Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, έκανα αναβαθμιση στην έκδοση 1903 και κάποιες αλλαγές μου σπάνε τα νεύρα.

Για παράδειγμα όταν πατάω ALT + SHIFT για να αλλάξω γλώσσα, δεξιά στην μέση της οθόνης μου εμφανίζει ένα μαύρο παράθυράκι με τις 2 γλώσσες ελληνικά και αγγλικά που αναβοσβήνει στιγμιαία. Αυτό είναι πολύ ενοχλητικό, ιδιαίτερα αν παίζω κάποιο παιχνίδι αλλά ακόμα και αν απλά χαζεύω στο internet γιατί κάθε φορά που αλλάζω γλώσσα αναβοσβήνει το παραθυράκι.

Υπάρχει κάποιο τρόπος να τo κάνω να μην το εμφανίζει;

Επεξ/σία από Silverage
Δημοσ.

με τα την αναβάθμιση - πρώτη επανεκκίνηση όταν σου ζήτησε επιλογή γλώσσας τι έβαλες?  Και στο πλαίσιο που αναδύθηκε άλλαξες την προεπιλογή που ήταν το tab και επέλεξες shift?

Δημοσ.

Έχω κι εγώ το ίδιο πρόβλημα! Μετά από την αναβάθμιση στην 1903 με alt-shift πετάγεται ένα αρκετά μεγάλο ενδεικτικό της αλλαγής γλώσσας στη μέση της δεξιάς πλευράς της οθόνης. Πέρα του ότι είναι οπτικά ενοχλητικό, κλέβει και το πρώτο πλήκτρο που θα πατήσεις όταν γυρίζω τη γλώσσα στα ελληνικά.

Μπορεί κανείς να το απενεργοποιήσει; Δεν άλλαξα τίποτα μετά την αναβάθμιση.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

image.png.ca01865e9d868b8204605716d818f234.png

εγώ χθες έκανα και για μένα ισχύουν αυτά που έγραψα παραπάνω Δεν έχω θέμα  Είναι όλα όπως πριν Στην αρχή είχε κάποια επιλογή

Επεξ/σία από hp8
Δημοσ.

Δεν ξερω πως ειχα καταφερει να μην το προσεξω καν μεχρι που διαβασα το thread.

Τωρα δεν μπορω να μην το βλεπω!

Δημοσ.

Τι κολλημα εχετε φαει με το popup αλλαγης γλωσσας?Εμενα το εμφανιζει οταν κρατησω το alt πατημενο αφου σκασω ενα τουλαχιστον alt-shift.
To θεμα ειναι γιατι να το κρατησω πατημενο κατω παρατεταμενα?Το alt-shift ειναι στιγμιαιο...Δεν ξερω πως διαολο το πατατε εσεις..

Τελευταια εκδοση windows 10 εδω περα...

• Like 8
Δημοσ.
10 ώρες πριν, mphxths είπε

Τι κολλημα εχετε φαει με το popup αλλαγης γλωσσας?Εμενα το εμφανιζει οταν κρατησω το alt πατημενο αφου σκασω ενα τουλαχιστον alt-shift.
To θεμα ειναι γιατι να το κρατησω πατημενο κατω παρατεταμενα?Το alt-shift ειναι στιγμιαιο...Δεν ξερω πως διαολο το πατατε εσεις..

Τελευταια εκδοση windows 10 εδω περα...

Και εμένα ακριβώς έτσι

Δημοσ.

Και εμένα μου το κάνει μόνο μια φορά όταν ανοίγω το pc και αν δεν πατήσω πάνω δεν φεύγει.

Δημοσ.

Με στιγμιαίο πάτημα δεν το κάνει. Μόνο με παρατεταμένο. Ακριβώς όπως στο MacOS δηλαδή. Η λεπτομέρεια είναι ότι για να το κάνει, τουλάχιστον σε μένα, πρέπει να πατήσεις πρώτα το Alt, μετά το Shift και να αφήσεις το Shift πριν αφήσεις το Alt. 
Παράδειγμα: Πατάω ALT+Shift και τα κρατάω πατημένα. Δεν συμβαίνει τίποτα. Αν αφήσω το Alt, αλλάζει η γλώσσα χωρίς το ταμπελάκι. Αν αφήσω πρώτα το Shift ανάβει το ταμπελάκι.

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...