Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
19 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

το fox store ...δειχνει αμεσα διαθεσιμες ...μια 1660 στα 221.85 

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=49427

και μια strix 1660ti στα 315 ...

https://www.foxstore.gr/index.php?route=product/product&product_id=53045&search=1660ti&description=true

ειστε 2-3 που δεν εχετε να πειτε κατι ουτε για την palit που ρωτησε το παλικαρι ουτε και για καμια αλλη 1660τι....ηρθατε να πουλησετε πνευμα και ταχα μου εξυπναδα και δεν ξερω γιατι θα πρεπει να σας δωσει καποιος σημασια ...πληρη ασεβεια αυτο πραγμα ..παντε στα θεματα για amd και αγοραστε οτι γουσταρετε εσεις και αφηστε τι κανουν οι αλλοι ...

Πρώτο post μου σε αυτό το thread είναι ρε θηρίο.😁 Που το είδες ότι πάω να σου πουλήσω πνεύμα? Απλά δε σε πιάνω.

• Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, ilos είπε

Πρώτο post μου σε αυτό το thread είναι ρε θηρίο.😁 Που το είδες ότι πάω να σου πουλήσω πνεύμα? Απλά δε σε πιάνω.

αυτο λεω δε το βλεπεις? ειστε 2-3 που δεν εχετε να πειτε τιποτα ...εσυ και καπιοι ακομα δηλαδη ...

τιποτα δεν εχεις πει και δεν εχεις να πεις .....

Δημοσ.
Μόλις τώρα, ollandos1980 είπε

αυτο λεω δε το βλεπεις? ειστε 2-3 που δεν εχετε να πειτε τιποτα ...εσυ και καπιοι ακομα δηλαδη ...

τιποτα δεν εχεις πει και δεν εχεις να πεις .....

Ωραία δεν έχω να πω τίποτα, αλλά παρόλα αυτά έκανα τον κόπο και έγραψα εμμέσως ότι το post σου δε βγάζει νόημα. Εδώ θα μου πεις δεν έχει σημεία στίξης και λογικές ενότητες.😎

Σου λέει κάτι αυτό? Η απλά με βάρεσε η ζέστη και μένα?

Δημοσ.
1 ώρα πριν, ollandos1980 είπε

unreadable gibberish

Από όλα τα post σου που απλά ρίχνω μια ματια πια γιατί είναι απίστευτα κουράστηκα γραμμένα, αλλα πρόσεξα το Foxstore και θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς. Οι τιμές τους είναι ψεύτικες, αργούνε τρελα και δεν σηκώνουν ποτε τηλεφωνα αλλα ούτε και στέλνουν emails. Φαντάσου φάγανε τόσες κακές κριτικές που δεν είναι πια στο Skroutz. Πάρε αυτό το post ως ρητορικό γιατί δεν πρόκειται να το διαβάσω το δικό σου, χωρίς περεξήγηση απλά λέω την αλήθεια. ;)

Δημοσ.
15 λεπτά πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε

Από όλα τα post σου που απλά ρίχνω μια ματια πια γιατί είναι απίστευτα κουράστηκα γραμμένα, αλλα πρόσεξα το Foxstore και θα σου πρότεινα να μην ασχοληθείς. Οι τιμές τους είναι ψεύτικες, αργούνε τρελα και δεν σηκώνουν ποτε τηλεφωνα αλλα ούτε και στέλνουν emails. Φαντάσου φάγανε τόσες κακές κριτικές που δεν είναι πια στο Skroutz. Πάρε αυτό το post ως ρητορικό γιατί δεν πρόκειται να το διαβάσω το δικό σου, χωρίς περεξήγηση απλά λέω την αλήθεια. ;)

Τα ξερω αυτα που λες απλα λεει αμεσα διαθεσιμα αν ενδιαφερεται κανεις τους περνει ενα τηλεφωνο να μαθει αν οντως ισχυει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 ώρες πριν, ollandos1980 είπε

καλυτερα που δε σχολιαζεις ..γιατι δεν εχω ορεξη να κουω προμοσιον της amd ...τι να πω ρε παιδια η δεν το βαζετε να δουλεψει ποτε η το κανετε επι πληρωμης ...ειναι τοσο δυσκολο ?...ενα πραγμα να σε ρωτησω να καταλαβεις τα υπολοιπα μονο σου...αν λεμε αν ..σε 1.5-2 χρονια αποφασισω να την αλλαξω την καρτα ..για χ,ψ λογους ...θα παρω κατι πισω? θα εχει μια μεταπωλητικη αξια ? θα υπαρχει ζητηση για αυτη ?> και ποια τα ιδια για 570 ? ..σημερα που μιλαμε αν πουλησεις μεταχηρισμενη 570 100 ευρω εισαι βασιλιας ..και βρηκες κελεπουρι ...επισης υπαρχει μια σημαντικη διαφορα αποδοσης ανω του 30% ..πολυ μεγαλυτερη απο αυτη αναμεσα σε βεγκα 56 και 1660τι ...για την βεγκα να μη το κουραζουμαι ..εγω την 1660τι την εχω δουλεψει ανετοτατα στα 2200 δεν καιει τιποτα και δεν παει πανω απο 57 βαθμους που να χτυπας τον π@π@ σου ...τετοια συμπεριφορα απο βεγκα ξεχασε το ...και με βαττμαν ..και απο την πριζα να την βγαλεις και μανιβελα να βαλεις ...δεν συγκρισει καρτων 3 ετων με καινουργιες ποτε και πουθενα ...ξεφρικαρετε λιγακι ...οσο για τιμες το ειπα απο μονος μου ...δεν υπαρχει ανταγωνισμος απο αμδ ..οπως  το βλεπω καλο 2020 για την κατηγορια ...και οι καρτες αυτες ειναι 2 μηνων? με τετοιες συνθηκες περιμενεις να πεσουν οι τιμες ? ναι ? και ποσο ? ποσα δινεις εσυ ? περιμενεις να πανε 150-200 ευρω ? ..ουτε σε 2 χρονια ..η νομιζεις θα το κανει η αμδ ? αφηστε ρε παιδια το πνευμα ...και παντε σας παρακαλω στα δεκαδες ποστ απο κατω για καρτες αμδ...που κλαιει ο κοσμος ..να τον παρηγορησετε ....

Έχεις θέμα και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ούτε να σε ακολουθήσω . Συντακτικό, κατανόησης, επιχειρηματων κλπ κλπ κλπ. 

Δεν σε κατηγόρησε κανείς για την αγορά σου, απλά αυτή θεωρήθηκε κουτή και συγκεκριμένα από εμένα σε επίπεδο που με κάνει να πιστεύω ότι το φαινόμενο milking βασίζεται σε επιλογές ανθρώπων σαν και εσένα. 

Το cost / frame που πλήρωσες είναι τόσο αστείο που και 30 watt να εκαιγες δεν είχε νόημα, ειδικά σε οθόνη 75hz-1080p.

Θα μπορούσα να βάλω benches είτε από reviews, είτε και δικά μου να δεις τι κατανάλωση, θερμοκρασίες αλλά και απόδοση έχει πραγματικά μια vega αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. 

Εξάλλου εγώ και όσοι στο είπαμε είμαστε αμιντι φανμποις και καιγόμαστε σε κάθε τοπικ, για αυτό να την χαίρεσαι την καρτουλα και καλή εξοικονόμηση ρεύματος σου εύχομαι. Ειδικά το καλοκαίρι την χρειαζόμαστε για να δουλεύουμε το αιρκοντισιον χωρίς να φοβόμαστε τα μπλακαουτ της ΔΕΗ. 

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, Crus είπε

Έχεις θέμα και δυστυχώς δεν μπορώ να σε βοηθήσω ούτε να σε ακολουθήσω . Συντακτικό, κατανόησης, επιχειρηματων κλπ κλπ κλπ. 

Δεν σε κατηγόρησε κανείς για την αγορά σου, απλά αυτή θεωρήθηκε κουτή και συγκεκριμένα από εμένα σε επίπεδο που με κάνει να πιστεύω ότι το φαινόμενο milking βασίζεται σε επιλογές ανθρώπων σαν και εσένα. 

Το cost / frame που πλήρωσες είναι τόσο αστείο που και 30 watt να εκαιγες δεν είχε νόημα, ειδικά σε οθόνη 75hz-1080p.

Θα μπορούσα να βάλω benches είτε από reviews, είτε και δικά μου να δεις τι κατανάλωση, θερμοκρασίες αλλά και απόδοση έχει πραγματικά μια vega αλλά ειλικρινά δεν νομίζω ότι θα αλλάξει κάτι. 

Εξάλλου εγώ και όσοι στο είπαμε είμαστε αμιντι φανμποις και καιγόμαστε σε κάθε τοπικ, για αυτό να την χαίρεσαι την καρτουλα και καλή εξοικονόμηση ρεύματος σου εύχομαι. Ειδικά το καλοκαίρι την χρειαζόμαστε για να δουλεύουμε το αιρκοντισιον χωρίς να φοβόμαστε τα μπλακαουτ της ΔΕΗ. 

κανονικα δεν θα επρεπε να απαντησω αλλα δεν βαριεσαι 

λοιπον το τι ειναι?καλη αγορα για τον καθενα, ειναι και διαφορετικη ιστορια και εχει εκατονταδες πτυχες που αν κατσω να τις αναλυσω θα πρεπει να γεμισω 40 σελιδες γιατι κανονικα ειναι μαθημα πανεπιστημιου.

Αντε να πω μερικες σαν οπως 

α)αποδοση

β)κοστος

γ)ποιοτητα

δ)αποδοση στο μελλον 

ε) μεταπωλητικη αξια

και παει λεγοντας..

τωρα σε σχεση με εμενα ..αφου φαγωθηκατε με την βεγκα ..ναι την ειδα σε αυτη την τιμη και δεν την πηρα για τους εξης λογους

α) η διαφορα αποδοσης οπου υπαρχει γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που υστερη ειναι τετοια που δεν με πειραζει, δενειναι ζητουμενο.τα 5-8-10 fps παραπανω γιατι τοσα ειναι σαν γενικος μ.ο δεν με αφορουν σε σημειο να ειναι βασικο κριτηριο ..μαλιστα σε αυτα που θελω εγω εχει κυριως χειροτερη αποδοση ...λογο μηχανισμων εφαρμογων-παιχνιδιων κλπ..και ας ειναι μεγαλυτερο τσιπ υπαρχουν παραδειγματα πολλα οποτε το ξαναλεω το μεγαλο τσιπ δεν λεει κατι απο μονο του 

β) εχω εναν ι3 8100 4/4 που τον πηρα με το ζορι γιατι επεσα στην ελειψη με ανοδο τιμης για τους ποιο πανω cpu ..και θυμωσα και δεν εδινα τα 250 ευρω που ηθελε ο 8400 + το περιμενε ..αναγκαστικα τον φορτωθηκα (παντος μια χαρα ειναι θα τον παω οσο μπορω ασχετος που εχω στο μυαλο μου ι7 και ryzen δεν κοιταξα γιατι ειχα παρει ηδη πολυ φθηνα mobo) που σημαινει οτι δεν κολαει αυτη η καρτα με το συστημα μου ..δεν βαζω το χερι στην φωτια αλλα παιζει να μην την παει στο 100% ποτε και πουθενα την καρτα αυτη 4/4 cpu..ποσο μαλλον αυριο σε νεες και ποιο απαιτητηκες εφαρμογες που θα χρειαζεται να δουλευει αρκετα η καρτα 

γ) ο συστημα μου ειναι και οικιακο μουλτιμιντια κλπ, μπορει να το δουλεψουν και αλλα ατομα.που σημαινει 24/7 και για αρκετες ωρες βαρια πραγματακια ισως,οποτε η καταναλωση-θερμοκρασιες δεν ειναι καθολου αστειο κριτηριο ...για ενα συτημα 24/7 και για αρκετο καιρο και ετσι επελεξα και ακριβη εκδοση ..και ακομα ποιο παραπερα αν θελεις η διαφορα σε αυτα με την msi x με εστειλε στη strix ..για την βεγκα οσο και να κατεβασεις ρευματα οσο ποιο λιγοτερο (που δεν γινεται παντα και για παντα ) να δουλευει...δεν θα την κανεις 1660τι ποτε.

ειναι και αλλα πολλα θα γραφω ωρες ατελειωτες ...

570 οχι για λογους διαφορα αποδοσης και γενικως οτι η 570 κανει μεν την δουλεια αλλα οριακα αυτη την στιγμη και.υπαρχει διαφορα πανω απο 30% που ειναι μεγαλη στις 2 καρτες. Η μεταπωλητικη αξια ειναι μαλλον 0.ΤΩΡΑ να βγεις να πουλησεις μια 570 ...πρεπει να βρεις θυμα για να παρεις 100 ευρω ...οποτε υπολογισα οτι μια στριχ με υπολοιπο εγγυησης τουλαχιστον 1 χρονο ..και μια καρτα που ταιριαζει στα συστηματα που εχει το 90% του κοσμου ..θα ειναι θελκτικη αυριο σαν μεταχειρισμενη.και στην χειροτερη θα μου δωσει πισω τα μισα λεφτα μου .Δηλαδη 150 ευρω σε περιπου 2 χρονια θα μπορεσω να την δωσω ..η 570 ? μαλλον θα μου μεινει στα χερια την περνω και πεθαινω μαζι της ..αρα ...με 150 ευρω για 2 χρονια θα εχω + 30% τουλαχιστον καλυτερη καρτα ...αλλη μια πτυχη οπως λεω και ποιο πανω που μηδενιζει ετσι την διαφορα τιμης 

και τελος εγω δεν ειμαι οπαδος και καλο θα ειναι να μην ειστε και εσεις ..ποδοσφαιρομυαλοι σε αυτα?...οσο για τις 2 amd ..ακου λοιπον ..η 570 ειναι σημερα για αυτους που εχουν λιγο ποιο παλιο συστημα με παλια καρτα που δεν τους δινει αυτο που θελουν,.οποτε για να μην ξοδεψουν αφου δεν εχουν ...τη  περνουν και κραταν εν ζωη ολο το υπολοιπο συστημα τους για 1-2 χρονια ακομα ..αφου πολυ καλυτερη καρτα ΔΕΝ μπορουν να την δουλεψουν ...για τετοιες περιπτωσεις ειναι λουκουμι...για καινουργια συστηματα ..ειναι βλακεια να παρεις 570 ..πολυ απλα πολυ συντομα θα θελεις νεα καρτα και οπως προειπα ..δεν θα μπορεσεις να παρεις ουτε ευρω πισω απο τη 570 ..

και για την βεγκα ειναι ιδανικη για 1440 αναλυση για οποιον δεν εχει 500 ευρω για να παρει αυτο που χρειαζεται για εκει ειναι οι τιμες ευτηχως η' δυστηχως ..και οι διαφορες στα υπολοιπα ειναι μικροτερες σε σχεση με καρτες ποιο κατω κατηγοριες ...θελεις λοιπον φθηνα 1440 παρε βεγκα θελεις ψιλοαναβαθμιση σε χρεπι να την βγαλεις ?.παρε 570 ...κανεις καινουργιο μπιλντ ?...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ..εκτος αν δεν σε περνει σε μπατζετ οπως ειπα για 1440 

και τελος γενικα και παντα ειδικα σε τεχνολογια δεν υπαρχει συγκριση πραγματων διαφορετικης χρονολογιας ποτε ειναι παντελως αδοκιμο ..

Δημοσ.
34 λεπτά πριν, ollandos1980 είπε

λοιπον το τι ειναι?καλη αγορα για τον καθενα, ειναι και διαφορετικη ιστορια και εχει εκατονταδες πτυχες που αν κατσω να τις αναλυσω θα πρεπει να γεμισω 40 σελιδες γιατι κανονικα ειναι μαθημα πανεπιστημιου.

α)αποδοση

β)κοστος

γ)ποιοτητα

δ)αποδοση στο μελλον 

ε) μεταπωλητικη αξια

και παει λεγοντας..

τωρα σε σχεση με εμενα ..αφου φαγωθηκατε με την βεγκα ..ναι την ειδα σε αυτη την τιμη και δεν την πηρα για τους εξης λογους

α) η διαφορα αποδοσης οπου υπαρχει γιατι υπαρχουν και περιπτωσεις που υστερη ειναι τετοια που δεν με πειραζει, δενειναι ζητουμενο.τα 5-8-10 fps παραπανω γιατι τοσα ειναι σαν γενικος μ.ο δεν με αφορουν σε σημειο να ειναι βασικο κριτηριο ..μαλιστα σε αυτα που θελω εγω εχει κυριως χειροτερη αποδοση ...λογο μηχανισμων εφαρμογων-παιχνιδιων κλπ..και ας ειναι μεγαλυτερο τσιπ υπαρχουν παραδειγματα πολλα οποτε το ξαναλεω το μεγαλο τσιπ δεν λεει κατι απο μονο του 

β) εχω εναν ι3 8100 4/4 που τον πηρα με το ζορι γιατι επεσα στην ελειψη με ανοδο τιμης για τους ποιο πανω cpu ..και θυμωσα και δεν εδινα τα 250 ευρω που ηθελε ο 8400 + το περιμενε ..αναγκαστικα τον φορτωθηκα (παντος μια χαρα ειναι θα τον παω οσο μπορω ασχετος που εχω στο μυαλο μου ι7 και ryzen δεν κοιταξα γιατι ειχα παρει ηδη πολυ φθηνα mobo) που σημαινει οτι δεν κολαει αυτη η καρτα με το συστημα μου ..δεν βαζω το χερι στην φωτια αλλα παιζει να μην την παει στο 100% ποτε και πουθενα την καρτα αυτη 4/4 cpu..ποσο μαλλον αυριο σε νεες και ποιο απαιτητηκες εφαρμογες που θα χρειαζεται να δουλευει αρκετα η καρτα 

γ) ο συστημα μου ειναι και οικιακο μουλτιμιντια κλπ, μπορει να το δουλεψουν και αλλα ατομα.που σημαινει 24/7 και για αρκετες ωρες βαρια πραγματακια ισως,οποτε η καταναλωση-θερμοκρασιες δεν ειναι καθολου αστειο κριτηριο ...για ενα συτημα 24/7 και για αρκετο καιρο και ετσι επελεξα και ακριβη εκδοση ..και ακομα ποιο παραπερα αν θελεις η διαφορα σε αυτα με την msi x με εστειλε στη strix ..για την βεγκα οσο και να κατεβασεις ρευματα οσο ποιο λιγοτερο (που δεν γινεται παντα και για παντα ) να δουλευει...δεν θα την κανεις 1660τι ποτε.

570 οχι για λογους διαφορα αποδοσης και γενικως οτι η 570 κανει μεν την δουλεια αλλα οριακα αυτη την στιγμη και.υπαρχει διαφορα πανω απο 30% που ειναι μεγαλη στις 2 καρτες. Η μεταπωλητικη αξια ειναι μαλλον 0.ΤΩΡΑ να βγεις να πουλησεις μια 570 ...πρεπει να βρεις θυμα για να παρεις 100 ευρω ...οποτε υπολογισα οτι μια στριχ με υπολοιπο εγγυησης τουλαχιστον 1 χρονο ..και μια καρτα που ταιριαζει στα συστηματα που εχει το 90% του κοσμου ..θα ειναι θελκτικη αυριο σαν μεταχειρισμενη.και στην χειροτερη θα μου δωσει πισω τα μισα λεφτα μου .Δηλαδη 150 ευρω σε περιπου 2 χρονια θα μπορεσω να την δωσω ..η 570 ? μαλλον θα μου μεινει στα χερια την περνω και πεθαινω μαζι της ..αρα ...με 150 ευρω για 2 χρονια θα εχω + 30% τουλαχιστον καλυτερη καρτα ...αλλη μια πτυχη οπως λεω και ποιο πανω που μηδενιζει ετσι την διαφορα τιμης 

και τελος εγω δεν ειμαι οπαδος και καλο θα ειναι να μην ειστε και εσεις ..ποδοσφαιρομυαλοι σε αυτα?...οσο για τις 2 amd ..ακου λοιπον ..η 570 ειναι σημερα για αυτους που εχουν λιγο ποιο παλιο συστημα με παλια καρτα που δεν τους δινει αυτο που θελουν,.οποτε για να μην ξοδεψουν αφου δεν εχουν ...τη  περνουν και κραταν εν ζωη ολο το υπολοιπο συστημα τους για 1-2 χρονια ακομα ..αφου πολυ καλυτερη καρτα ΔΕΝ μπορουν να την δουλεψουν ...για τετοιες περιπτωσεις ειναι λουκουμι...για καινουργια συστηματα ..ειναι βλακεια να παρεις 570 ..πολυ απλα πολυ συντομα θα θελεις νεα καρτα και οπως προειπα ..δεν θα μπορεσεις να παρεις ουτε ευρω πισω απο τη 570 ..

και για την βεγκα ειναι ιδανικη για 1440 αναλυση για οποιον δεν εχει 500 ευρω για να παρει αυτο που χρειαζεται για εκει ειναι οι τιμες ευτηχως η' δυστηχως ..και οι διαφορες στα υπολοιπα ειναι μικροτερες σε σχεση με καρτες ποιο κατω κατηγοριες ...θελεις λοιπον φθηνα 1440 παρε βεγκα θελεις ψιλοαναβαθμιση σε χρεπι να την βγαλεις ?.παρε 570 ...κανεις καινουργιο μπιλντ ?...ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ 2 ..εκτος αν δεν σε περνει σε μπατζετ οπως ειπα για 1440 

και τελος γενικα και παντα ειδικα σε τεχνολογια δεν υπαρχει συγκριση πραγματων διαφορετικης χρονολογιας ποτε ειναι παντελως αδοκιμο ..

Παρασκευή φεύγω Ολλανδία, μπορείς να μου στείλεις από ποιο coffee shop ψωνίζεις ? Φαίνεται καλό 

• Sad 1
Δημοσ.
9 ώρες πριν, leros2004 είπε

Παρασκευή φεύγω Ολλανδία, μπορείς να μου στείλεις από ποιο coffee shop ψωνίζεις ? Φαίνεται καλό 

πανε να βγαλεις κανενα φραγκο να πληρωσεις την δεη ....και για να βλεπει ο κοσμος ....δες την χαρα του bottleneck 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, ollandos1980 είπε

α)αποδοση

β)κοστος

γ)ποιοτητα

δ)αποδοση στο μελλον 

ε) μεταπωλητικη αξια

και παει λεγοντας..

Αυτό με την μεταπωλητικη αξία με ξεπέρασε, αλήθεια. Δηλαδή πιστεύεις ότι κάνοντας την επιλογή που έκανες αν πουλήσεις την κάρτα, σε 2-3 κιόλας κιόλας, θα βγάλεις τα μισά (160 ευρώ) λεφτά από αυτά που έδωσες. 

Τα οποία (τα εξτρά) δεν θα τα έδινες καν αν πήγαινες σε rx570. Για να μην αναφέρω καν ότι την αγοράζεις με λιγότερα (140 ευρώ). Και αυτό είναι δεδομένο, όχι θεωρητικό.. 

Αφού λοιπόν λες ότι ένα από τα βασικά σου θέματα είναι η κατανάλωση και η θερμοκρασία γιατί η κάρτα θα δουλεύει για multimedia Pc, να σε ενημερώσω ότι σε όλες τις δουλειές που κάνει ένα Pc εκτός του gaming και οι 3 κάρτες που συζητάμε καταναλώνουν το ίδιο και παράγουν την ίδια περίπου θερμοκρασία. Χωρίς undervolt, χωρίς τίποτα. 

Τα παραπάνω frames με την κάρτα που πήρες σε σχέση με την rx 570, δεν θα τα δεις ποτέ γιατί η οθόνη σου σε περιορίζει. Το μόνο πλεονέκτημα που είχες είναι να πας από high σε ultra details και να έχεις 60-80 FPS σταθερά. Αυτό θα αποτελούσε ένα επιχείρημα να αναφέρεις αλλά δεν το έκανες. 

Αντ' αυτού μας λες ότι η κάρτα θα σε βγάλει 5 χρόνια, ενώ την έχεις κουμπωμενη σε Pc με i3-8100. Δηλαδή γελάει ο πλανήτης. 

Κοίτα φίλε, στο είπα πολλές φορές καλά έκανες και πήρες ότι πήρες αφού αυτό ήθελες. Αλλά μην προσπαθείς να μας πείσεις για την επιλογή σου γιατί αυτή απλά δεν βγάζει κανένα νόημα. 

Κανένας δεν είπε ότι η 1660ti δεν αξίζει σαν κάρτα, αυτό που σου γράφουμε είναι ότι δεν άξιζε τα 320 ευρώ που έδωσες και μας λες φανμποις (επιχείρημα και καλα). Όλες οι κάρτες έχουν νόημα, στην σωστή τιμή. Για την 1660ti σε αυτή την αγορά είναι τα 250 ευρώ.

Όταν για ένα τέτοιο προϊόν σου ζητάνε έστω και ένα 20ρικο παραπάνω, αμέσως θα πρέπει να κοιτάξεις και τις προς τα πάνω ή προς τα κάτω επιλογές σου ανάλογα και του συστήματος που έχεις. 

Είτε σου αρέσει, είτε όχι αυτή την στιγμή το value κάτω από τα 200 ευρώ το έχουν rx 570/580. Το value στα 280 ευρώ το έχουν οι VEGA 56 μέχρι να εξατμιστουν από την αγορά λόγω Navi. Αν δώσεις 320 ευρώ, ακόμα και η rtx 2060 έχει πολύ καλύτερη αξία σε αυτά τα χρήματα. 

Επειδή έχεις συντακτικό θέμα και μου είναι εξαιρετικά δύσκολο να διαβάσω αυτά που απαντάς, προσπάθησε να βάλεις κανέναν κόμμα, τελεία και παράγραφο. Θα βοηθούσε πολύ να καταλάβει κάποιος το (οποίο) σκεπτικό σου. 

Επεξ/σία από Crus
Δημοσ.

αν και γράφω λίγο αργά την κάρτα την είχα κάνα μηνα

τα θετικα
είναι vfm δίνει αυτό που πρέπει στα λεφτά που πρεπει

τα αρνιτικα
ανεβάζει θερμοκρασία με το καλυμερα!!! είμαι στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό κατά 80 85 τα έβλεπα με το ετσι θελω
κάνει αρκετό θορυβώ (σου σπάει τα @@)

την είχα πάρει 215 ευρω

εδώ και μια βδομάδα εχω την ίδια κάρτα αλλά σε msi gaming x ναι έδωσα ενα 60 παραπάνω αλλά είναι κρύα και έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ησυχία!!!!!!!!!!!!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
13 λεπτά πριν, Black Demis είπε

την είχα πάρει 215 ευρω

εδώ και μια βδομάδα εχω την ίδια κάρτα αλλά σε msi gaming x ναι έδωσα ενα 60 παραπάνω αλλά είναι κρύα και έχει ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΕΧΕΙ ησυχία!!!!!!!!!!!! 

215 euro την απλή όχι Τι. Δεν ξέρω για χωρίς κλιματιστικό αλλα 65 βαθμούς max σε full load λέει το bench.  Για το μονο fan πάντα, το διπλό δεν έχει πάει πάνω από 50.

Επεξ/σία από {TDi}Dj2k..infc
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, Black Demis είπε

αν και γράφω λίγο αργά την κάρτα την είχα κάνα μηνα

τα θετικα
είναι vfm δίνει αυτό που πρέπει στα λεφτά που πρεπει

τα αρνιτικα
ανεβάζει θερμοκρασία με το καλυμερα!!! είμαι στο δωμάτιο χωρίς κλιματιστικό κατά 80 85 τα έβλεπα με το ετσι θελω
κάνει αρκετό θορυβώ (σου σπάει τα @@)

την είχα πάρει 215 ευρω

Για την 1660Ti ή Vega λες γιατί έχει γίνει Βατερλώ το θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλά τα 85 τώρα ούτε τι θερμοκρασία δωματίου δε μας είπε, ούτε τι airflow έχει, αν έβαλε φαν προφίλ. Και γω μπορώ να πω ότι στην RX570 Aorus έπιασα και 90 - 87 βαθμούς αρχές Ιουνίου γιατί είχε κολλήσει το φαν προφίλ στο 33-40%.

(  υπήρχε μεν bug με το msi afterburner και κολλούσε στο 33% περίπου οπότε ανέβαινε κάργα η θερμοκρασία ) 

Με 77% - 80% είχα 72 βαθμούς σε βαριά παιχνίδια μετά από 3 περίπου παιχνιδιού με average τους 70 σε ΙΤΧ κουτί ( Core 500 )

room temp 30.4

____

Σίγουρα θα δώσω 290 ευρώ για 1660Ti. Sure  :P αν είναι να δώσω τόσα δίνω αλλά 50 και παίρνω V64.

Επεξ/σία από 7nisiotis
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Χωρίς θερμοκρασίες και μετρήσεις να χαμε να λέγαμε.

Επίσης 215 ποτέ δεν εφτασε. 

Επεξ/σία από 7nisiotis

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...