ΠΑΠΑΕΥΘΥΜΙΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΣ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα σας, Έστω ότι έχω έναν υπολογιστή hp ο οποίος για κάποιο λόγο έχει χαλάσει η Μητρική του κάρτα και πρέπει να αντικατασταθεί με νέο υπολογιστή πάλι Hp διαφορετικού μοντέλου.Οι σκληροί δίσκοι θα παίξουν απευθείας στον νέο υπολογιστή η οι δίσκοι θα πρέπει να έχουν το image του πρώτου υπολογιστή.Δεν ξέρω εάν τα μεταφέρω σωστά απλά κατόπην συζήτησης με κάποιον γνωστό, μου διευκρίνησε ότι για να παίξουν οι δίσκοι θα πρέπει να έχουν το image του πρώτου υπολογιστή.Γενικά ποια είναι η διαδικασία για να παίξουν οι δίσκοι στον νέο υπολογιστή? Σας ευχαριστώ
White_Cat Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλησπέρα ! Ακριβώς για την απάντηση αυτής της ερώτησης υπάρχει ένα άρθρο που είχε δημοσιευθεί παλαιότερα στο περιοδικό Linux Inside. Το περιοδικό μπορεί να έχει κλείσει πλέον, αλλά το άρθρο συνεχίζει να υπάρχει στην ακόλουθη διεύθυνση : https://www.linuxinsider.gr/forum/tutorials/9211/antigrafa-efedreias-backup-skliroy-diskoy-me-clonezilla Μη σε προβληματίζει το γεγονός ότι το άρθρο δημοσιεύθηκε σε περιοδικό για το λειτουργικό σύστημα Linux. Μπορεί να λειτουργήσει σε οποιοδήποτε λειτουργικό σύστημα (το έχω δοκιμάσει σε Windows & Macintosh) και η διαδικασία απ' ό,τι γνωρίζω είναι πολύ εύκολη. Για οποιαδήποτε απορία, είμαστε όλοι εδώ. Με ένα φιλικό νιαούρισμα, Ο Άσπρος Γάτος 1
asdfnikos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Λόγο διαφορετικού hardware (Όπως αναφέρεις διαφορετικά μοντέλα) το clone μπορεί να μην σε βοηθήσει γιατί θα έχει περασμένους τους drivers του παλιού υπολογιστή και μπορεί να σε φέρει περισσότερα προβλήματα.Με μια καθαρη εγκατασταση του λειτουργικού και μετα να περασεις τα αρχεια που θελεις στον καινουργιο υπολογιστη ειναι η καλύτερη λύση. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα