Προς το περιεχόμενο

Quality Cheap Smartphone

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα,καταρχην ηθελα να πω οτι δεν εχω προσδοκιες πολυ σε φθηνα κινητα οποτε ειμαι wide open σε προτασεις και σε επιλογες.Δεν ειμαι τελειως ασχετος αλλα δεν το εχω ψαξει κιολας επειδη ειναι παρα πολλα.Ηθελα να ρωτησω πρωτον,οτι,εφοσον τα κινητα ειναι μαρκετινγκ,ξερω οτι τα κινητα πανω απο 2 χρονια δεν κρατανε και laggaroun επειδη πρεπει να πουλησουν τα καινουρια.Αλλα γενικα ψαχνω ενα κινητο,στο οποιο,επειδη ακριβως το χρησιμοποιω καθε μερα,σε φωτογραφιες,βιντεο,μουσικη(ηχεια)οχι και τοσο παιχνιδια,social media,internet etc,θα ηθελα ενα κινητο που να κραταει η μπαταρια παρα πολυ(βεβαια εαν απ'οσο ξερω μετα απο πολυ χρηση η μπαταρια φθειρετε ή εαν το αφηνεις να φορτωνει ολο το βραδυ),αλλα φανταζομαι μετα μπορω να αλλαξω μπαταρια,και ενα βασικο,θελω οι φωτογραφιες να φενονται πολυ καθαρες(ειδικα οταν κανω zoom και στο βραδυ και να βγαζει καλα βιντεο πολυ σημαντικο).Προφανως το αμεσως επομενο σημαντικο θελω να εχει πολυ καλη μνημη γιατι εχω κουραστει να αδειαζω τον αποθηκευτικο χωρο ή να χρειαζεται να αγορασω storage στο ΜΙ U.Τα samsung φαινονται να ειναι καλα αλλα απο προηγουμενη εμπειρια,φθειρονται γρηγορα με τετοια χρηση,ενω τα xiaomi απο οτι βλεπω κρατανε αρκετα.Εχω το Xiaomi redmi note 4x απο 15/10/2017 και μεχρι και σημερα το χρησιμοποιω και με εχει ικανοποιησει,αλλα καμερα,βιντεο,ηχος και χωρητικοτητα(ναι ξερω το πηρα με 32gb αλλα δεν το περιμενα οτι δεν θα μου φτανει),εχουν αρχισει και φθειρονται και δεν μου κανει για τις απαιτησεις που εχω.Θα ηθελα παρακαλω οποιος μπορει να μου βρει μια επιλογη των 3 κινητων,ανεξαρτητου μαρκας και να μου δωσει μια σαφη απαντηση στις επιλογες μου και να διαλεξω αναλογα με την τιμη.Δεν εχω θεμα να πληρωσω και με δοσεις εαν ειναι λιγοτερο ακριβο,θα προτιμουσα να μην ξεπερασει τα 300 ευρω αλλα τουλαχιστον μια 2ετια+ να κρατησει,εαν κρατανε τοσο και δεν πεφτουν λογο της αγορας που δεν το ξερω.Οποτε,καμερα(και βραδυ),βιντεο,ηχος,display,storage,ωραια εμφανιση,μεγαλη οθονη,AI feature,dual sim και μπαταρια ειναι τα main features,και προφανως να μην κολλαει.Ελπιζω να μην κουρασα πολυ,αλλα το εχω αναγκη,και ενας φιλος με παροτρύνε να απευθυνθω insomnia μιας και ειναι οι καλυτεροι εδω.

Ευχαριστω εκ των προτερων! 

Επεξ/σία από Giourgen01
Δημοσ.

Με αυτά που θες στα 300€ λίγο δύσκολο.

Στα 390€(χωρίς μεταφορικά) κάνει το P20 pro και νομίζω ότι εκεί θα πρέπει να πας μιας και είναι η ποιο φτηνή ναυαρχίδα που τα έχει όλα.

https://www.kiniti.net/index.php?route=product/product&product_id=14509&ref=bestprice.gr&b=1560882311

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Νομιζω πως ναι,με καλυπτει σε ολα αλλα μετα απο αυτο που εγινε με την Google και την Ηuawei δεν θα επηρεασει το κινητο; Δεν θα μεινει χωρις πολλα features?
Παιζει να εχεις αλλες 2 επιλογες; 

Επεξ/σία από Giourgen01
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Giourgen01 είπε

Σε ευχαριστω πολυ φιλε μου! Νομιζω πως ναι,με καλυπτει σε ολα αλλα μετα απο αυτο που εγινε με την Google και την Ηuawei δεν θα επηρεασει το κινητο; Δεν θα μεινει χωρις πολλα features?
Παιζει να εχεις αλλες 2 επιλογες; 

Νομίζω ότι όλα είναι κάποια φούσκα και θα σκάσει.

Δυστυχώς όλα είναι από 400+ 

Επεξ/σία από saruman123

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...