Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, johnieXoX είπε

Η δωρεάν ιατρική περίθαλψη της Ελλάδος, με τα τόσα προβλήματα, ήταν που έδωσε τη λύση και όχι το σύστημα υγείας της Αγγλίας με τους πυλωνες του..

Τουλάχιστον αυτό κατάλαβα εγώ από την συμφορουμίτισα.. 

Για τους Εγγλέζους λέω κι εγώ.Αλλά κι εδώ μάλλον ήταν θέμα συννενόησης που έβγαλε άκρη τελικά.

• Απαντ. 79
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
58 minutes ago, archer100 said:

Για να αγορασει αυτοκινητο 5ετιας θελει τουλαχιστον 2-2500 δηλλαδη πρεπει να μην φαει τιποτα για 5 μηνες προκειμενου να παρει αμαξι

Που βρίσκεις αυτοκίνητο 5ετιας με 2500€?

Να πάρουμε κανένα. 

15ετιας πιο πιθανό. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Σε αυτό έχεις δίκιο πάνω κάτω στα ίδια βγαίνει,αν βάλω ότι κ οι άδειες μου είναι επίσης απλήρωτες θα βγει κ πιο κάτω!

Ελάχιστους που και αυτούς λόγο διαφορετικών ωραρίων τους βλέπω σπάνια

Και στη Θεσσαλονίκη αυτό θα αλλάξει;; Και εκεί μπορεί να μην τους βλέπεις όσο θα θέλες.

Από θέμα εργασίας εκεί που είσαι είναι καλά; Κλίμα, συνάδελφοι κλπ; (πέραν μισθού που ανέφερες ήδη)

Δημοσ.
1 ώρα πριν, NickTG είπε

Που βρίσκεις αυτοκίνητο 5ετιας με 2500€?

Να πάρουμε κανένα. 

15ετιας πιο πιθανό. 

οντος με 2,5κ παιρνεις στην καλυτερη ενα punto του 2005 2006

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Pigasos89 είπε

Και στη Θεσσαλονίκη αυτό θα αλλάξει;; Και εκεί μπορεί να μην τους βλέπεις όσο θα θέλες.

Από θέμα εργασίας εκεί που είσαι είναι καλά; Κλίμα, συνάδελφοι κλπ; (πέραν μισθού που ανέφερες 

Από θέμα εργασίας είμαστε πολύ καλά,έχει πολύ χαβαλέ και δεν είναι καθόλου ψυχοφθόρο,γενικά τα αφεντικά δεν είναι ποτέ εδώ έρχονται πολύ σπάνια οπότε δεν υπάρχουν ούτε νεύρα ούτε τπτ

• Like 1
Δημοσ.
13 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Λείπω από το πατρικό μου απ τα 19 τώρα είμαι 35 σχεδόν ,και μου φαίνεται αδύνατο 

Οκ, είναι κάμποσα χρόνια, αλλά από την άλλη εδώ δεν παίρνεις δώρα κλπ. Και δεν είναι ανάγκη να φύγεις αύριο, αν δεν συντρέχουν άλλοι λόγοι. Ψάξτο κάνα χρόνο μήπως βρεις κάτι καλύτερο Θεσσαλονίκη ή κάτι καλύτερο Αθήνα. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, REPLAY33 είπε

Από θέμα εργασίας είμαστε πολύ καλά,έχει πολύ χαβαλέ και δεν είναι καθόλου ψυχοφθόρο,γενικά τα αφεντικά δεν είναι ποτέ εδώ έρχονται πολύ σπάνια οπότε δεν υπάρχουν ούτε νεύρα ούτε τπτ

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό!

Ζύγισε και σκέψου καλά πριν πάρεις την απόφαση σου. Εάν και μερικές φορές χρειάζεται και το ρίσκο όσο και λογική και αν μοιάζει η τελική απόφαση.

Ο καθένας εδώ μέσα σε συμβουλεύει τι θα έκανε ο ίδιος - και λογικό - με τη διαφορά ότι όλοι εμείς δεν είμαστε εσύ.

Θέλω να πω ότι για να μην είσαι ευτυχισμένος και να θέλεις να γυρίσεις πίσω κάτι σου λείπει όπως λες. Δεν γίνεται να έχεις εξασφαλίσει το εργασιακό και να νιώθεις ανεπαρκής στους υπόλοιπους τομείς. 

Το ότι Θεσσαλονίκη θα είσαι με τον βασικό είναι κάτι σίγουρο; Το χεις ψάξει; Μπορείς να κάνεις και κάτι συνδυαστικό προκειμένου να βγάζεις τα έξοδα σου. 

Δημοσ.
21 λεπτά πριν, Pigasos89 είπε

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ σημαντικό!

Ζύγισε και σκέψου καλά πριν πάρεις την απόφαση σου. Εάν και μερικές φορές χρειάζεται και το ρίσκο όσο και λογική και αν μοιάζει η τελική απόφαση.

Ο καθένας εδώ μέσα σε συμβουλεύει τι θα έκανε ο ίδιος - και λογικό - με τη διαφορά ότι όλοι εμείς δεν είμαστε εσύ.

Θέλω να πω ότι για να μην είσαι ευτυχισμένος και να θέλεις να γυρίσεις πίσω κάτι σου λείπει όπως λες. Δεν γίνεται να έχεις εξασφαλίσει το εργασιακό και να νιώθεις ανεπαρκής στους υπόλοιπους τομείς. 

Το ότι Θεσσαλονίκη θα είσαι με τον βασικό είναι κάτι σίγουρο; Το χεις ψάξει; Μπορείς να κάνεις και κάτι συνδυαστικό προκειμένου να βγάζεις τα έξοδα σου. 

Είναι ένας από τους λόγους που κάθομαι γιατί περνάω καλά στην δουλειά μου σχεδόν πάντα,

1 ώρα πριν, tz3s είπε

Τελικα δν θα μαθουμε σε τι κλαδο ειναι το παιδι ....?

Δουλεύω στην εστίαση πιο συγκεκριμένα φτιάχνω πίτσες γενικα ασχολουμαι με την κουζινα :) και είμαι εν μέρει υπεύθυνος για την λειτουργία του μαγαζιού πχ παραγγελίες από προμηθευτές, κλείσιμο ταμείου,άνοιγμα κλείσιμο του μαγαζιού κ γενικά ότι χρειάζεται για να είναι λειτουργικο

• Like 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, REPLAY33 είπε

Λείπω από το πατρικό μου απ τα 19 τώρα είμαι 35 σχεδόν ,και μου φαίνεται αδύνατο 

Το ξέρω αλλά θα πάρω και άλλους στον λαιμό μου άτομα που 3 χρόνια τώρα μου έδειξαν ότι έχουν ανάγκη την δουλειά αυτή..αν φύγω δυστυχώς θα φύγω χωρίς καμία καταγγελία!

Δυστυχώς φίλε μου αναγκάζομαι και τα δίνω πίσω,πάντως σε ευχαριστώ μου έχεις απαντήσει κ σε άλλο θρεντ κ πάλι είχες δίκιο,απλά κάνω υπομονή.

Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν υπάρχει «κάνω υπομονή» όταν σε εκμεταλευονται . 

Θα του είχα κάνει καταγγελία χθες ... (έχω κάνει στο παρελθόν ) 

Σε τέτοιους εργοδότες τομάρια δεν αξίζει να κάθεσαι . 

Έχω ανάγκη την δουλειά σημαίνει έχω ανάγκη να δουλέψω για να πληρωθώ αντιστοίχως με το τι προσφέρω και να μπορέσω να επιβιώσω . 

Αν ο άλλος παρανομεί σε τέτοιο βαθμό , ναι παρανομία είναι και μάλιστα πάει αυτόφωρο , 

τον σκίζω απλά . Γιατί να καθόμαστε να μας σκίζουν αυτοί ; 

• Like 1
Δημοσ.

Φιλε μ δεν θελω να μας πεις επωνυμια αλλα αν ειναι αλυσιδα το μαγαζι (πιτσαρια); επισης οπως το ακουω εχεις υπευθυνη θεση 

Δημοσ.

στα 35 πρεπει να ξερεις οτι φιλοι & συγγενεις πρωτα κοιταζουν την παρτη τους & μετα την αγαπη τους για σενα.

αρα για μενα, κι εσυ κοιτας να εισαι καλα (σε οποιους τομεις ενδιαφερεσαι να εισαι τοπ) και μετα τις αγαπες & τα λουλουδια.

βασικο ρητο -> μόνος έρχεσαι,  με παρεα ταξιδευεις, μονος φευγεις.

το ταξιδι ειναι ωραιο με παρεα, δε λεω, αλλα το προβλημα ειναι οτι οι λογαριασμοι (καθε ειδους) πληρωνονται απο τον εαυτο σου.

στα 35 με 550€ καλυτερα να πας για μπανιο στο θερμαϊκο κ να γυρισεις πισω.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Κάτσε Αθήνα και βρες και κάτι καλύτερο , τα δώρα τα δίνουν στον κόσμο τα αφεντικά και δεν τα κάνουν ταξίδια αναψυχής τους .

Αν θες ντε και καλά Θεσσαλονίκη βρες εκεί κάτι καλύτερο από βασικο μισθό και πάνε,όχι με 500-550€ πάντως .

Στα λέει Θεσσαλονικιός που έχει γίνει Αθηνέζος.

• Like 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, mclein² είπε

στα 35 πρεπει να ξερεις οτι φιλοι & συγγενεις πρωτα κοιταζουν την παρτη τους & μετα την αγαπη τους για σενα.

αρα για μενα, κι εσυ κοιτας να εισαι καλα (σε οποιους τομεις ενδιαφερεσαι να εισαι τοπ) και μετα τις αγαπες & τα λουλουδια.

βασικο ρητο -> μόνος έρχεσαι,  με παρεα ταξιδευεις, μονος φευγεις.

το ταξιδι ειναι ωραιο με παρεα, δε λεω, αλλα το προβλημα ειναι οτι οι λογαριασμοι (καθε ειδους) πληρωνονται απο τον εαυτο σου.

στα 35 με 550€ καλυτερα να πας για μπανιο στο θερμαϊκο κ να γυρισεις πισω.

Αυτό ακριβώς σκέφτομαι κ προβληματίζομαι ότι η το ένα θα έχω η το άλλο,εκτός αν βρω κάτι πολύ καλό

3 ώρες πριν, AonDuine είπε

Φίλε μου συγνώμη αλλά δεν υπάρχει «κάνω υπομονή» όταν σε εκμεταλευονται . 

Θα του είχα κάνει καταγγελία χθες ... (έχω κάνει στο παρελθόν ) 

Σε τέτοιους εργοδότες τομάρια δεν αξίζει να κάθεσαι . 

Έχω ανάγκη την δουλειά σημαίνει έχω ανάγκη να δουλέψω για να πληρωθώ αντιστοίχως με το τι προσφέρω και να μπορέσω να επιβιώσω . 

Αν ο άλλος παρανομεί σε τέτοιο βαθμό , ναι παρανομία είναι και μάλιστα πάει αυτόφωρο , 

τον σκίζω απλά . Γιατί να καθόμαστε να μας σκίζουν αυτοί ; 

Έχεις απόλυτο δίκιο αλλά μόνο μπελά θα βρω αν προβώ σε καταγγελία .πχ θα δώσει τις αποδείξεις από την τράπεζα ότι μου τα έδωσε 

2 ώρες πριν, ma3stros είπε

Φιλε μ δεν θελω να μας πεις επωνυμια αλλα αν ειναι αλυσιδα το μαγαζι (πιτσαρια); επισης οπως το ακουω εχεις υπευθυνη θεση 

Πραγματικά δεν θέλω να πω δεν υπάρχει λόγος ε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...