rainsoul Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑI ΤΑ RANSOMWARE. ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ RANSOMWARE ME THN ΚΑΤΑΛΗΞΗ .INFOWAIT???
zx1234r Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Η καλύτερη λύση είναι να την πατήσεις γιατί σίγουρα δεν θα ξαναφησεις τον υπολογιστή χωρίς antivirus.
k_w_t Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Στις 18/6/2019 στις 6:47 ΜΜ, rainsoul είπε ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΤΙ ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΑΝΤΙΜΕΤΟΠΙΖΟΝΤΑI ΤΑ RANSOMWARE. ΔΥΣΤΗΧΩς ΕΠΕΣΕ ΘΥΜΑ ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΣΑ. ΕΧΕΤΕ ΜΑΘΕΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΕΠΙΛΥΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ RANSOMWARE ME THN ΚΑΤΑΛΗΞΗ .INFOWAIT??? https://www.nomoreransom.org/en/decryption-tools.html Δεν το εχει στην λιστα ακομα.....
rainsoul Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 αυτο ειδα και εγω δυστηχως υπομονη μεχρι να σπασει
Επισκέπτης Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Στις 18/6/2019 στις 6:58 ΜΜ, zx1234r είπε Η καλύτερη λύση είναι να την πατήσεις γιατί σίγουρα δεν θα ξαναφησεις τον υπολογιστή χωρίς antivirus. Τα antivirus δεν είναι λύση. Η λύση είναι να μην εκτελείς ό,τι μαλακία βρεις από το Internet.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα