JiovanniGeorgeo Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Πρέπει να γνωρίζετε, η συγκεκριμένη εταιρεία απαιτεί να ενεργοποιήσεις με serial το έκαστο gear σου στο N.I. Center (πρόγραμμα). Το ζήτημα είναι πως μου το πούλησε έξω απ' το κουτί του και δεν παίζει πουθενά γραμμένο. Ιδιαιτερότητες : Έχω μεν τη ΠΛΗΡΗ συνεργασία του παλικαριού από το οποίο το αγόρασα, φανταστείτε μου λέει να μου επιστρέψει τα λεφτά μου! Από την άλλη εγώ θέλω να βρούμε λύση. Δεν βρίσκει το κουτί του, δεν βρίσκει το φακελάκι με το serial. Ίσως θυμάται το μαγαζί που το αγόρασε, αλλά δεν θυμάται με βεβαιότητα το e-mail με το οποίο έκανε register. Αυτό λέει το έκανε register (στο πρόγραμμα) στο πισί μιας ΠΡΩΗΝ του που κλασσικά δε μιλιούνται.. Σκέφτηκα, μήπως εάν επικοινωνούσε με το κατάστημα και αν έπαιρνε ένα pdf με το παραστατικό και το στέλναμε στην N.I. να ελευθερώσει το μηχάνημα και να μου πει το serial εκ νέου; Εάν θυμόταν το mail, και έστελνε στην N.I. από αυτό ίσως; ΜΗΠΩΣ υπάρχει καμιά επιστολή σαν ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ που μπορεί να στείλει; Χωρίς το mail που έχει συνδεθεί με ποια άλλη πληροφορία πιστοποιεί πως είναι ο ίδιος; Δε ξέρω.. βοήθεια κάποιος; Το έχω και το κοιτάζω το μηχάνημα..
omega Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν γινεται ηλεκτρονικη συσκευη να μην εχει χαραγμενο η αυτοκολητο με το σειριακο αριθμο πανω της. Κοιταξατε πιο καλα ? Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από omega 1
spectaculator Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Ο σειριακός αριθμός του είναι πάνω σε κάρτα! Βλακώδες, αλλά... Δεν έχει ο άλλος τη κάρτα αυτή; 1
spectaculator Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 12 λεπτά πριν, JiovanniGeorgeo είπε Σίγουρα την έχασε.. Ζημιά! Αν θυμάται το email μπορεί από το native access να κάνει recover τα πάντα serial ή/και ν' αλλάξει email.
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Έστειλα στο Customer Care της N.I. για το θέμα Second Hand, και τους είπα το mail που νομίζει το παλικάρι που αγόρασα πως είχε κάνει register. Άντε να στείλω ένα ακόμα email με το mail της πρώην του, μήπως και δουν πως είναι συνδεδεμένο με τον server τους.. Ελπίζω να μου απαντήσουν σύντομα.. θα με πιάσει τρέλα. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από JiovanniGeorgeo
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Ρε παιδιά, κι όμως έπαιζα με λάθος ρυθμίσεις. Το πράγμα δεν είναι καθόλου τούβλο. Ίσα - ίσα, λειτουργούν όλα, απλά δεν μπορώ να το κάνω να δει τη κάρτα ήχου του. Ρώτησα την N.I. και μου ξεκαθαρίζουν πως ΚΑΙ αυτό το θέμα δεν αφορά την έλλειψη Activation. Απίθανο και όμως αληθινό. Τώρα δε ξέρω γιατί αποτυγχάνω να το κάνω να λειτουργήσει ως συσκευή ήχου. Ναι, και το θαυμαστικό στο USB αναβοσβίνει (έχει μια λυχνία στο επίκεντρο του) συνέχεια. Πρέπει να αφορά τον Driver, τον οποίο τον είχα εγκαταστήσει μια χαρά. ΑΚΟΜΑ επιμένω πως πρέπει να έχει να κάνει με το Activation που λείπει και από τον Device Manager. Κανείς N.I. user που ξέρει με βεβαιότητα;
killer76 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2019 Δεν νομιζω ρε φιλε να εχει σχεση ο σειριακος αριθμος με το αν παιζει η καρτα. Δεν μπορω να καταλαβω τι εννοεις. Εχεις το τρακτορ, γνησιο ή σπασμενο, βαζεις πανω το controller και δεν βλεπει τη καρτα ηχου του; Πιο πολυ για προβλημα hardware μου κανει. Υ.Γ. Παιζω με τρακτορ και παλια ειχα αγορασει ενα x1 και z1 και δεν τα ειχα δηλωσει πουθενα. Δεν ειχα ποτε προβλημα. Εκτος αν εχει αλλαξει κατι τωρα. (Τωρα εχω pioneer)
JiovanniGeorgeo Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 27 Ιουνίου 2019 Να 'σαι καλά ρε συ killer για την απάντηση. Όντως μα το χρησιμοποιώ κανονικά με άλλη κάρτα ήχου, άρα παραδόξως με όλα δεν έχεις θέμα. Το Traktor 2.5 μου είναι official! Βλέπει μεν στις επιλογές το Traktor S2 και Traktor S2 (ASIO), ενώ η Audio2 (εξωτερική κάρτα ήχου) βγάζει ήχο κανονικά, δεν βγάζει ήχο με τίποτα από το ίδιο το S2 επιλέγοντας το. Είναι δυνατόν να είναι καμένη; Εγώ δε το πιστεύω. Έχει ένα θαυμαστικό πάνω που ανάβει πάντως.
killer76 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2019 Καταρχην γιατι τρακτορ 2.5 και οχι 2.11? Μπορει να μην την βλεπει και λογω βερσιον. Αναβαθμισε στην τελευταια... Υ.Γ. Τουλαχιστον δεν σταματησες στην 2.6.8 οπως η μιση Ελλαδα 😂😂😂
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα