Silverage Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, έκανα αναβαθμιση στην έκδοση 1903 και κάποιες αλλαγές μου σπάνε τα νεύρα. Για παράδειγμα όταν πατάω ALT + SHIFT για να αλλάξω γλώσσα, δεξιά στην μέση της οθόνης μου εμφανίζει ένα μαύρο παράθυράκι με τις 2 γλώσσες ελληνικά και αγγλικά που αναβοσβήνει στιγμιαία. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, ιδιαίτερα αν παίζω κάποιο παιχνίδι αλλά ακόμα και αν απλά χαζεύω στο internet γιατί κάθε φορά που αλλάζω γλώσσα αναβοσβήνει το παραθυράκι. Υπάρχει κάποιο τρόπος να τo κάνω να μην το εμφανίζει; Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Silverage
hp8 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 με τα την αναβάθμιση - πρώτη επανεκκίνηση όταν σου ζήτησε επιλογή γλώσσας τι έβαλες? Και στο πλαίσιο που αναδύθηκε άλλαξες την προεπιλογή που ήταν το tab και επέλεξες shift?
spectaculator Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα! Μετά από την αναβάθμιση στην 1903 με alt-shift πετάγεται ένα αρκετά μεγάλο ενδεικτικό της αλλαγής γλώσσας στη μέση της δεξιάς πλευράς της οθόνης. Πέρα του ότι είναι οπτικά ενοχλητικό, κλέβει και το πρώτο πλήκτρο που θα πατήσεις όταν γυρίζω τη γλώσσα στα ελληνικά. Μπορεί κανείς να το απενεργοποιήσει; Δεν άλλαξα τίποτα μετά την αναβάθμιση.
hp8 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) εγώ χθες έκανα και για μένα ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω Δεν έχω θέμα Είναι όλα όπως πριν Στην αρχή είχε κάποια επιλογή Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από hp8
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αυτό εννοείτε και νομίζω δεν έχουν δώσει επιλογή ακόμα να το απενεργοποιείς..
Bspus Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δεν ξερω πως ειχα καταφερει να μην το προσεξω καν μεχρι που διαβασα το thread. Τωρα δεν μπορω να μην το βλεπω!
mphxths Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τι κολλημα εχετε φαει με το popup αλλαγης γλωσσας?Εμενα το εμφανιζει οταν κρατησω το alt πατημενο αφου σκασω ενα τουλαχιστον alt-shift. To θεμα ειναι γιατι να το κρατησω πατημενο κατω παρατεταμενα?Το alt-shift ειναι στιγμιαιο...Δεν ξερω πως διαολο το πατατε εσεις.. Τελευταια εκδοση windows 10 εδω περα... 8
Rumpelstiltskin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 με shift + alt δε το κανει, με alt + shift το κανει 1903
Psycho_Warhead Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Και γρήγορα να πατήσεις shift + alt(Και όχι δεν παίζει ρόλο με ποια σειρά) εμφανίζεται στιγμιαία.
Rumpelstiltskin Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 το δοκίμασα πολλές φορές με shift alt, δε μου το βγαζει ποτε, αντίθετα με alt shift μου το βγάζει.
alexb_10 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 10 ώρες πριν, mphxths είπε Τι κολλημα εχετε φαει με το popup αλλαγης γλωσσας?Εμενα το εμφανιζει οταν κρατησω το alt πατημενο αφου σκασω ενα τουλαχιστον alt-shift. To θεμα ειναι γιατι να το κρατησω πατημενο κατω παρατεταμενα?Το alt-shift ειναι στιγμιαιο...Δεν ξερω πως διαολο το πατατε εσεις.. Τελευταια εκδοση windows 10 εδω περα... Και εμένα ακριβώς έτσι
pavloa Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Και εμένα μου το κάνει μόνο μια φορά όταν ανοίγω το pc και αν δεν πατήσω πάνω δεν φεύγει.
CheOnWeb Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Με στιγμιαίο πάτημα δεν το κάνει. Μόνο με παρατεταμένο. Ακριβώς όπως στο MacOS δηλαδή. Η λεπτομέρεια είναι ότι για να το κάνει, τουλάχιστον σε μένα, πρέπει να πατήσεις πρώτα το Alt, μετά το Shift και να αφήσεις το Shift πριν αφήσεις το Alt. Παράδειγμα: Πατάω ALT+Shift και τα κρατάω πατημένα. Δεν συμβαίνει τίποτα. Αν αφήσω το Alt, αλλάζει η γλώσσα χωρίς το ταμπελάκι. Αν αφήσω πρώτα το Shift ανάβει το ταμπελάκι.
Silverage Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Τελικά βρέθηκε κάνας τρόπος να απενεργοποιηθεί; Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Silverage
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα