Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

αναγκαστικά λοιπόν άλλαξα από 50αρα σε 100αρα(πιο οικονομικό πακέτο) κράτησα το ίδιο router, και, από τα ωραία μέτρια ping που είχα νορμάλ πήγα σε τεστ στα διπλάσια και 10-20 σε games

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν αλλάζει σε fast path και ειν ήδη optimized, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η 100αρα να έχει μεγαλύτερο packet loss από 50αρα..ξερει κάνεις τι μπορώ να κάνω τι φταίει ρουτερ η να πάρω και ότι γίνει? ευχαριστώ 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ti ping είχες πριν και τι έχεις τώρα ; Με ποιούς servers / ips ;  Στατιστικά ; 

Δώσε κανένα tracert να καταλάβουμε... 

Επίσης αν η γραμμή σου είναι ευρυζωνική δεν μπορείς να πετάξεις το ρουτερ της Wind γιατί διαφορετικά δεν θα έχεις τηλεφωνία. (Η Wind δεν δίνει κωδικούς)

Επεξ/σία από prometheas
Δημοσ.

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  csp1.zte.com.cn [xxxxxx]
  2     *        *        *     Request timed out.
  3    11 ms    11 ms    10 ms  62.169.245.165
  4    17 ms    19 ms    17 ms  62.169.241.162
  5    19 ms    17 ms    18 ms  62.169.252.234
  6    17 ms    17 ms    18 ms  195.22.193.54
  7    77 ms    76 ms    76 ms  racc.milano50.mil.seabone.net [195.22.213.218]
  8    80 ms    79 ms    81 ms  leaseweb.amster51.ams.seabone.net [195.22.213.221]
  9     *        *        *     Request timed out.
 10     *        *        *     Request timed out.
 11     *        *       79 ms  81.171.22.7

πχ..δλδ ημουν στο 62 πηγα στο 80

σε speedtest αν και δν ειν ακριβειας..απο 9 πηγα σε 19

Δημοσ.
12 hours ago, Arisspartiatis said:

αναγκαστικά λοιπόν άλλαξα από 50αρα σε 100αρα(πιο οικονομικό πακέτο) κράτησα το ίδιο router, και, από τα ωραία μέτρια ping που είχα νορμάλ πήγα σε τεστ στα διπλάσια και 10-20 σε games

πήρα τηλέφωνο και μου είπαν ότι δεν αλλάζει σε fast path και ειν ήδη optimized, δεν καταλαβαίνω πως γίνεται η 100αρα να έχει μεγαλύτερο packet loss από 50αρα..ξερει κάνεις τι μπορώ να κάνω τι φταίει ρουτερ η να πάρω και ότι γίνει? ευχαριστώ 

κανε ενα ping 194.219.227.2 και πες μας.σηκωσε στατιστικα /χαρακτηριστικα γραμμης.μαλλον ησουν fast/fast και τωρα εισαι interleave/fast

αλλο το ping αλλο το packet loss.εχεις μεγαλυτερο ping και οχι μεγαλυτερο packet loss εκτος αν εχεις και packet loss

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
41 λεπτά πριν, poulinos είπε

κανε ενα ping 194.219.227.2 και πες μας.σηκωσε στατιστικα /χαρακτηριστικα γραμμης.μαλλον ησουν fast/fast και τωρα εισαι interleave/fast

αλλο το ping αλλο το packet loss.εχεις μεγαλυτερο ping και οχι μεγαλυτερο packet loss εκτος αν εχεις και packet loss

ειμαι Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved αυτην την στιγμη

41 λεπτά πριν, poulinos είπε

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  csp1.zte.com.cn [xxxxxxx]
  3    23 ms    11 ms    10 ms  62.169.245.157
  4    17 ms    16 ms    16 ms  62.169.241.164
  5    19 ms    17 ms    17 ms  62.169.252.230
  6    18 ms    17 ms    18 ms  te0-4-0-15-2926.core-kln-04.forthnet.gr [62.1.39.1]
  7    17 ms    17 ms    17 ms  be33.distr-kln-03.forthnet.gr [62.1.110.157]
  8    17 ms    18 ms    18 ms  gi1-24.serv-kln-01.forthnet.gr [213.16.247.125]
  9    17 ms    17 ms    17 ms  teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

Επεξ/σία από Arisspartiatis
Δημοσ.
10 hours ago, Arisspartiatis said:

ειμαι Data Path(Up/Down) Interleaved/Interleaved αυτην την στιγμη

1    <1 ms    <1 ms    <1 ms  csp1.zte.com.cn [xxxxxxx]
  3    23 ms    11 ms    10 ms  62.169.245.157
  4    17 ms    16 ms    16 ms  62.169.241.164
  5    19 ms    17 ms    17 ms  62.169.252.230
  6    18 ms    17 ms    18 ms  te0-4-0-15-2926.core-kln-04.forthnet.gr [62.1.39.1]
  7    17 ms    17 ms    17 ms  be33.distr-kln-03.forthnet.gr [62.1.110.157]
  8    17 ms    18 ms    18 ms  gi1-24.serv-kln-01.forthnet.gr [213.16.247.125]
  9    17 ms    17 ms    17 ms  teiresias.forthnet.gr [194.219.227.2]

Ping Ηθελα και οχι tracert αλλα δεν μας πειραζει.σε καθε περιπτωση εφοσον εισαι Interleave/interleave ειναι λογικο να εχεις μεγαλυτερο Ping απο πριν που ειτε ησουν Fast/fast ειτε interleave/fast. και για θεματα σταθεροτητας στο downstream ειδικα θα σε βαλουν interleave.στο upstream ναι θα μπορουσαν να σε εχουν fast. οποτε με fast θα ειχες με dns πχ 8 Ms με interleave/fast θα ειχες καμια 14αρια και σε interleave interleave ακομα παραπανω.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, poulinos είπε

Ping Ηθελα και οχι tracert αλλα δεν μας πειραζει.σε καθε περιπτωση εφοσον εισαι Interleave/interleave ειναι λογικο να εχεις μεγαλυτερο Ping απο πριν που ειτε ησουν Fast/fast ειτε interleave/fast. και για θεματα σταθεροτητας στο downstream ειδικα θα σε βαλουν interleave.στο upstream ναι θα μπορουσαν να σε εχουν fast. οποτε με fast θα ειχες με dns πχ 8 Ms με interleave/fast θα ειχες καμια 14αρια και σε interleave interleave ακομα παραπανω.

σορρ δεν το καταλαβα!δεν καταλαβαινω ομως γιατι με 50αρα γινοταν fast και με 100αρα δεν γινεται και πρεπει να μεινω σε παραπανω ping

Δημοσ.
4 minutes ago, Arisspartiatis said:

σορρ δεν το καταλαβα!δεν καταλαβαινω ομως γιατι με 50αρα γινοταν fast και με 100αρα δεν γινεται και πρεπει να μεινω σε παραπανω ping

δεν ειναι δεν γινεται.ειναι δεν το κανουν για θεματα σταθεροτητας κτλ.το κτλ ειναι οτι παλια επαιρνες τηλεφωνο τον παροχο και του ελεγες θελω Fast path και αυτος το εδινε σαν ΒΛΑΒΗ στον οτε για αλλαγη σε fast path.καποιοι παροχοι το εκοψαν αυτο.σου λενε μια αλλαγη μονο μπορει να γινει ενω σε αλλες περιπτωσεις δεν κανουν ουτε μια αλλαγή και  και κοινως μενεις με οτι σου εχει βαλει ο κατοχος του dslam. μετα μπορει να μην το κανουν και για θεματα σταθεροτητας. δεν ξερω ακριβως τους λογους που μπορει να εχει ο καθε παροχος .τεχνικα ειναι εφικτο κανονικα οπως ειναι και στο adsl και στο vdsl 50.

αν θες παραπανω Info ισως να μπορει να βοηθησει ο @divo ή ο @jkoukos

παντως σε μια προσφατη συζητηση εδω παλι για wind θυμαμαι οτι καποιος ζητησε να γινει αλλαγη σε fast path και του εριξαν πορτα κατευθειαν .οτι δεν γινονται αλλαγες .δεν θυμαμαι το link του θεματος δυστυχως.

Δημοσ.
10 ώρες πριν, poulinos είπε

δεν ειναι δεν γινεται.ειναι δεν το κανουν για θεματα σταθεροτητας κτλ.το κτλ ειναι οτι παλια επαιρνες τηλεφωνο τον παροχο και του ελεγες θελω Fast path και αυτος το εδινε σαν ΒΛΑΒΗ στον οτε για αλλαγη σε fast path.καποιοι παροχοι το εκοψαν αυτο.σου λενε μια αλλαγη μονο μπορει να γινει ενω σε αλλες περιπτωσεις δεν κανουν ουτε μια αλλαγή και  και κοινως μενεις με οτι σου εχει βαλει ο κατοχος του dslam. μετα μπορει να μην το κανουν και για θεματα σταθεροτητας. δεν ξερω ακριβως τους λογους που μπορει να εχει ο καθε παροχος .τεχνικα ειναι εφικτο κανονικα οπως ειναι και στο adsl και στο vdsl 50.

αν θες παραπανω Info ισως να μπορει να βοηθησει ο @divo ή ο @jkoukos

παντως σε μια προσφατη συζητηση εδω παλι για wind θυμαμαι οτι καποιος ζητησε να γινει αλλαγη σε fast path και του εριξαν πορτα κατευθειαν .οτι δεν γινονται αλλαγες .δεν θυμαμαι το link του θεματος δυστυχως.

στην 50αρα μου το ειχαν αλλαξει σε fast παντως που το ειχα ζητησει..τωρα λενε δεν γινεται λογο fiber..ειδωμεν!

Δημοσ.

Εγώ έχω 50αρα wind... Στο cs που παίζω σηκώνει μέχρι 100 ping δηλαδή χάλια. 

Τους πήρα τηλέφωνο είμαι ήδη λένε σε fast 

, άρα τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; 

Μπορώ να κάνω αίτηση για διακοπή η να πάω στον ΟΤΕ να τους πω μεταφορά με έξοδα δικά τους; 

Η γενικά γίνεται κάτι ή πάει την έφαγα; 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
On 20/06/2019 at 00:01, Arisspartiatis said:

στην 50αρα μου το ειχαν αλλαξει σε fast παντως που το ειχα ζητησει..τωρα λενε δεν γινεται λογο fiber..ειδωμεν!

και τοτε vdsl ησουν και τωρα vdsl εισαι.απλα πριν ησουν 50 τωρα 100.δεν εισαι ftth ασχετα που το vdsl το ονομαζουν Fiber>αλλα και σε αλλους εχουν πει οτι δεν τους γυρνανε πλεον σε Fast.Μαλλον πολιτικη της εταιρειας.εγω θα εστελνα τυπικα ενα email μηπως και κανουν κατι.

On 20/06/2019 at 22:10, vairass said:

Εγώ έχω 50αρα wind... Στο cs που παίζω σηκώνει μέχρι 100 ping δηλαδή χάλια. 

Τους πήρα τηλέφωνο είμαι ήδη λένε σε fast 

, άρα τι κάνουμε σε αυτήν την περίπτωση; 

Μπορώ να κάνω αίτηση για διακοπή η να πάω στον ΟΤΕ να τους πω μεταφορά με έξοδα δικά τους; 

Η γενικά γίνεται κάτι ή πάει την έφαγα; 

αμα εισαι Fast /fast μεσα απο το modem router δεν γινεται κατι αλλο.εκτος αν εισαι Fast/interleave οποτε ζητας fast/fast.εκτος αν ειναι μετα θεμα server ή θεμα wireless ή θεμα οτι μπαινουν πολλα ατομα στο ιντερνετ ή κατεβαζουν διαφορα και σου ανεβαζει το Ping επειδη δεν υπαρχει qos. δεν νομιζω οτι το Ping δικαιολογει σπασιμο συμβολαιου.

σηκωσε εικονα απο το ρουτερ να δουμε για το Fast/interleave.

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

επι την ευκαιρια μπορει καποιος χριστιανος η μη να μου εξηγησει!πως με adsl warships 35 ping league of legends  58 ping  , με  vdsl 50 σημερινο φρεσκο σπαρταραει ακομα  warships 35 ping league of legends 85 ping    πριν με ειχαν fast fast  τωρα interleaved interleaved

Screenshot_1.jpg

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • Super Moderators
Δημοσ.

Ίσως να άλλαξε κάτι στο routing με τους servers του LoL?

Κατά τα άλλα όταν κάνεις κάποιο tracert πόσα ms σου βγάζει το 1o/2ο hop?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, ThReSh είπε

Ίσως να άλλαξε κάτι στο routing με τους servers του LoL?

Κατά τα άλλα όταν κάνεις κάποιο tracert πόσα ms σου βγάζει το 1o/2ο hop?

δεν ξερω πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω,  οσον αφορα το lol ημουν cyta πανω απο 45 Ping δεν το θυμαμαι μετα πηγα οτε adsl οπου ελεγα οτι ειχα 58 ping και τωρα με το vdsl οσο εγραψα,update  τωρα που επαιξα ενα game ηταν κολημενο 65 ,να γινοταν καποιο update στο παρακσκηνιο και να μην το πηρα χαμπαρι? το πιο πιθανο μιας και επεσε 65 τωρα, πανω απο τα 58 μεν αλλα φανταζομαι λεπτομερειες ειναι αμα μεινει εκει

δεν εχω ιδεα τι ειναι το tracert και το hop που μου γραφεις

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
On 11/07/2019 at 23:20, Simon_says said:

επι την ευκαιρια μπορει καποιος χριστιανος η μη να μου εξηγησει!πως με adsl warships 35 ping league of legends  58 ping  , με  vdsl 50 σημερινο φρεσκο σπαρταραει ακομα  warships 35 ping league of legends 85 ping    πριν με ειχαν fast fast  τωρα interleaved interleaved

Screenshot_1.jpg

οτι εισαι Interleave σου αυξανει το Ping ετσι και αλλιως οποτε μονο αν ο παροχος σε βαλει σε Fast/fast ή εστω fast/interleave θακερδισεις κατι.βεβαια οταν συνδεεσαι σε kv για vdsl οι περισσοτεροι παροχοι θα σου πουν οτι πλεον δεν κανουν αλλαγη σε Fast path.οποτε δεν μπορεις να κανεις πολλα.

On 12/07/2019 at 14:55, Simon_says said:

δεν ξερω πραγματικα δεν μπορω να το καταλαβω,  οσον αφορα το lol ημουν cyta πανω απο 45 Ping δεν το θυμαμαι μετα πηγα οτε adsl οπου ελεγα οτι ειχα 58 ping και τωρα με το vdsl οσο εγραψα,update  τωρα που επαιξα ενα game ηταν κολημενο 65 ,να γινοταν καποιο update στο παρακσκηνιο και να μην το πηρα χαμπαρι? το πιο πιθανο μιας και επεσε 65 τωρα, πανω απο τα 58 μεν αλλα φανταζομαι λεπτομερειες ειναι αμα μεινει εκει

δεν εχω ιδεα τι ειναι το tracert και το hop που μου γραφεις

η εντολη tracert σου δειχνει απο που περνας μεχρι να φτασεις στο server του lol και βλεπεις ποσα Ms ping μεχρι το καθε σημειο.οποτε μπορει καποιος να δει που ανεβαινει το Ping οπως και να κανει συγκριση με καποιον αλλον αν ακολουθουν τα ιδια hops.στην πραξη και να το δεις δεν θα αλλαξει κατι.το καλο θα ηταν να ζητησεις Fast path μηπως και σου τοβαλουν και κερδισεις στο Ping.

• Like 1

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...