Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προσωπικά, όσες φορές και να προσπάθησα, μισούσα πιο πολύ την ύπαρξη μου μετά από γυμναστική. Έχω αντέξει κοντά στον χρόνο σε γυμναστήριο και μισούσα το κάθε δευτερόλεπτο πριν και μετά.Κάποια πράγματα δεν είναι για όλους ρε παιδιά.

• Like 1
  • Thanks 1
  • Απαντ. 95
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
7 ώρες πριν, vagos789 είπε

Τα γυμναστηρια εχουν πολλα κολαν,δεν θα μισησω ποτε ενα γυμναστηριο.

προσεχε γτ τωρα τελευταια φοριεται πολυ κ απο το αντρικο φυλλο! χαχαχα

Δημοσ.
8 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Στην Αθήνα είναι leisure για 15χρονα, τί να κάνουμε, κάθε κουλτούρα διαφέρει. Και σε άλλες χώρες ουρλιάζουν μαζικά από τα παράθυρα για να εκτονώσουν τη μαυρίλα τους, εδώ με 3 τηλεφωνάκια μαζεύεις την κομπανία και εκτονώνεσαι σε κάνα μπιτσομπαράκι χαλαρό.

Να είμασταν στα γκλόριους '80s να πω ότι έχεις μάθει πως ζουν οι "κσένοι" από τις ταινίες του Ψάλτη και τις επιθεωρήσεις του κώλου, αλλά το 2019 ποιος τα πιστεύει αυτά;

BTW: Το ποδήλατο == 15χρονο παίζει να είναι αποκλειστικά ΕΛ νοοτροπία.

• Like 1
Δημοσ.

Εαν κανεις με προγραμμα συγκεντρωνεσαι σε αυτο και ξεχνας τα παντα....πχ τρεχεις 20 χλμ και συνεχεια τσεκαρεις παλμους χρονο χλμ...χαζευεις και κανα ...δεντρο. Δεν εχεις μυαλο για τιποτα αλλο. Ειναι και αυτα τα χημικα που λενε οι ψυχιατροι. Εισαι τζετ με 20 χλμ την ημερα...εστω σπαστα.ααακαι ειναι τζαμπα. Σορτσακι παπουτσια φανελα και παμε..

Δημοσ.
11 hours ago, valkon said:

Προσωπικά, όσες φορές και να προσπάθησα, μισούσα πιο πολύ την ύπαρξη μου μετά από γυμναστική. Έχω αντέξει κοντά στον χρόνο σε γυμναστήριο και μισούσα το κάθε δευτερόλεπτο πριν και μετά.Κάποια πράγματα δεν είναι για όλους ρε παιδιά.

ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, αλλος ενας που ενιωσε τα ιδια μ'εμενα! 

• Like 1
Δημοσ.
51 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Εαν κανεις με προγραμμα συγκεντρωνεσαι σε αυτο και ξεχνας τα παντα....πχ τρεχεις 20 χλμ και συνεχεια τσεκαρεις παλμους χρονο χλμ...χαζευεις και κανα ...δεντρο. Δεν εχεις μυαλο για τιποτα αλλο. Ειναι και αυτα τα χημικα που λενε οι ψυχιατροι. Εισαι τζετ με 20 χλμ την ημερα...εστω σπαστα.ααακαι ειναι τζαμπα. Σορτσακι παπουτσια φανελα και παμε..

Εγω λέω 40χλμ είναι καλύτερα... είπαμε ψυχική υγεία όχι μαραθώνιο. 20 χλμ είναι υπερβολή το λιγότερο.

• Like 2
Δημοσ.
4 ώρες πριν, LongTom είπε

Να είμασταν στα γκλόριους '80s να πω ότι έχεις μάθει πως ζουν οι "κσένοι" από τις ταινίες του Ψάλτη και τις επιθεωρήσεις του κώλου, αλλά το 2019 ποιος τα πιστεύει αυτά;

BTW: Το ποδήλατο == 15χρονο παίζει να είναι αποκλειστικά ΕΛ νοοτροπία.

Έλα ξενολάτρη εξυπνάκια του τόπικ, πάρε την πληρωμένη σου απάντηση, πιες γάλα και στρέητ για νάνι.

Επισκέπτης
Δημοσ.
14 ώρες πριν, qwertyuiop2 είπε

Μόνο το να κάνω ποδήλατο μου άρεσε, αλλά μου φαίνεται περίεργο να αρχίσω να ξανακοβω βόλτες στη γειτονιά με ποδήλατο στα 24, ενώ το έκανα τελευταία φορά στα 15, που δεν οδηγούσα κιόλας.

Περίεργο είναι που διαβάζω τέτοια από 24χρονους το έτος 2019
Νόμιζα ότι το 1990 είχαμε τέτοια θέματα αλλά και πάλι στ' @@ μου τους έγραφα όλους γιατί αυτά με τ' αυτοκίνητα ακούγονται σαν ακραία βλαχιά, με το συμπάθειο κιόλας. Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά τα θέματα.
Άμα σ' ευχαριστεί και γουστάρεις ποδήλατο ούτε καν να τα σκέφτεσαι αυτά, ειδικά αφού είσαι 24 ετών. Είναι προβληματισμοί περασμένων εποχών. Εδώ κάνω εγώ ποδήλατο που είμαι και μεσήλικος στο καραμπουρτζοχώρι που είναι και κουτσομπόληδες. Οι ρεζίληδες οι Βαλκάνιοι κάνουν ένα σωρό τριτοκοσμικές γελοιότητες για το ποδήλατο θα ντραπείς; 
:lol:

Δημοσ.
24 λεπτά πριν, Aigeas είπε

Περίεργο είναι που διαβάζω τέτοια από 24χρονους το έτος 2019
Νόμιζα ότι το 1990 είχαμε τέτοια θέματα αλλά και πάλι στ' @@ μου τους έγραφα όλους γιατί αυτά με τ' αυτοκίνητα ακούγονται σαν ακραία βλαχιά, με το συμπάθειο κιόλας. Νόμιζα τα είχαμε ξεπεράσει αυτά τα θέματα.
Άμα σ' ευχαριστεί και γουστάρεις ποδήλατο ούτε καν να τα σκέφτεσαι αυτά, ειδικά αφού είσαι 24 ετών. Είναι προβληματισμοί περασμένων εποχών. Εδώ κάνω εγώ ποδήλατο που είμαι και μεσήλικος στο καραμπουρτζοχώρι που είναι και κουτσομπόληδες. Οι ρεζίληδες οι Βαλκάνιοι κάνουν ένα σωρό τριτοκοσμικές γελοιότητες για το ποδήλατο θα ντραπείς; 
:lol:

Μία ζωή σιχαίνομαι τους ποδηλάτες σε μία από τις πιο ορεινές, κακοτράχαλες κι ανυποδόμητες χώρες του κόσμου, καθώς και τις λοιπές αποχρώσεις του λαζογερμανισμού (μαραθώνιοι κάθε 10 μέρες στη μοναδική οδική αρτηρία της πρωτεύουσας από τα ανατολικά, κάδοι ανακύκλωσης σε χωριά που δεν έχουν αποχέτευση και τα συναφή). Δεν είναι το κατάλληλο τόπικ ή και το μέρος να το αναλύσω παραπάνω. Για καμία βόλτα εδώ γύρω καλά είναι (σχετικά ομαλό βόρειο προάστιο με χαμηλή κυκλοφορία, καλή ρυμοτομία και μεγάλα πεζοδρόμια). Ίσως πάρω ένα να κόβω κύκλους, πιο ενδιαφέρον από το γυμναστήριο φαίνεται.

Επισκέπτης
Δημοσ.

σε αυτήν την ηλικία και μιλώντας για σωματική άσκηση μάλλον πρέπει να κάνεις ποδήλατο το ελάχιστο 20 χιλιόμετρα. Και τα 30 λίγα είναι. 2 φορές την εβδομάδα. Άρα το να κόβεις κύκλους είναι  άσκοπο. Πιο πολύ θα γυμναστείς αν ανεβοκατέβεις σκάλες πολυκατοικίας. Βγάλε μια διαδρομή από το χάρτη, πάρε και καμιά φωτογραφική μηχανή μαζί ώστε να συνδυάσεις 2 χόμπι. Και σαν δικαιολογία για τον εαυτό σου. Τα πεζοδρόμια όμως ξέχασέ τα αυτά είναι όντως για 15χρονους.   

Δημοσ.
22 ώρες πριν, valkon είπε

11 ώρες πριν, *nenya* είπε

Το χειρότερο στο γυμναστήριο είναι να σε κοιτούν που κάνεις ασκήσεις οι υπόλοιποι μπρατσαράδες θαμώνες, και καθόλου διακρίτικά, λες και κατέβηκες από άλλο πλανήτη. Δηλαδή σόρρυ κιόλας που σας χάλασα την allure με την παρουσία μου 🙄

Το γύρισα στο ποδήλατο και έκτοτε εκτός από τα φανάρια δεν με νοιάζει τίποτα άλλο. 

19 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε

Ε καλά, τότε θα σκοτωθώ, δεν έχει νόημα.

Μια χαρά κάνεις ποδήλατο σε Αθήνα και Πειραιά, αρκεί να έχεις σωστά φώτα και να κινείσαι λογικά στις λωρίδες. Πειραιάς - Γλυφάδα - Πειραιάς είναι ωραία διαδρομή από παραλιακή, ειδικά αυτή την εποχή.

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, *nenya* είπε

κοίτα κι εγώ μισώ τη γυμναστική γενικά, απλά  υπάρχουν πράγματα που περιλαμβάνουν εκγύμναση τα οποία μου αρέσουν 

αν δεν υπήρχαν αυτά μάλλον δεν θα έκανα τίποτα και θα ήμουν μπουρές κανονικός, αλλά γυμναστική με την κλασική έννοια ούτε καν 

και εννοείται ότι εκτός δραστηριοτήτων είμαι σχεδόν βραδύποδας 

το θέμα είναι ότι όλο και κάτι μπορεί να σου αρέσει που να περιλαμβάνει εκγύμναση ή να σου χτίζει φυσική κατάσταση , μπορεί να σου αρέσει να σκαρφαλώνεις βουνά, να παίζεις ξύλα (μαχητικά ζμπορ) να κάνεις κάνα παρκούρ ξερωγω, χορός 

το μπαίνω κάπου και αρχίζω και κάνω επαναλήψεις χωρις κάποιο φαινομενικό νόημα απευθύνεται σε πολύ συγκεκριμένα άτομα που και αυτά κάνουν το χόμπι τους (να βλέπουν τον εαυτό τους στον καθρέπτη και να γουστάρουν με την πάρτη τους) , απλά πολλοί αν όχι οι περισσότεροι δεν έχουν αυτό το χόμπι και επειδή δεν το συνειδητοποιούν αρχίζουν γυμναστική και φυσικά την παρατάνε 

πάντως η όποια άσκηση κάνεις εννοείται ότι σου ανεβάζει τη διάθεση, σε κάνει πιο ξεκούραστο , ανεβάζει τη σεξουαλική διάθεση.. κτλ 

Επεξ/σία από logistoulis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...