pantelis myrio Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 εγω και ενας φιλος μου σκεφτομαστε να κανουμε ενα προτζεκτ και να προσθεσουμε ενα κιτ μοτερ σε ενα ποδηλατο. ειναι καθαρα για πλακα και το ποδηλατο ή βασικα μοτοποδηλατο θα χρησιμοποιειται σπανια. εαν μπει μικρο μοτερ πχ 50cc θα χρειαζεται διπλωμα για να το οδηγησουμε ?
TechnoState Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 ....κ άδεια κυκλοφορίας...που λόγω μη έγκρισης τύπου κ προδιαγραφών, δεν θα δοθεί ποτέ.
haris_216 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Χωρίς να θέλω να σε προσβάλω τα "για πλάκα", "για project" και "θα χρησιμοποιείται σπάνια" θα σου πω ότι τ' ακούω βερεσέ. Προφανώς θέλεις να κάνεις κάτι για να χρησιμοποιείς και για κάποιους λόγους (ηλικία, χρήματα ή ότι άλλο) δεν πας σε αγορά κάποιου κανονικού. Αν παρ' όλα αυτά θέλεις να συνεχίσεις το "project" ισχύει αυτό που ήδη ειπώθηκε. Άδεια και δίπλωμα για το 50άρι. Αν πραγματικά ήθελες να φτιάξεις ένα project, αφού γενικά δεν θα το χρησιμοποιείς όπως λες, μπορούσες να πάρεις το μοτέρ που λες και σιγά-σιγά να στήσεις ένα καρτ με το οποίο θα ψιλοπαίζεις σε καμιά αλάνα. Τότε προφανώς και θα μάθαινες κάτι, αν σε ενδιαφέρει να μάθεις σε επίπεδο μηχανικής, και όχι να κάνεις αστειότητες με το ποδήλατο. Απλά σκέψου το προφανές. Έβαλες το 50άρι πάνω στο ποδήλατο το οποίο και λόγω μικρού βάρους θα μπορούσε να πηγαίνει σφαίρα. Πώς ακριβώς σκέφτεσαι να το σταματάς; Με τα φρένα του ποδηλάτου; Και θα το τρέχεις με τα λεπτά λάστιχά του;
dollyyy19 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 προχωρα την εργασια,αλλα μην το κυκλοφορησεις σε δημοσιο δρομο.και κουνουπι να τραυματησεις,αν σε κυνηγησει ο ιδιοκτητης του την εβαψες που λεμε.........
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα