Executor_Tassadar Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Λοιπόν... Έχω την κάρτα Pixelview play tv pro (με τους οδηγούς του cd) και άκουσα οτι με το dscaler α έχω βελτίωση στην ποιότητα της εικόνας... Λοιπόν έχω κατεβάσει την τελευταία έκδοση του προγράμματος άλλα δεν έχει σήμα... Με το default παίζει κανονικά. Τι κάνω; Υποστηρίζει τηλεχειριστήριο; Αν όχι καλύτερα να το ξεχάσω Και τί φίλτρα μπορώ να βάλω για βελτίωση της εικόνας; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aligator21 Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2004 Στην μόνη ερώτηση που μπορώ να σου απαντήσω εγώ είναι οτι το DSCALER δεν υποστιρίζει τηλεχειριστήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
qspock Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 To Dscaler yposthrizei shortkeys apo to keyboard, mporeis na programatiseis to ekastote thlexeiristhrio me ta koumpia auta xrhsimopoiontas diafora utilities opws to uice h to btremote kai 8a douleuei mia xara. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
parsifal Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Share Δημοσ. 18 Μαρτίου 2004 Φίλε Tassadar, έχω κι εγώ την ίδια κάρτα (revision 9F) και στο DScaler βάζω στο Hardware Setup : PixelView PlayTV Pro + Philips PAL για tuner. Αν δε σου δουλεύει, πειραματίσου αλλάζοντας επιλογές tuner, μέχρι να ενεργοποιηθεί το μενού Channels, οπότε πηγαίνεις σ'αυτό, κάνεις setup και το βάζεις να κάνει scan τα κανάλια. Μην ξεχάσεις να διαλέξεις PAL-B σύστημα εκπομπής. Για τα φίλτρα, το default που βάζει (TomsMoComp + JudderTerminator) αν στο setup επιλέξεις την πιο δυνατή CPU, δίνει τα καλύτερα αποτελέσματα. Για τηλεχειρισμό, κατέβασε το Girder (http://www.girder.nl) και το plugin του για τις PixelView. Μετά από λίγο παίδεμα για να το μάθεις, θα δεις ότι έχει πολλές δυνατότητες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.