vagos789 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Εξωτερικος διαχειριστης σημαινει αυξημενο κοστος.Σε χρεωνουν ενα τιμημα ανα διαμερισμα (πχ 20 ευρω) και μετα προσπαθουν να βγαλουν χρηματα απο τις υπηρεσιες οπου διαλεγουν τον φτηνοτερο (αδιαφορωντας για την ποιοτητα) και βαζουν ενα καπελο απο πανω.Επισης δινεις κλειδι που το μεταχειριζονται διαφοροι υπαλληλοι της εταιρειας που σημερα ειναι,αυριο δεν ειναι. Γενικα δεν ειναι καλη ιδεα,εκτος αν ειναι η μονη λυση λογω καχυποψιας,συχνα οι ενοικοι μιας πολυκατοικιας βλεπουν μονο την παρτη τους και σχολιαζουν αρνητικα τα παντα,ξεχνωντας οτι ο διαχειριστης δεν ειναι υπαλληλος τους,ουτε επαγγελματιας που πληρωνεται γι αυτο που κανει.
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, vagos789 είπε Εξωτερικος διαχειριστης σημαινει αυξημενο κοστος.Σε χρεωνουν ενα τιμημα ανα διαμερισμα (πχ 20 ευρω) και μετα προσπαθουν να βγαλουν χρηματα απο τις υπηρεσιες οπου διαλεγουν τον φτηνοτερο (αδιαφορωντας για την ποιοτητα) και βαζουν ενα καπελο απο πανω.Επισης δινεις κλειδι που το μεταχειριζονται διαφοροι υπαλληλοι της εταιρειας που σημερα ειναι,αυριο δεν ειναι. Γενικα δεν ειναι καλη ιδεα,εκτος αν ειναι η μονη λυση λογω καχυποψιας,συχνα οι ενοικοι μιας πολυκατοικιας βλεπουν μονο την παρτη τους και σχολιαζουν αρνητικα τα παντα,ξεχνωντας οτι ο διαχειριστης δεν ειναι υπαλληλος τους,ουτε επαγγελματιας που πληρωνεται γι αυτο που κανει. 20 ευρω? 7-8 ευρώ με το ΦΠΑ παιρνει η μέση εταιρία (τουλάχιστον απ όσες έψαξα εγώ, αν βρηκες με 20,μου κάνει εντύπωση). Οι περισσότεροι σε αφήνουν να κρατησεις τα ηδη υπάρχοντα συνεργεία αν θέλεις και εμπιστεύεσαι. Ολα έχουν να κάνουν ομως με το γραφείο. Αν ειναι στο χωρο 20-30 χρονια και έχουν καλές συστάσεις το σκέπτεσαι 1
mp123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 2 λεπτά πριν, pontez2 είπε 20 ευρω? 7-8 ευρώ με το ΦΠΑ παιρνει η μέση εταιρία (τουλάχιστον απ όσες έψαξα εγώ, αν βρηκες με 20,μου κάνει εντύπωση). Οι περισσότεροι σε αφήνουν να κρατησεις τα ηδη υπάρχοντα συνεργεία αν θέλεις και εμπιστεύεσαι. Ολα έχουν να κάνουν ομως με το γραφείο. Αν ειναι στο χωρο 20-30 χρονια και έχουν καλές συστάσεις το σκέπτεσαι Σε δύο που έστειλα τόσο μου είπαν.βγαινει 6 ευρώ το διαμέρισμα συν ότι τα εισπράττει δικός τους άνθρωπος.τωρα περιμένω ποτέ θα αποφασίσουν οι άλλοι να τα δώσουμε. 1
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, vagos789 είπε 15 μας ειπαν εμας για μικρη πολυκατοικια Σωστά...Αν ειστε 6-7 διαμερίσματα τοσα θα πάει. Σε εμένα ειναι 20 (πάντως οι 2 από τους 3 που δε πληρωναν τωρα πληρωνουν. Έσκασε το εξωδικο και εκοψαν τις μαγκιές. Ο ένας μονο που έχει σοβαρο οικονομικό πρόβλημα, ζήτηση η πολυκατοικία απ την εταιρία να μη τον πιέσουν για τα παλιά που χρωστάει και οντως δεν έχουν προβλημα)
pontez2 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε Οι τιμές είναι για 1 έτος?! Το μηνα πάει με το διαμέρισμα. 6 ευρω το μηνα το κάθε διαμέρισμα (ανάλογα με το πόσα διαμερισματα ειναι κατά βάση) Ε φαντάσου βγάζουν 120 ευρω το μήνα για να έρχεται κάποιος και να εισπράτει απλώς τα κοινόχρηστα (και τα εκδίδουν κιόλας) Επισης συνήθως ζητάνε 2 μηνιάτικα μπροστά (στη περίπτωσή μου 240 ευρω). Νομιζω οτι το να δινεις 6 εώς 10 ευρω το μηνα και να ξεμπλέκεις απο τέτοια θέματα, μια χαρά ειναι. 1
Mpiftekis Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Αναφορά σε κείμενο Η μη επιβάρυνση που προβλέπεται στο προηγούμενο εδάφιο αφορά σε δαπάνες που πραγματοποιούνται μετά τη θέση σε ισχύ του παρόντος νόμου. 4495/17 Τι εννοεί ο ποιητής εδώ πέρα; Ό,τι όσοι έχουνε βάλει αυτόνομο σύστημα θέρμανσης πριν το νόμο δεν υπόκεινται στη μη-επιβάρυνση; Το προηγούμενο εδάφιο έιναι το εξής: Αναφορά σε κείμενο Οριζόντια ιδιοκτησία που αυτονομείται με βάση τις διατάξεις της παραγράφου 7, απαλλάσσεται από τις δαπάνες κατανάλωσης καυσίμου του συστήματος κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου, υποχρεούται όμως να συμμετέχει στις κοινές δαπάνες προληπτικής συντή-ρησής του και στις έκτακτες δαπάνες. Με απόφαση της πλειοψηφίας των συνιδιοκτητών της πολυκατοικίας μπο-ρεί να αποφασιστεί η πλήρης απαλλαγή των ιδιοκτησιών που αυτονομούνται».3. Η απαλλαγή του πρώτου εδαφίου της παρ. 8 του άρθρου 2 του π.δ. 420/1987 εφαρμόζεται και για τις ορι-ζόντιες ιδιοκτησίες που έχουν αποσυνδεθεί από το σύ-στημα κεντρικής θέρμανσης του κτιρίου χωρίς απόφαση της πλειοψηφίας των ιδιοκτητών και έχουν συνδεθεί με το δίκτυο φυσικού αερίου ή έχει εγκατασταθεί σε αυτές αυτόνομο σύστημα θέρμανσης σύμφωνα με την παρ. 5 του άρθρου 2 του ίδιου προεδρικού διατάγματος. Στην περίπτωση αυτή, με την αποσύνδεση δεν πρέπει να θί-γεται η θέρμανση των ιδιοκτησιών των λοιπών συνιδιο-κτητών και, περαιτέρω, πρέπει να έχει γίνει μόνωση των σωλήνων της κεντρικής θέρμανσης στις ιδιοκτησίες που έχουν αποσυνδεθεί. Η απαλλαγή του πρώτου εδαφίου αφορά σε δαπάνες που πραγματοποιούνται μετά την έναρξη ισχύος του παρόντος νόμου.
mp123 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 10 λεπτά πριν, pontez2 είπε Το μηνα πάει με το διαμέρισμα. 6 ευρω το μηνα το κάθε διαμέρισμα (ανάλογα με το πόσα διαμερισματα ειναι κατά βάση) Ε φαντάσου βγάζουν 120 ευρω το μήνα για να έρχεται κάποιος και να εισπράτει απλώς τα κοινόχρηστα (και τα εκδίδουν κιόλας) Επισης συνήθως ζητάνε 2 μηνιάτικα μπροστά (στη περίπτωσή μου 240 ευρω). Νομιζω οτι το να δινεις 6 εώς 10 ευρω το μηνα και να ξεμπλέκεις απο τέτοια θέματα, μια χαρά ειναι. Και όμως εδώ που είμαι έχουν.εγω φωνάζω να βάλουμε εξωτερικό και όλοι στο περίμενε με εχουν
gthe Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Δίχως τέλος οι ιστορίες τσακωμού στις πολυκατοικίες που πλέον και λόγω πετρελαίου/παγίου κτλ πολλαπλασιάστηκαν Για τον εξωτερικό διαχειριστή, θα βρεις τα πάντα από φτηνό, ακριβό άλλους που θα θέλουν να ψωνίσεις τρίτες υπηρεσίες από αυτούς, άλλος θα χρεώνει ένα 50άρι στάνταρ, άλλος ανα διαμέρισμα ότι θες. Money-oriented προφανώς η λύση θα στοιχίσει πιο πολύ από κάποιον μέσα στην πολυκατοικία και πολλούς λόγους, μην τους αναφέρουμε τώρα ... δεκάρα τσακιστή δεν δίνουν τι πληρώνει ο καθένας το μήνα, ώστε να βάλουν το φτηνότερο πετρέλαιο, να δουν το θέμα των τιμών κτλ. Από άποψη αποφυγής τσακωμων σίγουρα θα γλιτώσετε. Από άποψη αποφυγής κακοπληρωτών ... δεν θα πετύχετε τίποτα, μόλις τελείωσει το αποθεματικό θα σας τα γυρίσει πίσω η εταιρία χωρίς πολλές ευθύνες. Για την αυτονόμηση από τον κεντρικό καυστήρα ... ότι είπε ο κόσμος, με φυσικό αέριο, ή τα άλλα μέσα που ανέφεραν, δεν ρωτάς κανέναν, τα a/c σίγουρα δεν καλύπτουν. Πάντα παραμένει συμμετοχή στη συντήρηση καυστήρα και σε βλάβες και μηδενίζεται η συμμετοχή σου στο πάγιο. Επεξ/σία 19 Ιουνίου 2019 από gthe
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα