Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αν δεν εξέχει στο πεζοδρόμιο/δρόμο κλαιν μαιν. Φαντάσου τι ψυχικό τραλαλά θα έχει φάει ο τύπος από απανωτές ληστείες.Εκτός αν προετοιμαζετε για zombie apocalypse,τότε είμαι μαζί του 😋.

Στο 1.80 χαμηλά μου φαίνεται για τέτοιο συρματοπλεγμα πολλά μπορούν να συμβούν

• Απαντ. 66
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Αυτα τα συρματα μπαινουν σε μεταλικα ικριωματα πασαλους που κυττουν προς τα μεσα, δηλ προς την κατοικια...αρα οποιος πιαστει εκει ειναι κακοβουλος.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Lakou είπε

Εφόσον είναι στην ιδιοκτησία του και δεν προεξέχει εκτός τα πάντα είναι νόμιμα αρκεί να υπάρχουν προειδοποιητικές πίνακες για κίνδυνο... μέχρι και νάρκες βάζεις άμα γουστάρεις..

Νάρκες κατά προσωπικού όχι. Η Ελλάδα έχει υπογράψει τη σύμβαση της Οτάβα που τις απαγορεύει μπορεί ίσως να βάλει νάρκες κατά οχημάτων.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, ELTASSOS είπε

Αυτα τα συρματα μπαινουν σε μεταλικα ικριωματα πασαλους που κυττουν προς τα μεσα, δηλ προς την κατοικια...αρα οποιος πιαστει εκει ειναι κακοβουλος.

Οι πασαλοι κοιτανε προς τα εξω οχι μεσα, ωστε να μην μπορεις να σκαρφαλώσεις

• Moderators
Δημοσ.
16 hours ago, manolis115 said:

Εμένα μου κάνουν εντύπωση τα άγρια σκυλιά που είναι ελεύθερα μέσα στις αυλές. Αν ένα παιδάκι βάλει το χέρι του μέσα από την αυλόπορτα θα του το φάνε, όπως έγινε με το παιδάκι πέντε χρόνων που το σκότωσαν ροτβαιλερ; https://www.voria.gr/article/kozani-sigklonizi-i-mitera-tou-5chronou-pou-katasparaxan-ta-rotvailer Ποιο είναι πιο περίεργο να έχεις για προστασιά σύρμα στον φράκτη σου, η αγριά σκυλιά που γαβγίζουν σαν τέρατα και χτυπιούνται στην μάντρα όποτε περάσει κάποιος απέξω; 

Εμένα μου έχει τύχει περίπτωση να πηδήξει ένα τέτοιο σκυλί από μάντρα καθώς περνούσα με το ποδήλατό και να με πάρει στο κυνήγι. Είναι νόμιμο αυτό; Θέλω να πω πως κάνουν ήδη πολύ πιο επικίνδυνα πράγματα για να προστατευτούν οι ιδιοκτήτες για να μας ενοχλεί το σύρμα.

Άσχετο, αλλά ο τύπος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι επίτηδες άνοιξε η μάνα να το φάνε για να πάρει αποζημίωση; Δηλαδή είπε στα σοβαρά τέτοιο πράγμα μπροστά στο δικαστή;

11 hours ago, stelios18120 said:

Ο ts έχει δικιο

Αν περάσει ένας ψηλός άνετα τον σφάζει στον λαιμό. 

Οκ μπορεί να φοβάται, οκ μπορεί να τον έχουν κλέψει, αλλά το να το κάνεις το σπίτι σου στρατόπεδο δεν αλλάζει κάτι. Αν είναι να σε κλέψουν θα σε κλέψουν. 

Το ξανατσέκαρα σήμερα, έκανα λάθος, δεν είναι στο ύψος του λαιμού μου, είναι στο ύψος του στήθους μου, δηλαδή ούτε ενάμιση μέτρο ύψος. Ο πεντάχρονος γιος μου άνετα το φτάνει αν τεντώσει τα χέρια του.

10 hours ago, ELTASSOS said:

Εκτός κι αν δεν έχουν μπει έτσι όπως περιγράφεις, αλλά σε χαμηλό ύψος και να εξέχει από τη μάντρα. Τότε μπορεί να σκιστείς περνώντας δίπλα, είναι κακόβουλο να περπατάς στο πεζοδρόμιο ανέμελος;

7 hours ago, fotisdra said:

Να είναι παράνομο το σύρμα που έβαλε ο άλλος σπίτι του; τι άλλο θα σκεφτείτε ρε σατανάδες

Οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου άλλου (θα έπρεπε να) είναι παράνομο. Η αστυνομία μου είπε ότι δεν προβλέπεται κάτι σχετικό με τις περιφράξεις βάσει νόμου, θα δω τι θα μου πει και η πολεοδομία σήμερα.

6 hours ago, cthulhucarbide said:

Βάλε φωτογραφία να δούμε πως είναι

2AP6nYQ.jpg

• Sad 5
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, Malthador είπε

Άσχετο, αλλά ο τύπος υποστήριξε στο δικαστήριο ότι επίτηδες άνοιξε η μάνα να το φάνε για να πάρει αποζημίωση; Δηλαδή είπε στα σοβαρά τέτοιο πράγμα μπροστά στο δικαστή;

Δικηγόροι. Θα βρουν ότι πιο απίθανο για να σε εκνευρίσουν. Ειναι θέμα δικαστή μετά

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, fotisdra είπε

Να είναι παράνομο το σύρμα που έβαλε ο άλλος σπίτι του; τι άλλο θα σκεφτείτε ρε σατανάδες

Μετά την τελευταία φωτογραφία ανακαλώ και λεω ότι ο τύπος δεν είναι στα καλα του είναι όντως πολύ χαμηλά. Μόνο και μόνο που βγαίνει και λίγο πεζοδρομιο θα σε συμβούλευα να πας στον δήμο μηπως βγάλεις άκρη εκεί πιο εύκολα 

• Like 3
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ακόμα χειρότερα 

1.5 μέτρο ακόμα και παιδί μπορεί να τραυματιστεί. 

Ανεγκέφαλος πρέπει να ειναι.εγω θα του έβαζα λίγο χέρι (σε νορμάλ πλαίσια πάντα) όχι καυγάς και ξεκατίνιασμα. 

Ρε φίλε πολύ χαμηλά το εχεις βάλει, θα χτυπήσει κάνεις, και μερικά τέτοια πάντως θα του τα έλεγα να τσεκάρω αντιδράσεις. 

Επεξ/σία από stelios18120
Δημοσ.

Τιναφτο ρε;;;

Απαράδεκτη ενέργεια και άκρως επικίνδυνη. Από την όλη κουβέντα νόμιζα οτι υπερβάλλετε λιγάκι, καθώς είμαι υπέρ της περίφραξης, αλλά βλέποντας αυτό το πράγμα τρόμαξα στα αλήθεια. Απευθυνθείτε όπου μπορείτε, ιδίως αν έχετε και μικρό παιδί, δεν είναι να παίζεις με αυτά. 

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
47 λεπτά πριν, Malthador είπε

Το ξανατσέκαρα σήμερα, έκανα λάθος, δεν είναι στο ύψος του λαιμού μου, είναι στο ύψος του στήθους μου, δηλαδή ούτε ενάμιση μέτρο ύψος. Ο πεντάχρονος γιος μου άνετα το φτάνει αν τεντώσει τα χέρια του.

Εκτός κι αν δεν έχουν μπει έτσι όπως περιγράφεις, αλλά σε χαμηλό ύψος και να εξέχει από τη μάντρα. Τότε μπορεί να σκιστείς περνώντας δίπλα, είναι κακόβουλο να περπατάς στο πεζοδρόμιο ανέμελος;

Οτιδήποτε θέτει σε κίνδυνο τη σωματική ακεραιότητα κάποιου άλλου (θα έπρεπε να) είναι παράνομο. Η αστυνομία μου είπε ότι δεν προβλέπεται κάτι σχετικό με τις περιφράξεις βάσει νόμου, θα δω τι θα μου πει και η πολεοδομία σήμερα.

2AP6nYQ.jpg

Παιρνω πισω οτι εγραψα. Δεν το φανταζωμουν αυτο.😮

Η αστυνομια τι λεει; Αποκλεειεται να μην μπορει να κανει κατι αμεσα. 

Προτεινω να μαζευτει μια ομαδα; Δημοτες της περιοχης; Τηλεοπτικο καναλι. Να πιασεις τον δημαρχο απο το λαιμο, Κατι οτι ναι για να προλαβεις και να μην γινει ατυχημα.

Μην το αφησεις!

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Νομίζω ότι η φωτό μας έκανε όλους to think twice για ότι μπορεί να είπαμε ή να σκεφτήκαμε.

Και φυσικά είναι ξεκάθαρα ότι αποκλείεται να μπήκε στην διαδικασία για την όποια άδεια για την τοποθέτηση αφού αυτή (την τοποθέτηση) την έκανε κάποιος "μάστορας".

Επεξ/σία από haris_216
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

εν τω μεταξυ η ασφαλεια που προσφερει ειναι ΜΗΔΑΜΙΝΗ!!!!

Φρακτης στο 1,50 μετρο... τα συρματα που κρατανε το συρματοπλεγμα σε κοινη θεα. με ενα κοφτακι μεσα σε 1 λεπτο ο οποιοςδηποτε εχει γκρεμισει/ξυλωσει το συρματοπλεγμα κ μπαινει ανενοχλητος. Περισσοτερο φρακτης απωθησης ζωων μου φαινεται παρα προστασιας.

Edit. Τωρα ειδα σε μεγαλη φωτο τον φρακτη ξανα και παρατηρησα οτι στο κατω μερος, εχει βαλει πλεγμα για να μην χωρανε γατες να περασουν. Οποτε πλεον ειμαι σχεδον σιγουρος οτι το συρματοπλεγμα απο πανω και το πλεγμα απο κατω ειναι καθαρα και μονο για να απαλλαγει απο γατες να μπαινουν στο οικοπεδο του.

Επεξ/σία από kallair
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...