Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Θέλω να αλλάξω κάρτα γραφικών και έλεγα να δώσω λίγο παραπάνω λεφτά από το να πάρω μια rx 580 και να πάω σε μια 1660 ti!

Αυτή εδώ της παλιτ είναι πολύ φθηνά αυτή τη στιγμή! 

https://www.skroutz.gr/s/17487998/Palit-GeForce-GTX-1660-Ti-6GB-StormX-NE6166T018J9-161F.html

Είναι καλη επιλογή;

Την έχει δοκιμάσει κανείς;!

Απλά είδα ότι έχει λίγο χαμηλότερες ταχύτητες στον επεξεργαστή της σε σχέση με άλλες και με μπέρδεψε! 

Ευχαριστώ!!

Επεξ/σία από evansicaria
  • Απαντ. 115
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλη επιλογη δεν ειναι μαλλα σε κατω απο 260-270ευρω ειναι πανω κατω τα ιδια ολες.

Επεξ/σία από Fulgore
Δημοσ.

Δεν αξιοποιουνται οι ακριβοτερες υλοποιησεις καθολου απο οτι φαινεται στις φθηνοτερες nvidia καρτες.

Η Msi gaming πχ εχει τις ιδιες θερμοκρασιες και ιδιο θορυβο με την palit και μονο η πανακριβη Asus Strix με το τερατωδες συστημα ψυξης εχει βελτιωμενες θερμοκρασιες και θορυβο.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια χαρά είναι η gpu...110watt καίει......δεν χρειάζεται τερατώδης σύστημα ψύξεως.......Σε overclock μπορεί μόνο να τα βρεί σκούρα το σύστημα ψύξεως της και να χάνει κάτι σε τελικές επιδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες  dual fan υλοποιήσεις...stock δεν νομίζω να έχει θέμα....

Επεξ/σία από BabisTs
Δημοσ.
4 ώρες πριν, 7nisiotis είπε

Τίμια επιλογή για τη τιμή της. 

56 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Δεν αξιοποιουνται οι ακριβοτερες υλοποιησεις καθολου απο οτι φαινεται στις φθηνοτερες nvidia καρτες.

Η Msi gaming πχ εχει τις ιδιες θερμοκρασιες και ιδιο θορυβο με την palit και μονο η πανακριβη Asus Strix με το τερατωδες συστημα ψυξης εχει βελτιωμενες θερμοκρασιες και θορυβο.

39 λεπτά πριν, BabisTs είπε

Μια χαρά είναι η gpu...110watt καίει......δεν χρειάζεται τερατώδης σύστημα ψύξεως.......Σε overclock μπορεί μόνο να τα βρεί σκούρα το σύστημα ψύξεως της και να χάνει κάτι σε τελικές επιδόσεις σε σχέση με τις υπόλοιπες  dual fan υλοποιήσεις...stock δεν νομίζω να έχει θέμα....

Απλα βλέπω ότι αυτή έχει ταχύτητα επεξεργαστή στα 1500 ενώ άλλες είναι στα 1800!

Για ποιο λόγο γίνεται αυτό?

Θα δω διαφορά άμα πάρω ακριβότερη;

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Την κάνεις λίγο oc και θα σαι τζετ. Ή φλασαρεις το bios της StormX OC 

Έχει μεγάλη διαφορά σε fps αν δεν κάνω overclock?

Δεν θέλω να μπλέκω με ιστορίες😜

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, evansicaria είπε

Έχει μεγάλη διαφορά σε fps αν δεν κάνω overclock?

Δεν θέλω να μπλέκω με ιστορίες😜

Μην τρελαίνεσαι με την τιμή της καταρχήν, αν προσέξεις όλα τα καταστήματα στο σκρουτζ την φέρνουν κατόπιν παραγγελίας οπότε μάλλον πρέπει να προετοιμαστείς με τρελή υπομονή ή να ακούσεις το κλασσικό «ξέρετε, ο προμηθευτής αύξησε την τιμή τελευταία στιγμή και μπλα μπλα μπλα...»

Επεξ/σία από dpolal
Δημοσ.
2 ώρες πριν, dpolal είπε

Μην τρελαίνεσαι με την τιμή της καταρχήν, αν προσέξεις όλα τα καταστήματα στο σκρουτζ την φέρνουν κατόπιν παραγγελίας οπότε μάλλον πρέπει να προετοιμαστείς με τρελή υπομονή ή να ακούσεις το κλασσικό «ξέρετε, ο προμηθευτής αύξησε την τιμή τελευταία στιγμή και μπλα μπλα μπλα...»

την παρήγγειλα χθές,με πηρανε τηλεφωνο σήμερα για επιβεβαίωση!

αν αργήσει πανω απο 10 μερες θα την ακυρώσω!

παράγγειλα και μια ραμ παραπροχθες και μου είπανε 15 μέρες....

αν είναι δυνατόν!

• Like 1
Δημοσ.

53 λεπτά πριν, 7nisiotis είπε

Όταν έρθει πες εντυπώσεις. Γιατί την παραγγέλνω και γω τέλος του μηνός :P

αν έρθει εννοείται!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...