UncleKim Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Χαιρετω την κοινοτητα και εξηγούμαι Πιτσιρικάς ξέχασε το μοτιβο σε A5 2016, και προσπαθω να το κανω wipe από recovery. Έλα μου ντε ομως που για να κλεισει η συσκευή, ζητάει και πάλι μοτίβο. Με volume up + home + power button, οσο ειναι ανοιχτο μπορώ μονο να μπω σε φάση αναβάθμισης μέσω ODIN. Εγώ θέλω να μπω σε recovery, να το κανω factory reset, για να το ξαναδωσω στον πιτσιρικα Any ideas? Ευχαριστώ
saruman123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Θυμάσαι εάν έχει ενεργοποιήσει τον διαχειριστή συσκευής? Αν ναι κάνε τα εξής: Μπαίνουμε στην επίσημη σελίδα του Διαχειριστή και αναζητούμε τη συσκευή μας. Ενδέχεται να μην τη βρει με την πρώτη φορά για αυτό κάνουμε refresh στο παράθυρο του browser και ξαναδοκιμάζουμε. Στη συνέχεια πατάμε το "Κλείδωμα" και βάζουμε το νέο μας προσωρινό password, το οποίο θα διαγράψει το παλιό. Το νέο password θα εφαρμοστεί στη συσκευή μας μετά από κάνα πεντάλεπτο, οπότε και μπορούμε να το πληκτρολογήσουμε στη συσκευή μας για να την ξεκλειδώσουμε.
tsilitheo1 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Κρατωντας παρατεταμενα το power button(10"+) θα σβησει. Μετα ομως το χαρντ ριζετ θα εχεις αλλο θεμα. Ο πιτσιρικάς ξεχασε το μοτιβο,δεν νομιζω να θυμαται ειμαιλ και κωδικο γιατι ανοίγοντας θα στους ζητησει
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα