Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
36 λεπτά πριν, poulinos είπε

οτι εισαι Interleave σου αυξανει το Ping ετσι και αλλιως

συμφωνοι αλλα αυτο δεν εξηγει οτι πριν στο warships fast fast 35 ping τωρα interleaved παλι 35, για to lol πρεπει να θεμα server. ενταξει 65 δεν ειναι το τελος του κοσμου οποτε ενταξει 

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.

μπορει θεμα server παλια ,μπορει να μην ησουν ουτε παλια fast/fast.

δεν θα το μαθουμε ποτε.

,

29 minutes ago, Simon_says said:

συμφωνοι αλλα αυτο δεν εξηγει οτι πριν στο warships fast fast 35 ping τωρα interleaved παλι 35, για to lol πρεπει να θεμα server. ενταξει 65 δεν ειναι το τελος του κοσμου οποτε ενταξει 

Επισκέπτης
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, poulinos είπε

μπορει θεμα server παλια ,μπορει να μην ησουν ουτε παλια fast/fast.

δεν θα το μαθουμε ποτε.

,

πριν 1 μηνα ημουν adsl και fast fast τι ενοεις :) ,αυτο εγραφε ισχυει νομιζω η μπορει να αμφισβητηθεί και αυτο

Δημοσ.
7 minutes ago, Simon_says said:

πριν 1 μηνα ημουν adsl και fast fast τι ενοεις :) ,αυτο εγραφε ισχυει νομιζω η μπορει να αμφισβητηθεί και αυτο

αν το εγραφε οκ.το λεω μηπως απλα το ειπαν.το καλο ειναι οτι με fast αν σου βαζαν τωρα θα παιζες με ακομα λιγοτερο.ενα κλικ βεβαια

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, poulinos είπε

αν το εγραφε οκ.το λεω μηπως απλα το ειπαν.το καλο ειναι οτι με fast αν σου βαζαν τωρα θα παιζες με ακομα λιγοτερο.ενα κλικ βεβαια

oxi παντα ολα μου τα χρονια εχοντας ιντερνετ πανταααα εμπαινα στο ρουτερ για να δω τι λει δεν καταλαβαινα σχεδον τιποτα βεβαια αλλα αυτο ηταν ευκολο  το να δω δηλαδη αν ειμαι fast fast η οχι

δεν ξερω δεν μπορω την γκρινια μα δεν γινεται ξερετε το ενα το αλλο,, ας φτιαχτει το αλλο θεμα να ησυχάσω απο κει,και μπορει να κανω μια προσπαθεια να το ζητησω, για να πεσει αν μου το βαζαν αντε να πηγενε 58 τοσο ειχα πριν ενταξει να με και λιγο λογικος για 7 ping τωρα

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
1 hour ago, Simon_says said:

oxi παντα ολα μου τα χρονια εχοντας ιντερνετ πανταααα εμπαινα στο ρουτερ για να δω τι λει δεν καταλαβαινα σχεδον τιποτα βεβαια αλλα αυτο ηταν ευκολο  το να δω δηλαδη αν ειμαι fast fast η οχι

δεν ξερω δεν μπορω την γκρινια μα δεν γινεται ξερετε το ενα το αλλο,, ας φτιαχτει το αλλο θεμα να ησυχάσω απο κει,και μπορει να κανω μια προσπαθεια να το ζητησω, για να πεσει αν μου το βαζαν αντε να πηγενε 58 τοσο ειχα πριν ενταξει να με και λιγο λογικος για 7 ping τωρα

το αλλο θεμα ποιο εννοεις?αν εχεις 35 με interleave ενω πριν το ειχες me fast τοτε πολυ μια χαρα.καλα ναι και 10ms να πεσεις με Fast δεν θα αλλαξει κατι.δεν ειναι ασχημο και το 58.δεν χανεις κατι να το ζητησεις.προσωπικα θα εστελνα email. μπορει να φας πορτα αλλα τουλαχιστον να πεις οτι το δοκιμασες.

Επισκέπτης
Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

το αλλο θεμα ποιο εννοεις?

το αλλο θεμα εννοω με το ποστ μου περι αποσυνδεσεων και διαφορετικων στατιστικων καθε φορα μετα τις αποσυνδεσεις κλπ 

αν εχεις 35 με interleave ενω πριν το ειχες me fast τοτε πολυ μια χαρα.καλα ναι και 10ms να πεσεις με Fast δεν θα αλλαξει κατι.δεν ειναι ασχημο και το 58

:) ακριβως στο warships 35  με adsl και fast fast ,και 35 vdsl interleave interleave,

δεν χανεις κατι να το ζητησεις.προσωπικα θα εστελνα email. μπορει να φας πορτα αλλα τουλαχιστον να πεις οτι το δοκιμασες

ναι γιατι οχι θα την ριξω την ιδεα και αμα γινει εγινε

Δημοσ.

α.δεν το εχω διαβασει το αλλο σου θεμα:P www.insomnia.gr/forums/topic/712800-vdsl-50-ote-εχουν-τα-προβληματα-τελος/

βεβαια να ξερεις οτι αμα η γραμμη εχει errors υπαρχει περιπτωση να εχεις και παραπανω Ping.

β. απο παροχο σε παροχο μπορει να υπαρχει διαφορα απο το ποσα Hops και απο που σε περναει για να φτασεις στον τελικο server οποτε ναι δεν ειναι παραξενο να βλεπεις στον χ παροχο καλυτερο Ping παροτι ησουν με interleave και αμα βαλεις fast να δεις ακομα καλυτερο συγκριτικα με αλλο παροχο. επισης μπορει ενας παροχος να εχει ενα πιταρισμενο Link με εξωτερικο ή ενα αστικο κεντρο οποτεκαι εκει παραπανω Ping.για αυτο λενε οτι συγκρινε με καποιον αλλον με tracert για να δεις που ειναι το delay και απο ποια hops περνας εσυ και απο ποια ο αλλος.αν και οπως ειπες μια χαρα ειναι τα ping σου ακομα και με interleave.

γ.καντο αλλα το πιο πιθανο θα φας πορτα.

18 hours ago, Simon_says said:

το αλλο θεμα εννοω με το ποστ μου περι αποσυνδεσεων και διαφορετικων στατιστικων καθε φορα μετα τις αποσυνδεσεις κλπ 

:) ακριβως στο warships 35  με adsl και fast fast ,και 35 vdsl interleave interleave,

ναι γιατι οχι θα την ριξω την ιδεα και αμα γινει εγινε

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

εγω εχω nova vdsl 50 ξεκινησα με fastpath 1μιση χρονο μετα το γυρισαν μονοι τους σε fast/interleaved , και οταν εποικινωνουσα μαζι τους εκαναν την παπια και προσπαθουσαν να με πεισουν οτι σε vdsl δεν μπαινει fastpath δεν το υποστηριζει η γραμμη και τετοια (καθε φορα και αλλη δικαιολογια) . Τελικα αφου τους πιεζα για 2-3μηνες και ειπα οτι εχω αποδειξεις οτι δουλευα με fastpath 1μιση χρονο και οτι ο οτε ειναι διατεθειμενος να μου βαλει fastpath μολις τελειωσει το συμβολαιο  , μερικες μερες μετα το ξαναγυρισαν σε fastpath

Δημοσ.
On 29/07/2019 at 11:57, kousant said:

εγω εχω nova vdsl 50 ξεκινησα με fastpath 1μιση χρονο μετα το γυρισαν μονοι τους σε fast/interleaved , και οταν εποικινωνουσα μαζι τους εκαναν την παπια και προσπαθουσαν να με πεισουν οτι σε vdsl δεν μπαινει fastpath δεν το υποστηριζει η γραμμη και τετοια (καθε φορα και αλλη δικαιολογια) . Τελικα αφου τους πιεζα για 2-3μηνες και ειπα οτι εχω αποδειξεις οτι δουλευα με fastpath 1μιση χρονο και οτι ο οτε ειναι διατεθειμενος να μου βαλει fastpath μολις τελειωσει το συμβολαιο  , μερικες μερες μετα το ξαναγυρισαν σε fastpath

απλα μια διορθωση .δεν σε γυρισε σε fast/interleave η forthnet αλλα ο κατοχος του kv δηλαδη ο οτε στην περιπτωση σου.αυτο μπορει να εγινε σε καποια βλαβη πχ ή αν εγινε κατι αλλο και μπηκαν default profiles.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...