Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καταρχήν δεν βρήκα thread για αυτήν την κατηγορία αν υπάρχει ας το βάλει κάποιος εκεί.

Θέλω να μ πείτε ασκήσεις για να κάνω από το σπίτι με απλά καθημερινά πράγματα(εξαιρείται το περπάτημα που το κάνω καθημερινά) για χάσιμο βάρους.Αν θέλετε να προτείνετε και κάτι για διατροφή παρόλο που έχω μια δικιά μου προσαρμοσμενη σε εμένα γιατί δεν μου αρέσουν τα λαχανικά.Επειδη δουλεύω καλοκαίρι σεζον έχουμε χωράφια δεν μπορώ να πάω γυμναστήριο αλλά διατροφή ακολουθώ όπως είπα μια δική μου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα σου πω τι εκανα και επαθα πλακα.Κατ'αρχας δεν κανω καθιστικη ζωη , η δουλεια μου απαιτει να περπαταω κουβαλωντας αρκετες φορες 5+ χιλιομετρα καθημερινα , αλλα ειμαι σχετικα υπερβαρος (υψος 180 cm - 90 κιλα - 35 ετων).

Εβαλα λοιπον στο xbox360 με Kinect που εχω  το Nike training .... Δεν αντεξα να βγαλω ουτε το "ζεσταμα" , την επομενη μερα δεν μπορουσα να κουνηθω απο το πιασιμο και ολα αυτα με ασκησεις που ανεβαζουν παλμους για καψιμο λιπους που επελεξα μεταξυ αλλων προγραμματων.Δεν μπορω να σου πω τι ασκησεις ειχε γιατι εχω καιρο να το βαλω 

Δες εδω και εχεις μια ιδεα τι μπορει να κανεις , εντελει παιξε το βιντεο και κανε οτι ιδιο μιας και ειναι ολο το προγραμμα..

Επεξ/σία από leolipop
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ασχολουμαι καμια 15ρια χρονια με βαρη κυριως και εχω τυχει σε περιοδους και αφραγκιας και βαρεμαρας για να τρεχω στα γυμναστηρια.

Η συμβουλη μου ειναι να αγορασεις ιμαντες γυμναστικης trx που μπαινουν στην πορτα,στο youtube εχει 100δες ασκησεις για ολο το σωμα.

Επεξ/σία από FromDusk_TillDawn
  • Like 1
Δημοσ.

Η καλύτερη γυμναστική στο σπίτι γίνεται με μοναδικό όργανο το ίδιο σου το σώμα. Καλισθενική ονομάζεται. Στην υπογραφή μου μπορείς να βρεις πρόγραμμα για να ξεκινήσεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...