Vincanity Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 e-shop https://www.e-shop.gr/creative-outlier-one-bluetooth-wireless-sweat-proof-in-ear-headphones-black-p-TEL.061400 skroutz από 32.90€ https://www.skroutz.gr/s/18345916/Creative-Outlier-One-Μαύρο.html 4 1
Zerg13 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ποση αυτονομια εχουν; 2) συμβατα με ολες τις τηλεορασεις;
Vincanity Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) https://en.creative.com/p/headphones-headsets/creative-outlier-one Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Vincanity
pesto1980 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Καλή ποιότητα κατασκευής και ήχου, πολύ καλή μπαταρία, γενικά πολύ καλό vfm δείχνει. Σε μια πρώτη επαφή, βλέπω ότι δεν διαθέτει μαγνήτη για να συγκρατούνται μεταξύ τους γύρω από τον λαιμό
gavros10 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Τα πηρα μιας και ήθελα τέτοια ακουστικά. Απο το να πάρω huawei κάτι απο την κίνα, καλύτερα creative. Μικρό μειονέκτημα οτι δεν έχουν μαγνητάκι αλλά σιγά. Ευχαριστώ! 1
avacan23 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αυτές ειναι προσφορές. η μπαταρία κρατάει 8ωρο. τιμια για μουσική..τα JBL Tune 110BT καλύτερα σε μουσική. αλλα εκει που ξεχωρίζουν ειναι στη τηλεφωνική συνομιλία οτι ειναι πολυ καθαρά. ποιοτικά καλύτερα σε οτι κυκλοφορεί σε τιμή 25 ευρώ.
Missionary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Έριξα και εγώ μια παραγγελία μιας και τα Anker soundbuds slim που είχα, τα έφαγε ο γάτος Τα έχει πάρει κανείς? Εντυπώσεις? Φαντάζομαι σε αυτά τα χρήματα δεν θα μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις για απόδοση ήχου βέβαια
fytotech Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 3 ώρες πριν, Missionary είπε Έριξα και εγώ μια παραγγελία μιας και τα Anker soundbuds slim που είχα, τα έφαγε ο γάτος Τα έχει πάρει κανείς? Εντυπώσεις? Φαντάζομαι σε αυτά τα χρήματα δεν θα μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις για απόδοση ήχου βέβαια Τα Anker τι έλεγαν, γιατί ψήνομαι γι'αυτά.
IcemanGr71 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 5 λεπτά πριν, fytotech είπε Τα Anker τι έλεγαν, γιατί ψήνομαι γι'αυτά. Επειδή τα έχω πάνω από χρόνο.... αξίζουν πραγματικά... φοβερός ήχος, μπαταρία και σταθερότητα στο αυτί... ότι πρέπει και για το γυμναστήριο... 1
Missionary Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Φοβερό ήχο δε λες ότι έχουν τα Anker. Κοίταξε για την τιμή τους (amazon τα εχω πετύχει και 12-13 λίρες), είναι πολύ ικανοποιητικά. Μπαταρία κρατάει 6-8 ώρες, ποιότητα ήχου μέτρια - αλλά για τα χρήματα τους και σε BT - δεν θα βρεις κάτι καλύτερο. Ποιότητα κατασκευής επίσης άψογη. 1
pesto1980 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 20 Ιουνίου 2019 6 ώρες πριν, Missionary είπε Έριξα και εγώ μια παραγγελία μιας και τα Anker soundbuds slim που είχα, τα έφαγε ο γάτος Τα έχει πάρει κανείς? Εντυπώσεις? Φαντάζομαι σε αυτά τα χρήματα δεν θα μπορείς να έχεις και τρελές απαιτήσεις για απόδοση ήχου βέβαια Από τις πρώτες συνομιλίες μου αναφέρουν ότι ακούγομαι βαθιά, εγώ ακούω καθαρά. Για μουσική, ένταση, ποιότητα, μπαταρία και σταθερότητα στο αυτί πάρα πολύ καλή επιλογή. Για ομιλία απλά καλή επιλογή. Σε αυτά τα χρήματα γενικά μια πολύ καλή περίπτωση!
georpapas Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Παιδιά, μπορούν να χρησιμοποιηθούν και για σύνδεση με υπολογιστή; Αξίζουν για gaming; Ακόμη μικρόφωνο διαθέτει ? Ευχαριστώ για το χρόνο σας.
stafaf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλός ήχος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας πολύ καλό κράτημα στα αυτιά αλλά: - Δεν έχουν μαγνητικό κούμπωμα και σε συνδυασμό με την ύπαρξη της μπαταρίας από τη μία πλευρά του καλωδίου και όχι όπως πχ τα huawei am61 lite που έχουν και στις δύο πλευρές του καλωδίου μπαταρία, αρχίζει και γλυστράει από τη μία μεριά με κίνδυνο να σας πέσει. Συνοδεύεται από ένα μικρό μανταλάκι που πιάνει στον λαιμό της μπλούζας αλλά κι αυτό απλά καθυστερεί το γλύστριμα. Καταντάει εκνευριστικό μετά από λίγο να τα επαναφέρεις συνέχεια. Εμένα δε με βόλεψαν, άλλους μπορεί να μη τους νοιάζει, απλά το αναφέρω. Επεξ/σία 21 Ιουνίου 2019 από stafaf 3
gavros10 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, stafaf είπε Καλός ήχος, μεγάλη διάρκεια μπαταρίας πολύ καλό κράτημα στα αυτιά αλλά: - Δεν έχουν μαγνητικό κούμπωμα και σε συνδυασμό με την ύπαρξη της μπαταρίας από τη μία πλευρά του καλωδίου και όχι όπως πχ τα huawei am61 lite που έχουν και στις δύο πλευρές του καλωδίου μπαταρία, αρχίζει και γλυστράει από τη μία μεριά με κίνδυνο να σας πέσει. Συνοδεύεται από ένα μικρό μανταλάκι που πιάνει στον λαιμό της μπλούζας αλλά κι αυτό απλά καθυστερεί το γλύστριμα. Καταντάει εκνευριστικό μετά από λίγο να τα επαναφέρεις συνέχεια. Εμένα δε με βόλεψαν, άλλους μπορεί να μη τους νοιάζει, απλά το αναφέρω. Τα Huawei εχουν και απο τις δυο πλευρες αυτο το πλαστικο που εκτος απο αντιαισθητικο είναι και βαρυ για το ενα αυτι χωρις λογο. Τα μαγνητακια δεν εχουν σχεση αν τα εχει ή οχι οταν φορας τα ακουστικα.
stafaf Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 35 λεπτά πριν, gavros10 είπε Τα Huawei εχουν και απο τις δυο πλευρες αυτο το πλαστικο που εκτος απο αντιαισθητικο είναι και βαρυ για το ενα αυτι χωρις λογο. Τα μαγνητακια δεν εχουν σχεση αν τα εχει ή οχι οταν φορας τα ακουστικα. Σιγά το αντιαισθητικό ισα-ισα που είναι και συμμετρικό. Επειδή όμως δεν τα φοράμε συνέχεια τα ακουστικά γι'αυτό και τα μαγνητάκια είναι απαραίτητα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις