7nisiotis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Ίσως την αγοράσω σε λίγες μέρες εγώ και σας πω αναλυτικά τι παίζει με τη μικρή StormX. Εκτός και βρω καλύτερη τιμή σε 2060. Ειδωμεν 1
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε Ίσως την αγοράσω σε λίγες μέρες εγώ και σας πω αναλυτικά τι παίζει με τη μικρή StormX. Εκτός και βρω καλύτερη τιμή σε 2060. Ειδωμεν Η πιο φτηνή είναι σχεδόν 270 euro, δεν νομίζω ότι αξίζει tbh. Καλύτερα βάλε 50 euro και πάρει την ίδια σε 2060 imho.
7nisiotis Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, {TDi}Dj2k..infc είπε Η πιο φτηνή είναι σχεδόν 270 euro, δεν νομίζω ότι αξίζει tbh. Καλύτερα βάλε 50 euro και πάρει την ίδια σε 2060 imho. 230 την βλέπω. Αντέχει για μια 1660Τι το cooler αυτό για 2060 δεν νομίζω. Και αυτή οριακά θα τη κρατήσω μέχρι να βρω κάτι καλύτερο ή να αλλάξω οθόνη.
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε 230 την βλέπω. Αντέχει για μια 1660Τι το cooler αυτό για 2060 δεν νομίζω. Και αυτή οριακά θα τη κρατήσω μέχρι να βρω κάτι καλύτερο ή να αλλάξω οθόνη. Το πιο φτηνό 260 χωρίς μεταφορικά, αυτά κατόπιν παραγγελίας δεν θα τα κοιτούσα στην θέση σου εκτος άμα θες να περιμένεις κάνα μηνα+ και άμα στην φέρουν. Από reviews αντέχει και με το παραπάνω το cooler, από εκεί και περα idk. Επεξ/σία 28 Ιουνίου 2019 από {TDi}Dj2k..infc
POSEYATSIA Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 30 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 21/6/2019 στις 1:14 ΜΜ, dpolal είπε Μην τρελαίνεσαι με την τιμή της καταρχήν, αν προσέξεις όλα τα καταστήματα στο σκρουτζ την φέρνουν κατόπιν παραγγελίας οπότε μάλλον πρέπει να προετοιμαστείς με τρελή υπομονή ή να ακούσεις το κλασσικό «ξέρετε, ο προμηθευτής αύξησε την τιμή τελευταία στιγμή και μπλα μπλα μπλα...» Μια χαρά είναι η gpu...110watt καίει.... filezilla uc browser rufus ..δεν χρειάζεται τερατώδης σύστημα ψύξεως.......Σε overclock μπορεί μόνο να τα βρεί σκούρα το σύστημα ψύξεως της και να χάνει κάτι σε τελικές επιδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες dual fan υλοποιήσεις...stock δεν νομίζω να έχει θέμα.... Επεξ/σία 3 Ιουλίου 2019 από POSEYATSIA
Επισκέπτης Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 1 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Και αν ανεβαίνουν λίγο οι Τ φτιάχνεις ένα fan curve που να τις κρατάει χαμηλά όσο γίνεται για να μην ρίχνει πολύ το boost clock και αν κάνει θόρυβο και σε ενοχλεί βάζεις ακουστικά και είσαι άρχοντας :) Επεξ/σία 1 Ιουλίου 2019 από Επισκέπτης
7nisiotis Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 4 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Περιμένω κ γω αλα Καλομοίρα την 1660Ti της Palit. Για 1080/75hz ok θα μαστε Για να δούμε πότε θα ρθει. Edit (.5/7) 10 - 20 εργάσιμες ημέρες Μόλις με ενημέρωσε το κατάστημα. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis
rofl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) ειχες 1070 την εδωσες, και πηγες 570 την εδωσες, για να πας σε 1660ti? δηλαδη ισα βαρκα ισα νερα με τη 1070? εκτος κι αν συντρεχουν ειδικοι λογοι δεν το χειριστηκες καλα. η αν καταφερες καπως να βγαλεις χοντρα $ Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από rofl
leros2004 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 30 λεπτά πριν, rofl είπε ειχες 1070 την εδωσες, και πηγες 570 την εδωσες, για να πας σε 1660ti? δηλαδη ισα βαρκα ισα νερα με τη 1070? εκτος κι αν συντρεχουν ειδικοι λογοι δεν το χειριστηκες καλα. η αν καταφερες καπως να βγαλεις χοντρα $ Είχε 1070 την έδωσε και αναβάθμισε από 8gb σε 6gb vram. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από leros2004
rofl Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, leros2004 είπε Είχε 1070 την έδωσε και αναβάθμισε από 8gb σε 6gb vram. ε καλα τωρα δεν ξερουμε τι παιχτηκε και την εδωσε, μπορει να χε αναγκη λεφτα η να τη χρυσοσκοτωσε
Crus Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 25/6/2019 στις 7:26 ΜΜ, ollandos1980 είπε φιλε το μελετησα το θεμα και τελικως βρηκα αυτο που ηθελα εγω και σε πολυ καλυτερη περιπτωση απο αυτο που εψαξα ....ειδα strix56 στα 280 ...αλλα ....amd και κοιλ γουαιν ..πανε σχεδον μαζι ..δεν εχω καμια ορεξη να ακουω τσιριχτο ...ας που με οτι το προσπερναμε αυτο ...καταναλωση τρελη ..και θερκοκρασιες 75αρια στο χαλαρο και να εισαι ευχαριστημενος ..και τελος ειναι ηδη 2ετων καρτες που σημαινει θα τις πουλαει αντε και φετος ..του χρονου τετοια εποχη δεν θα υπαρχει καινουργια ..αρα και οπτιμαιζ και ντραιβερς .,.για ποσο ακομα?...σε περιπου 1+ χρονο ακομα ισως και στα χαμηλα hz στα 1080 θα πρεπει να δουλευει μαξ η κοντα στο μαξ ...αρα πολλα βατ ..οτι και να κανεις με αντερβολτ ...τωρα η διαφορα αποδοσης ειναι μικρη .καλυπτετε εν καιρο ..αν ημουν σε 1440 θα το συζητουσα για βεγκα ...στα 1080 ασυμφωρη ..πολυ σε καθε θεμα ..,,μονο για καποιον που ειναι 1440 ..και δεν εχει σημερα τα 500 ευρω που θελει καθως απο 2070 και πανω (η ναβι θα ειναι στην τελικη ποιο ακριβες ...) ειναι οι καλες επιλογες για 1440 ..η 2060 δεν κανει για τιποτα για μενα ..αχρειαστη σε 1080 και ακριβη ..και λιγη στα 1440 ....με 1660τι ...ειμαι σε στοκ ρυθμισης σε ολα απλα και μονο +50 στο πυρινα ...(+30 εχει το μαμα oc mode αλλα με +10% power) ..και εχω +2000hz κλοκ ..θερμοκρασιες τωρα καλοκαιρι χωρις κλιματισμο (ακομα) μαξ 50 ...και καταναλωση κατω απο 100 βαττ...με φπς ακομα και για 144αρι μονιτορ ....η βεγκα τετοιο συνδιασμο δεν βγαζει πιστευω ....τουλαχιστον τα δικα μου κριτηρια ηταν με την σειρα ..καταναλωση-θερκοκρασιες-αξιοπιστια -επιδοσεις σε 1080 ...και η βεγκα με οσα μπορεσα να μαθω και να δω...δεν με καλυπτε σχεδον σε τιποτα ....η 570 με τα μισα λεφτα θα επαιρνα ..η 1660τι με σκοπο να μου βγαλει μια 5ετια...κατι που δυσκολα θα κανει η 570 .. Δεν θέλω να σε προσβάλω και η αλήθεια είναι ότι προσπαθείς να αναπτύξεις ένα σκεπτικό για δικαιολόγησεις την αγορά σου, που στην τελική δεν χρειάζεται κιόλας. Αυτό ήθελες, αυτό πήρες μαγκιά σου. Αλλά ρε φίλε ειλικρινά αποτελείς το κλασσικοτερο παράδειγμα του γιατί μας αρμεγουν (και μας αξίζει) όταν δίνεις 320 ευρώ για μια 1660ti. Θα μπορούσα να σχολιάσω διάφορα στο ποστ σου, όσον αφορά αυτό που λες για τους drivers, για διάφορες που καλύπτονται με τον καιρό, για θερμοκρασίες και ρεύματα της VEGA και για πολλά ακόμα. Αλλά με 75αρι 1080 μόνιτορ με τα μισά λεφτά θα έκανες την δουλειά σου με μια rx 570. Γιατί 5 χρόνια που λες ότι θα σου βγάλει η 1660ti δεν θα στα δώσει, ακόμα και εάν παραμείνει ζωντανή μετά τα 3 που συνήθως πεθαίνουν αρκετές κάρτες. Ούτε η VEGA σου χρειαζόταν (που αυτή την στιγμή στην κατηγορία 300 ευρώ είναι ότι πιο vfm παίζει στην αγορά) για αυτήν την ανάλυση, ούτε τίποτα παραπάνω για να την βγάλεις 2-3 χρόνια που θα ανεβαινες σε ανάλυση. Εδώ στα λεφτά που έδωσες μέχρι και η 2060 μοιάζει με λογική αγορά, για να μην αναφερθώ σε Navi, πτώσεις τιμών κλπ. Τεσπα ξαναλέω, αυτή ήθελες, αυτή πήρες και δικαίωμα σου αλλά διαβάζω τέτοια ποστ και πραγματικά νιώθω ότι παθαίνουμε ότι μας αξίζει τελικά. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από Crus 2
rofl Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) εχει γινει repurposed to topic αλλα αξιος και μονο που το διαβασες tbh καθαρα μορφολογικα. μονο που το κοιταζω ζαλιζομαι. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από rofl
7nisiotis Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 17 ώρες πριν, rofl είπε ειχες 1070 την εδωσες, και πηγες 570 την εδωσες, για να πας σε 1660ti? δηλαδη ισα βαρκα ισα νερα με τη 1070? εκτος κι αν συντρεχουν ειδικοι λογοι δεν το χειριστηκες καλα. η αν καταφερες καπως να βγαλεις χοντρα $ Spoiler Ήταν περίοδος που απλά δεν είχα όρεξη για τίποτα σχετικό με παιχνίδια τότε. Είχε χαλάσει και η μητρική του παλιού συστήματος ( αν δεις τις αξιολογήσεις μου θα δεις τι πράγματα ειχα δώσει ). - 310€ ειχα δώσει την 1070 και με τα χρήματα αυτά: ειχανε πάει μισά σε μητρική μισά σε επεξεργαστή. - 100 ευρώ μου είχε βγει η 570. Στα ίδια χρήματα την έδωσα πριν κάποιες βδομάδες. - Δε παίζω και παιχνίδια πολλά τα τελευταία χρόνια. Να φανταστείς το Cod Ww2 έπαιζα 1 φορά τη βδομάδα άντε 2 και μου πήρε ένα μήνα να τερματιστεί. Πιο πολύ χάρηκα που είχα τα parts και τα έχτισα παρά που παίζω παιχνίδια πλέον. Δε με γεμίζει πολύ σα χόμπι, έως καθόλου. Δηλαδή μπορεί να έχω τη χαρά να παίξω αλλά μετά από 1 με 2 μέρες ασχολία το παρατάω για ως και μισό μήνα και ασχολούμαι με άλλα πράγματα irl. Ποτέ βασικά δεν ήμουν ο τρελός player. Τη περίοδο 2010 με 2013 ( 15 με 18χρ ) και 2015 με 2016 ( 20 με 21.χρ ) έπαιζα περισσότερο. [ 2014 με 15 μέσα ήμουν ναυτικό <12μηνο> οπότε δεν ασχολήθηκα έτσι κι αλλιώς εκείνη τη περίοδο λόγω χψ άλλων παραγόντων ] 16 ώρες πριν, rofl είπε ε καλα τωρα δεν ξερουμε τι παιχτηκε και την εδωσε, μπορει να χε αναγκη λεφτα η να τη χρυσοσκοτωσε Μαρεσει και να τρωω με το κολλητό κάθε Παρασκευή έξω ( συνήθως, εκτός απροόπτου ) και φεύγουν εκεί χρήματα κιόλας αρκετά χαχαχα. Όπως και επίσης δεν έχω προτεραιότητα να μαζέψω χρήματα για το σύστημα. Τα ρίχνω αλλού. Όταν ήμουν 15 χρονών το είχα προτεραιότητα. Τώρα κοιτάω πρώτα υγεία, φαγητό όσο γίνεται καλοπέραση και καταπολέμηση της καθημερινής ρουτίνας. Το θέμα είναι να μετριάσεις τη μιζέρια και να χεις συνεχώς ως άντρας κάτι να κάνεις. Κάτι διαφορετικό. Επεξ/σία 6 Ιουλίου 2019 από 7nisiotis 2
ollandos1980 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2019 Στις 6/7/2019 στις 2:50 ΠΜ, Crus είπε Δεν θέλω να σε προσβάλω και η αλήθεια είναι ότι προσπαθείς να αναπτύξεις ένα σκεπτικό για δικαιολόγησεις την αγορά σου, που στην τελική δεν χρειάζεται κιόλας. Αυτό ήθελες, αυτό πήρες μαγκιά σου. Αλλά ρε φίλε ειλικρινά αποτελείς το κλασσικοτερο παράδειγμα του γιατί μας αρμεγουν (και μας αξίζει) όταν δίνεις 320 ευρώ για μια 1660ti. Θα μπορούσα να σχολιάσω διάφορα στο ποστ σου, όσον αφορά αυτό που λες για τους drivers, για διάφορες που καλύπτονται με τον καιρό, για θερμοκρασίες και ρεύματα της VEGA και για πολλά ακόμα. Αλλά με 75αρι 1080 μόνιτορ με τα μισά λεφτά θα έκανες την δουλειά σου με μια rx 570. Γιατί 5 χρόνια που λες ότι θα σου βγάλει η 1660ti δεν θα στα δώσει, ακόμα και εάν παραμείνει ζωντανή μετά τα 3 που συνήθως πεθαίνουν αρκετές κάρτες. Ούτε η VEGA σου χρειαζόταν (που αυτή την στιγμή στην κατηγορία 300 ευρώ είναι ότι πιο vfm παίζει στην αγορά) για αυτήν την ανάλυση, ούτε τίποτα παραπάνω για να την βγάλεις 2-3 χρόνια που θα ανεβαινες σε ανάλυση. Εδώ στα λεφτά που έδωσες μέχρι και η 2060 μοιάζει με λογική αγορά, για να μην αναφερθώ σε Navi, πτώσεις τιμών κλπ. Τεσπα ξαναλέω, αυτή ήθελες, αυτή πήρες και δικαίωμα σου αλλά διαβάζω τέτοια ποστ και πραγματικά νιώθω ότι παθαίνουμε ότι μας αξίζει τελικά. καλυτερα που δε σχολιαζεις ..γιατι δεν εχω ορεξη να κουω προμοσιον της amd ...τι να πω ρε παιδια η δεν το βαζετε να δουλεψει ποτε η το κανετε επι πληρωμης ...ειναι τοσο δυσκολο ?...ενα πραγμα να σε ρωτησω να καταλαβεις τα υπολοιπα μονο σου...αν λεμε αν ..σε 1.5-2 χρονια αποφασισω να την αλλαξω την καρτα ..για χ,ψ λογους ...θα παρω κατι πισω? θα εχει μια μεταπωλητικη αξια ? θα υπαρχει ζητηση για αυτη ?> και ποια τα ιδια για 570 ? ..σημερα που μιλαμε αν πουλησεις μεταχηρισμενη 570 100 ευρω εισαι βασιλιας ..και βρηκες κελεπουρι ...επισης υπαρχει μια σημαντικη διαφορα αποδοσης ανω του 30% ..πολυ μεγαλυτερη απο αυτη αναμεσα σε βεγκα 56 και 1660τι ...για την βεγκα να μη το κουραζουμαι ..εγω την 1660τι την εχω δουλεψει ανετοτατα στα 2200 δεν καιει τιποτα και δεν παει πανω απο 57 βαθμους που να χτυπας τον π@π@ σου ...τετοια συμπεριφορα απο βεγκα ξεχασε το ...και με βαττμαν ..και απο την πριζα να την βγαλεις και μανιβελα να βαλεις ...δεν συγκρισει καρτων 3 ετων με καινουργιες ποτε και πουθενα ...ξεφρικαρετε λιγακι ...οσο για τιμες το ειπα απο μονος μου ...δεν υπαρχει ανταγωνισμος απο αμδ ..οπως το βλεπω καλο 2020 για την κατηγορια ...και οι καρτες αυτες ειναι 2 μηνων? με τετοιες συνθηκες περιμενεις να πεσουν οι τιμες ? ναι ? και ποσο ? ποσα δινεις εσυ ? περιμενεις να πανε 150-200 ευρω ? ..ουτε σε 2 χρονια ..η νομιζεις θα το κανει η αμδ ? αφηστε ρε παιδια το πνευμα ...και παντε σας παρακαλω στα δεκαδες ποστ απο κατω για καρτες αμδ...που κλαιει ο κοσμος ..να τον παρηγορησετε ....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα