Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εξαιρετικό find! Thank you 

γιατί φλερταρα τα night offer του MEDIAMARKT και του Κοτσοβολου για το B&D... αλλά αυτό είναι πολύ περισσότερο value for money! 

Δημοσ.

Σε σχέση με αυτό ή αυτό ποίο είναι πιο δυνατό;
Χρησιμοποίησα το τελευταίο για να κάνω τρύπες για βάση στον τοίχο και ζοριζόταν λίγο.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, theo93 είπε

Σε σχέση με αυτό ή αυτό ποίο είναι πιο δυνατό;
Χρησιμοποίησα το τελευταίο για να κάνω τρύπες για βάση στον τοίχο και ζοριζόταν λίγο.

το Einhell που παραθέτεις είναι ηλεκτρικό 220v όχι μπαταρίας.. οπότε δεν υπάρχει σύγκριση. Για τα μπαταρίας ένας μπούσουλας είναι τα περισσότερα Volts είναι πιο δυνατά (χωρίς να ισχύει αποκλειστικά σαν σύγκριση... άλλο 24v Makita και άλλο Chinese tool) . Αυτό που ανέβασε ο ts είναι 24v... 

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σίγουρα είναι πιο δυνατό απο το πρώτο που παραθέτεις (...μπαταρίας, το δεύτερο είναι με καλώδιο). Αλλά κ πάλι παίζει ρόλο σε τι κατάσταση είναι η "μυτη" σου τι υλικό τρυπας κλπ....(το συνηθισμένο λάθος είναι να τρυπάνε τοίχο/σοβά/ μπετόν με τρυπάνια σιδήρου/μετάλλων).

Με priority line βγαίνει λίγο παραπάνω απο 30€ ....κ πάλι, για 24v είναι καλή τιμή.

Τώρα για εγγύηση κ αξιοπιστία... όσες φορές χτύπησα τέτοια εργαλεία (πχ parkside) είχα εν γνώση μου την ψυχολογία: τα αγοράζω κ όσο αντέξουν.

Κάποια βγήκαν heavy duty κ κάποια άλλα... πατάτες.

Επεξ/σία από TechnoState
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, TechnoState είπε

Σίγουρα είναι πιο δυνατό απο το πρώτο που παραθέτεις μπαταρίας, το δεύτερο είναι με καλώδιο). Αλλά κ πάλι παίζει ρόλο σε τι κατάσταση είναι η μυτη σου τι υλικό τρυπας κλπ.

Με priority line βγαίνει λίγο παραπάνω απο 30€ ....κ πάλι, για 24v είναι καλή τιμή

με priority direct mail που το προχωράει από default βγαίνει σκάρτα 27€ και περιλαμβάνει free προστασία τελωνείου.. 

• Moderators
Δημοσ.

Πως προκυπτει η προσφορα; Ποσο αξιζει το προιον του τιτλου δηλαδη; Συγκρινετε προιοντα επωνυμα με παιχνιδακια μηπως;

Δεν αναγραφονται καν χαρακτηριστικα οπως χωρητικοτητα μπαταριας, μεγιστη διατρηση, μεγιστη ροπη στρεψης κλπ, 3 σεντονια σελιδα και δεν γραφει τιποτα ουτε στις φωτο βλεπω τιποτα απο αυτα. Απο πανηγυρι ισως παρετε και καλυτερο. Μην πετατε τα χρηματα σας.

• Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ζητώ συγγνώμη αν δημοσίευσα κάτι που δε θεωρείται προσφορά. Επίσης ούτε καν είχα ακούσει τον όρο referral. Απλά λάθος εκτίμηση. 

• Moderators
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, kprimax είπε

Ζητώ συγγνώμη αν δημοσίευσα κάτι που δε θεωρείται προσφορά. Επίσης ούτε καν είχα ακούσει τον όρο referral. Απλά λάθος εκτίμηση. 

Γενικα μιλωντας για προσφορες, θελουμε την τιμη στην αγορα ως συγκριση πρωτα απο ολα και μια διαφορα τουλαχιστον 10% απο την τιμη αυτη.

Μια αναγνωση σε αυτο. Τελος, δεν χρειαζεται συγνωμη.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Auctionfreak είπε

με priority direct mail που το προχωράει από default βγαίνει σκάρτα 27€ και περιλαμβάνει free προστασία τελωνείου.. 

... είσαι σίγουρος γι αυτό? 

Εγώ που το έτρεξα μέχρι το τελικό check out (με eu priority line/για το τελωνείο φυσικά-σε δοκιμαστικές μου το περνάνε) μου βγαίνει τελική στα 34.87€.....μιλαω πάντα για το 24v

Τα επώνυμα επώνυμα  (Milwaukee, DeWalt, Makita) δεν είχαν ίδια τύχη με τα επώνυμα (AEG, Black&Decker, Stanley) σε μένα πάντως.

Επίσης οι αντιπροσωπείες τους, επειδή είναι σπορ για γερά νεύρα κ δυνατές συγκινήσεις (κ επειδή έχεις δώσει σημαντικά χρήματα για το αφήσεις "let it be")...λες, ουκ ολίγες φορές στον εαυτό σου "καλύτερα να είχα πάρει 5-6τμχ του 20ρικου).

• Like 2
Δημοσ.

με priority direct mail  όχι με eu priority line

Και σε τελική με καλή πρόθεση έκανα το post, μπορεί να έκανα λάθος , μην πυροβολείτε!

• Like 2
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, kprimax είπε

με priority direct mail  όχι με eu priority line

Και σε τελική με καλή πρόθεση έκανα το post, μπορεί να έκανα λάθος , μην πυροβολείτε!

Με ποια επιλογή από τις δύο δεν περνάει τελωνείο; τι διαφορά έχουν; 

Δημοσ.

@kprimax .... προσωπικά, ευχαριστώ για το post σου, εγώ το βρήκα πολύ ενδιαφέρον σαν εργαλείο (αναφορικα με την τιμή του) κ έχει μπει σε λίστα ήδη. 

@thanasisxask

Έχω δοκιμάσει 3 (απο Απριλιο έως Μάιο)...στα 37€, στα 42€ και στα 78€ ...με eu priority line, έχουν περάσει με αυτοκολλητο πάνω (τελωνιακώς ελεύθερο) βέβαια αυτό σε καμία περίπτωση δεν είναι κανόνας.

Μάλλον τη δεδομένη στιγμή κ στο δεδομένο κατάστημα, αυτή μέθοδος δούλεψε

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...