχα αντέξει και συνειδητοποίησα ότι δεν είναι για μένα το γυμναστήριο (ποοοο ειδικά αυτό το βαρετό ποδήλατο ή διάδρομος στην αρχή και στο τέλος της προπόνησης, το χειρότερό μου, ένιωθα τελείως γελοία, ενώ τα βάρη τα γούσταρα). Επίσης, δεν είχα καμία διάθεση μετά και καθόλου ενέργεια, ούτε βελτίωνε την ψυχολογία μου, το μισούσα. Την λύση την βρήκα με το krav maga που είχε άλλου είδους προπόνηση και ένιωθα ότι μαθαίνω και κάτι χρήσιμο για την καθημερινότητα. (Μακάρι να μπορούσα να βρω πάλι κάποια σχολή με βολικές ώρες να το συνέχιζα...) Το δικό μου μάζευε από όλες τις παρατάξεις αλλά ναι, αυτοί που κοιτούσαν ήταν κυρίως της κατηγορίας που ανέφερες. Πάντως η άσκηση με άφηνε κουρασμένο αλλά ικανοποιημένο ψυχολογικά, ένιωθα πως κατέφερα κάτι καλύτερο για μένα από το να κάθομαι και να παίζω video games. 1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν έχω ποδήλατο, είχα ένα αρκετά ακριβό ως τα 16 μου κι εκλάπη από αρκετά ασφαλή και κρυφή θέση εντός της πυλωτής. Το τραυματικό γεγονός με έχει αποθαρρύνει. Δικαιολογίες man, δες στις αγγελίες του Insomnia υπάρχουν πάρα πολλά σε χαμηλή τιμή και μια καλή κλειδαριά μπορεί να αποκτηθεί με €20. Είναι σαν να λες πως επειδή σου έριξε χυλόπιτα κάποια όταν είσουν 16 έχεις σταματήσει να την "πέφτεις" σε γυναίκες. 1
G30RGE Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Ε καλά, τότε θα σκοτωθώ, δεν έχει νόημα. Μια χαρά μπορείς να κάνεις το ποδηλατάκι σου αν θες. Κηφισιά είπες μένεις αν δεν κάνω λάθος, πάρε ένα mountain και κάνε τις βόλτες μέσα στο κτήμα Συγγρού. Όλα είναι θέμα διάθεσης. Με τον καιρό μπορείς να πετύχεις και άλλους εκεί μέσα και να κάνετε μαζί τις βόλτες σας.
kallair Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, qwertyuiop2 είπε Δεν έχω ποδήλατο, είχα ένα αρκετά ακριβό ως τα 16 μου κι εκλάπη από αρκετά ασφαλή και κρυφή θέση εντός της πυλωτής. Το τραυματικό γεγονός με έχει αποθαρρύνει. Όσον αφορά τις διαδρομές, είναι γεμάτες επίπονους λόφους και επικίνδυνες στροφές και στοπ. Άμα μου έδινες μία περιοχή σαν τα τρίκαλα ξερωγω, ή τη λάρισσα, θα το σκεφτόμουν. Τώρα δεν απολαμβάνεις, σου έχει βγει η γλώσσα στα 2-3χλμ. Τουλάχιστον, μου έβγαινε ως το 2012που έκανα ποδήλατο. φιλος δυστυχως ψαχνεις δικαιολογιες για να μην κανεις τπτ. Μου θυμιζεις εμενα που με την παραμικρη δικαιολογια, τελικα δεν πηγαινω στο γυμναστηριο. "ωχ ξεχασα το λουκετακι για να αφησω το πορτοφολι στο ντουλαπι. που να κουβαλαω τα κλειδια μαζι μου τωρα κ το πορτοφολι. γ...σε το. δεν θα παω σμρ γυμναστηριο."
LASERPEWPEW Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δες στο δήμο σου για Ping pong, είναι ευχάριστο αλλά και εύκολο για κάποιον με χαμηλή φυσική κατάσταση για να ξεκινήσει, σημείωση ότι εάν βελτιωθείς και παίζεις με αξιόλογο αντίπαλο γίνεται πολύ ποιο απαιτητικό. Προσωπικά το προτιμούσα σε σχέση με την βαρεμάρα του γυμναστηρίου. 2
spectaculator Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε Για να πάω στον Πειραιά από Κηφισιά, απαιτούνται 45 λεπτά οδήγησης ξερωγω. 😛 Σιγά μην τρώω τη μισή και βάλε μέρα για ποδήλατο. Επίσης, οι ποδηλάτες που πετυχαίνω στην Κηφισίας, είναι ΣΚΟΤΩΣΤΡΕΣ. Για τον εαυτό τους πρωτύτερα. Πανικοβάλλομαι πάρα πολύ με το πόσο αργά πάνε και το πόσο εύθραυστοι φαίνονται μέσα σε ένα κομφούζιο από τσιμέντα, χιλιάδες αυτοκίνητα μεγάλου και μικρού κυβισμού, μηχανάρες και μηχανές. Δεν θα έπρεπε να σου είχαν δώσει δίπλωμα! Απαράδεκτος!
pontez2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Οι περισσότεροι λένε πως η καλύτερη γυμναστική, που σε ανανεώνει σωματικά και ψυχικά, είναι το κολύμπι. Επειδή όμως δεν είναι ευκολο να τρέχει κάνεις σε πισινες μέσα στο χειμώνα και επειδή επίσης κάποιοι θέλουν κίνητρο για να γυμναστούν, προτείνω το καράτε. Ξεκινάς πολύ χαλαρά, δεν κουράζεσαι εύκολα άσχετα αν ο ιδρώτας φεύγει με τις κινήσεις, ο κινδυνος τραυματισμού είναι απειροελάχιστος, πολλοί πορώνονται και πάνω απ όλα έχεις κινητρο. Παράλληλα μαθαίνεις αυτοάμυνα. Η διαφορά με οποιοδήποτε άλλο είδος γυμναστικής είναι ότι εδώ δεν κάνεις κάτι απλά για τη γυμναστική αλλά υπάρχει ένας σκοπός (πχ οι ζώνες, η αυτοάμυνα). Ως άθλημα είναι ομαδικό (δεν κάθεσαι μονος σου σε μια μπάρα να σηκωνεις βάρη), έχεις άμεση επαφή με τον δάσκαλο, σε προσέχει κτλ κτλ, ενώ η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη. Το προτείνω για κάθε ηλικία. Από 5 εως 85 χρονών. Σε ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά οι άνω των 50 κάνουν ουρές σε σχολές καράτε και ταεκβοντό. Στην Ελλάδα τα έχουμε λιγο παραμελλημένα διότι μονο του το καράτε δε δημιουργει σωμα παραλίας.
splanis Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 7 λεπτά πριν, pontez2 είπε Οι περισσότεροι λένε πως η καλύτερη γυμναστική, που σε ανανεώνει σωματικά και ψυχικά, είναι το κολύμπι. Επειδή όμως δεν είναι ευκολο να τρέχει κάνεις σε πισινες μέσα στο χειμώνα και επειδή επίσης κάποιοι θέλουν κίνητρο για να γυμναστούν, προτείνω το καράτε. Ξεκινάς πολύ χαλαρά, δεν κουράζεσαι εύκολα άσχετα αν ο ιδρώτας φεύγει με τις κινήσεις, ο κινδυνος τραυματισμού είναι απειροελάχιστος, πολλοί πορώνονται και πάνω απ όλα έχεις κινητρο. Παράλληλα μαθαίνεις αυτοάμυνα. Η διαφορά με οποιοδήποτε άλλο είδος γυμναστικής είναι ότι εδώ δεν κάνεις κάτι απλά για τη γυμναστική αλλά υπάρχει ένας σκοπός (πχ οι ζώνες, η αυτοάμυνα). Ως άθλημα είναι ομαδικό (δεν κάθεσαι μονος σου σε μια μπάρα να σηκωνεις βάρη), έχεις άμεση επαφή με τον δάσκαλο, σε προσέχει κτλ κτλ, ενώ η αυτοπεποίθηση ανεβαίνει στα ύψη. Το προτείνω για κάθε ηλικία. Από 5 εως 85 χρονών. Σε ευρωπαϊκές χώρες, ειδικά οι άνω των 50 κάνουν ουρές σε σχολές καράτε και ταεκβοντό. Στην Ελλάδα τα έχουμε λιγο παραμελλημένα διότι μονο του το καράτε δε δημιουργει σωμα παραλίας. συμφωνω στο μαχητικο αθλημα αλλα διαφωνω στο καρατε εγω θα ελεγα boxing, muay thai, η bjj
pontez2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μόλις τώρα, splanis είπε συμφωνω στο μαχητικο αθλημα αλλα διαφωνω στο καρατε εγω θα ελεγα boxing, muay thai, η bjj Ο σκοπός ειναι να μη τραυματιστεί ο άλλος. Το μποξ πχ ή το κικ μποξ είναι πιο "μπρουτάλ" αθλήματα. Σε κάνουν μαχητή. Ο στόχος δεν ειναι αυτός για έναν που απλώς θέλει κινητρο για να γυμναστεί
Locke_John Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Πρόταση απλή, καθημερινή: Αν μένεις σε όροφο πολυκατοικίας, ξεκίνα να ανεβοκατεβαίνεις με τις σκάλες αντί του ασανσερ. Επίσης με μόνο ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια Μπόρις σιγά σιγά να ξεκινήσεις τρέξιμο στα άλση της περιοχής σου. Τέλος, αν δεις ότι σ'αρεσει, ίσως να σ' άρεσε κ η ενασχόληση με τον στίβο, αν υπάρχει στην περιοχή σου γήπεδο με ταρτάν (το μοναδικό που ξέρω στην Αθήνα με δωρεάν είσοδο κ ανοιχτο για το κοινό είναι στην Ηλιούπολη ("χαλικάκι"λέγεται). Σίγουρα πάντως επιβεβαιώνω ότι οποιαδήποτε μορφή άσκησης, βοηθάει την ψυχολογία κ όλους τους τομείς 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 41 λεπτά πριν, LASERPEWPEW είπε Δες στο δήμο σου για Ping pong, είναι ευχάριστο αλλά και εύκολο για κάποιον με χαμηλή φυσική κατάσταση για να ξεκινήσει, σημείωση ότι εάν βελτιωθείς και παίζεις με αξιόλογο αντίπαλο γίνεται πολύ ποιο απαιτητικό. Προσωπικά το προτιμούσα σε σχέση με την βαρεμάρα του γυμναστηρίου. Δοκίμασα να παίξω με φίλους πρωτάρηδες, δε μπορούσα να συντονίσω την κίνηση του χεριού μου με την πορεία της μπάλας. Παίζανε κι αυτοί πρώτη φορά και φαινόταν σαν επαγγελματίες μπροστά μου. Πρέπει να έχασα με κουαντραπλ σκορ και οι πόντοι που έβαλα ήταν επειδή σούταραν οι πρωτάρηδες το φιλέ τους. Προς το τέλος κατάφερα να γυρίσω 2-3 μπαλιές και η μία κατέληξε στο δικό μου φιλεδάκι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα