user2163 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ποιά είναι η γνώμη σας για άνοιγμα λογαριασμού στην hsbc Ελλάδος; Έχει ανοίξει κανένας;
toylis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 η HSBC εδω και μια 10ετια ειναι κλειστη. πιστεψε με.. ασε που κατα 99% δεν εχει και για πολιτες υπηρεσιες πλεον. μονο για επιχειρησεις!
fredd0 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, toylis είπε η HSBC εδω και μια 10ετια ειναι κλειστη. πιστεψε με.. ασε που κατα 99% δεν εχει και για πολιτες υπηρεσιες πλεον. μονο για επιχειρησεις! μια χαρα εχει υπηρεσιες για ιδιωτες, εξυπηρετουσε και πολυ εποχες αγριων cc να ειχες και "ξενο" λογαριασμο εκει. το βασικο προβλημα της αν τη θελεις για βασικη τραπεζα ειναι λιγα υποκαταστηματα/ατμ
tz_aristotelis Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Εγώ είχα λογαριασμό, προσπάθησα να κάνω κατάθεση και ουσιαστικά δεν με άφησαν και καλά διασταύρωση στοιχειων και έγκριση επειδή είχε περασει κάποιο μεγαλο χρονικό διαστημα. Ουσιαστικά με έδιωξαν. Έκλεισα τους λογαριασμούς και δεν με ξαναειδαν.
sanaeriko Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Για άνοιγμα λογαριασμού μην το σκέφτεσαι θα σε τρελάνουν με τα χαρτιά που ζητάνε, καθόλου καλό e-banking κλπ. Υπάρχει μεν η ασφάλεια των χρημάτων αλλά hsbc μόνο για προγράμματα αν θες η σαν premier πελάτης(60.000 και πάνω καταθέσεις)υπάρχουν κάποια προνόμια. Περνα από ενα κατάστημα και ρώτα να δεις και μόνος σου.
Predatorkill Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Το ebanking τραγικο, το ιδιο και οι εφαρμογες στα κινητα. Επισης, δεν υπαρχουν υποκαταστηματα σε ολες τις πολεις/περιοχες της ελλαδας οποτε δεν εχει παντου ΑΤΜ. Εχουν συνεργασια με την αλφα μπανκ και σου επιτρεπει να κανεις δωρεαν μεχρι 3 αναληψεις απο τα ΑΤΜs της.
toylis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 12 ώρες πριν, fredd0 είπε μια χαρα εχει υπηρεσιες για ιδιωτες, εξυπηρετουσε και πολυ εποχες αγριων cc να ειχες και "ξενο" λογαριασμο εκει. το βασικο προβλημα της αν τη θελεις για βασικη τραπεζα ειναι λιγα υποκαταστηματα/ατμ Δεν τα ξερεις καλα.. δεν θα σου πω τι γινεται ακριβως.. αλλα δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.. μην μιλας για πραγματα τα οποια δεν ξερεις σε παρακαλω.
fredd0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 1 λεπτό πριν, toylis είπε Δεν τα ξερεις καλα.. δεν θα σου πω τι γινεται ακριβως.. αλλα δεν τα ξερεις καλα τα πραγματα.. μην μιλας για πραγματα τα οποια δεν ξερεις σε παρακαλω. πεσμου, με δεδομενο οτι και λογαριασμους εχω (Εκτος Ελλαδας - Κηφισια) και ενεργος ειναι θα με ενδιαφερε να μαθω τι δε ξερω 1
toylis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) κατ'αρχας η hsbc εχει εδω και 10 χρονια τουλαχιστον που σταματησε τα ιδιωτικα δανεια και γενικα τα προιοντα για ιδιωτες. Το οτι εχεις εσυ 25 ευρω σε εναν λογαριασμο δεν σημαινει οτι η τραπεζα ειναι λειτουργικη. Αν ειχες μεγαλυτερο ποσο δεν θα σε ενοιαζε κιολας για τα καταστηματα γιατι εχει προνομιο η HSBC σε αυτους που εχουν λεφτα να βγαζουν απο παντου με το συστημα dias χωρις το 1.4ευρω που κραταει απο αλλο ατμ τραπεζας. Και επειδη μιλησες για το θεμα ξενου λογαριασμου, να σου πω απλα το εξης. ακομα και αυτοι που ειχαν ξενο λογαριασμο φυγανε απο την HSBC για καποιους λογους, ψαξε λιγο στο ιντερνετ διαβασε τι εχει παιχτει με την συγκεκριμενη τραπεζα εδω και στο εξωετρικο... δεν κανει κακο.. δεν ειναι μονο fb instagram το ιντερνετ! 1 ώρα πριν, fredd0 είπε πεσμου, με δεδομενο οτι και λογαριασμους εχω (Εκτος Ελλαδας - Κηφισια) και ενεργος ειναι θα με ενδιαφερε να μαθω τι δε ξερω Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από toylis 1
marmagia Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δεν έχει σταματήσει η HSBC τα προϊόντα για ιδιώτες. Προσφέρει κανονικότατα και αμοιβαία κεφαλαια (μάλιστα μίλησα με τον επενδυτικό σύμβουλο πριν 10 ημέρες για αυτό το ζήτημα, όποτε σίγουρα ισχύει για τους ιδιώτες) και προθεσμιακές (της κακιάς ώρας βέβαια το επιτόκιο αλλά δεν είναι εδώ το ζητούμενο στην εν λόγω συζήτηση) καθώς επίσης και δανειοδοτεί ιδιώτες. Άσχετα με το τι προϋποθέσεις ορίζουν και το ποσό δύσκολα δίνουν δάνεια. Το ζήτημα με την hsbc είναι το εξής: είναι όντως εξαιρετικά δυσκοιλιοι ΑΛΛΑ βολεύει για κάποιον που ζει επι παραδείγματι σε άλλη χώρα μεγάλα χρονικά διαστήματα η έχει σχέσεις με κάποια χώρα του εξωτερικού και τον ενδιαφέρουν οι άμεσες και δωρεάν μεταφορές μεταξύ των λγοαριασμων του με το world view. Εμένα επειδή με ενοχλεί το ποσό τύπολάτρες και περίεργοι είναι χρησιμοποιώ το world view για μεταφορά Ελλάδα- Αγγλία και μετά μεταφέρω τα χρήματα σε λογαριασμό άλλης τράπεζας στο ΗΒ. ειναι ενδεικτικό το ποσό ενοχλητικά νωχελικοι είναι το γεγονός ότι όταν ξεκίνησαν τα capital controls είχε κλειδώσει προσωρινά το world view όποτε είχα καιρό να χρησιμοποιήσω τον λογαριασμό και έγινε dormant. Όταν πηγα να τον ξανά ενεργοποιήσω τους πήρε περίπου 9 εβδομάδες μετά που κατέθεσα όλα τα δικαιολογητικά!!!!! Αφού φτάσαμε να τσακωνόμαστε με την υπεύθυνη του retail banking εδέησε ο κύριος και το έφτιαξαν αλλά αυτό δεν αλλάζει την εικόνα της τράπεζας στα ματια μου.. Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2019 από marmagia 1
fredd0 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 2 ώρες πριν, toylis είπε κατ'αρχας η hsbc εχει εδω και 10 χρονια τουλαχιστον που σταματησε τα ιδιωτικα δανεια και γενικα τα προιοντα για ιδιωτες. Το οτι εχεις εσυ 25 ευρω σε εναν λογαριασμο δεν σημαινει οτι η τραπεζα ειναι λειτουργικη. Αν ειχες μεγαλυτερο ποσο δεν θα σε ενοιαζε κιολας για τα καταστηματα γιατι εχει προνομιο η HSBC σε αυτους που εχουν λεφτα να βγαζουν απο παντου με το συστημα dias χωρις το 1.4ευρω που κραταει απο αλλο ατμ τραπεζας. Και επειδη μιλησες για το θεμα ξενου λογαριασμου, να σου πω απλα το εξης. ακομα και αυτοι που ειχαν ξενο λογαριασμο φυγανε απο την HSBC για καποιους λογους, ψαξε λιγο στο ιντερνετ διαβασε τι εχει παιχτει με την συγκεκριμενη τραπεζα εδω και στο εξωετρικο... δεν κανει κακο.. δεν ειναι μονο fb instagram το ιντερνετ! χαζομαρες λες πρωτον δεν υπαχουν ενεργοι λογαριασμοι με "25 ευρω" μπρουκλη μου δευτερον ειπα οτι δε βολευει σα βασικη τραπεζα γιατι εχει λιγα υποκαταστηματα/atm. Το atm δεν ειναι μονο αναληψεις διας, ειναι και κινηση (καταθεσεις κλπ). Να διαβασω στο ιντερνετ τι εχει παιχτει. Σωστα. Ενω οι ελληνικες συστεμικες ειναι τερατα αξιοπιστιας, τι να κλασει η μεγαλυτερη τραπεζα στον κοσμο μπροστα τους. εμενα με νοιαζει το οτι απο ελβετια/αγγλια μεταφερω λεφτα Ελλαδα χωρις καμια διαδικασια. Και ειπα σε αυτο βολευει η HSBC. Εσυ κατσε και γκουγκλαρε. 2
Philippe Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Για την HSBC Ελλάδος δεν γνωρίζω πολλά. Για την Αγγλική όμως έχω να πω τα χειρότερα. Διατηρώ λογαριασμό εκεί από την εποχή της Midland και έχω και μια πιστωτική. Απαράδεκτη εξυπηρέτηση, άσχετοι υπάλληλοι, επιτόκιο στην κάρτα 25%! Μετανιώνω που δεν πιστόλιασα ένα μικρό υπόλοιπο στην κάρτα όπως όλοι οι συμφοιτητές μου και το κουβαλάω ακόμη.
user2163 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Πάντος εγώ τον λογαριασμό τον άνοιξα από εξυπηρέτηση δεν ήταν και ότι καλύτερο στο κατάστημα οι υπάλληλοι είχαν ένα υφάκι αλλά τέλος πάντων.
marmagia Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2019 Όπου φυσάει ο άνεμος είναι. Είναι καλοί μόνο τα άμεσες μεταφορές σε άλλους λογαριασμούς/χωρες και μετά να τα στέλνει κάποιος σε κάποια πιο εξυπηρετικήτραπεζα. Πχ Ελλάδα-Αγγλία με hsbc άμεσα και δωρεάν και από Αγγλία μεταφορά και πάλι άμεσα και δωρεάν στη NatWest
ProponitisTouKanape Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2019 Ξερει κανα παιδακι τι παιζει με τον U Start? Θέλουν μόνο unconditional offer για να στον ανοίξουν;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα