panoskatos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Υπάρχει ειλικρινά έστω και ένας εδώ μέσα που πραγματικά να δίνει δεκάρα που η Ινδία σε 11 χρόνια από τώρα θα στείλει αυτο που θα στείλει εκεί πάνω? Ας μιλήσουμε για την τεχνολογία της σερβιέτας, πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται.
eleosre Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 44 λεπτά πριν, opera είπε Space indians vs space cowboys
CheOnWeb Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 minute ago, panoskatos said: Υπάρχει ειλικρινά έστω και ένας εδώ μέσα που πραγματικά να δίνει δεκάρα που η Ινδία σε 11 χρόνια από τώρα θα στείλει αυτό που θα στείλει εκεί πάνω? Ναι. Spoiler 1 minute ago, panoskatos said: Ας μιλήσουμε για την τεχνολογία της σερβιέτας, πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται. Άνοιξε ένα θέμα να το συζητήσετε όσοι ενδιαφέρεστε. 4
spectaculator Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 10 λεπτά πριν, Kostasspil είπε Δεν διαφωνω σ'αυτο, αλλα και παλι οχι οσο καλα θα επρεπε να ειμαστε με βαση τις συνθηκες Μα η ουσία όλων των επιστημών είναι ανθρωποκεντρική. Όταν η έρευνα παύει να το εξυπηρετεί έστω στην ουσία τότε είναι απλά σπατάλη πόρων και δυναμικού. Εκτός βέβαια κι αν βρήκε τρόπο η Ινδία να τραβήξει το λαό της από το βούρκο σε κάτι περισσότερο ανθρώπινο και αξιοπρεπές. Θα έπρεπε κι εμείς να ήμασταν αρκετά μπροστά, αλλά σε καμιά περίπτωση δεν θα ήθελα να ήμουν στη θέση του μέσου ινδού, ακόμα κι αν είχαμε κατακτήσει τον κόσμο όλο, ακόμα και το ηλιακό μας σύστημα. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από spectaculator 1
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ευκαρια να τους νοικιασουμε το space canaveral της καλαματας που καθεται (και το πληρωνουμε).
ea6gka Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 43 λεπτά πριν, xristoss1 είπε Εχεις απολυτο δικιο,διαβασα οτι οι βιασμοι εκει ειναι ατελειωτοι...+οτι αλλα θεματα εχουνε(δεν πανε σχολειο,δεν εχουν υδρευση,τουαλετες) και ποιος ξερει τι αλλα θεματα. Τουαλετες να κανουν την αναγκη τους δεν εχουν, περιμενουν την αμπωτη στη βομβαη και πανε και τα αμολανε στην αμμο κατα χιλιαδες. Με την πλημμύρα , ετσι λενε αυτοι, τα καθαριζει η θαλασσα. 1
SwAToNeR Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Και εγώ νομίζω μόνο το διάστημα δε θα έπρεπε να τους ενδιέφερε. Τους λείπουν τα βασικά, και η ανάπτυξη τους είναι βέβαιη. Αφού από το 1 πήγανε στο 5 είναι ραγδαία ανάπτυξη και ας συνεχίσουν να παίζουν cricket με το βρακί στο δρόμο δίπλα στην ανάγκη που έκανε ο γείτονας. Εν τέλη "Yes sir".....
ignome4 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Οι Ινδοί και οι έλληνες είναι από τις χώρες με τις περισσότερες καράφλες!
PeterMay Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Χελλο. Άι εμ Νανταλ Χάου Κεν άι χελπ γιου μίστερ σπεησμαν? Το κέντρο ανταπόκρισης τους θα τα σπαει
DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ο διαστημικός σταθμός τους μάρανε. Δώστε σανό στα πρόβατα.
Apaleytos80 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλύτερα να αγοράσουν κανα κινεζικό διαστημικό σταθμό από το aliexpress και με τα ρέστα να φτιάξουν τπτ τουαλέτες,ώστε να σταματήσουν να τα αμολανε στο δρόμο... Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από Apaleytos80 1 1 1
Ola150 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Πολύ καλή κίνηση αλλά θα έχει τουαλέτες ή θα χέζουν στο διάστημα; 1
DsLmAnIaC Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 55 λεπτά πριν, eleosre είπε Τα εφφέ είναι γαμάτα πάντως. Σα να βλέπεις mission impossible στην ινδική.
a_f_a Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 ώρα πριν, panoskatos είπε Υπάρχει ειλικρινά έστω και ένας εδώ μέσα που πραγματικά να δίνει δεκάρα που η Ινδία σε 11 χρόνια από τώρα θα στείλει αυτο που θα στείλει εκεί πάνω? Ας μιλήσουμε για την τεχνολογία της σερβιέτας, πιο ενδιαφέρον μου φαίνεται. Θα έπρεπε γιατί όταν, πολύ πιθανό, το κέντρο του κόσμου σε 20 χρόνια θα ειναι στην Ασια, αποκλειστικά, ε, κάτι θα πάρεις πρέφα και εσύ και όλοι μας. Απλά ειναι η άγνοια, ιδίως στην Ελλάδα για το το γίνεται πέρα από Κωνσταντινούπολή και πέρα από τη Γαύδο (βλέπε Αφρική, που εκει θα έπρεπε να μας νοιάζει). 58 λεπτά πριν, spectaculator είπε Μα η ουσία όλων των επιστημών είναι ανθρωποκεντρική. Όταν η έρευνα παύει να το εξυπηρετεί έστω στην ουσία τότε είναι απλά σπατάλη πόρων και δυναμικού. Εισαι ωραίος! Δυστυχώς όμως λίγοι ειναι αυτοί που βλέπουν την επιστήμη με αυτό το τρόπο, πέρα από ένα προσωπικό σκοπό (προσωπικό στοιχημα των ερευνητών), τη χρηστικότητα που προσφέρει και φυσικά το κέρδος. Σπάνια λαμβάνει υπ'όψη την ανθρώπινη φύση. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα