tuning123 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ως κάτοχος ερασιτέχνης drone που φοβάται να πετάξει ακόμα και σε μέρος χωρίς κόσμο Θα ηθελα να ήξερα όσους βλέπω π.χ. σε social με λήψεις ή σπανίως που συναντώ κάποια πτήση ειμαι περίεργος να μάθω αν όλοι έχουν άδεια πτήσης , αν τα δηλώνουν όλοι... Εσείς όντας κάτοχοι πως "κινείστε" ; Λόγος γίνεται για ένα κοινό drone π.χ. phantom 3 ή 4 (αρκετός θόρυβος) Ας μοιραστούμε εμπειρίες.. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από tuning123
kostasbm Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 εγω μενω επαρχια σε ορεινο χωριο ,δεν εχω αεροδρομιο κοντα και ειμαι χαλαρος οταν πεταω για το μονο που εχω αδεια ειναι η συχνοτητα της Τ/Κ γιατι χρησιμοποιω τους 433ghz για λιγο μεγαλυτερες αποστασεις πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει αδειες , οι επαγγελματιες καποιοι που θελουν να ειναι καλλυμενοι σε περιπτωση που γινει ενα ατυχημα εχουν και ασφαλεια Πιστευω οτι δεν εχει γινει σωστη ενημερωση καιαπο τις αρχες ,απλα βαφτισαν καποιους δασκαλους-σχολεια που υποτιθεται πηγαν σε καποια σεμιναρια η εδωσαν εξετασεις ,που δινουν αδειες
tuning123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 5 ώρες πριν, kostasbm είπε εγω μενω επαρχια σε ορεινο χωριο ,δεν εχω αεροδρομιο κοντα και ειμαι χαλαρος οταν πεταω για το μονο που εχω αδεια ειναι η συχνοτητα της Τ/Κ γιατι χρησιμοποιω τους 433ghz για λιγο μεγαλυτερες αποστασεις πιστευω οτι το μεγαλυτερο ποσοστο δεν εχει αδειες , οι επαγγελματιες καποιοι που θελουν να ειναι καλλυμενοι σε περιπτωση που γινει ενα ατυχημα εχουν και ασφαλεια Πιστευω οτι δεν εχει γινει σωστη ενημερωση καιαπο τις αρχες ,απλα βαφτισαν καποιους δασκαλους-σχολεια που υποτιθεται πηγαν σε καποια σεμιναρια η εδωσαν εξετασεις ,που δινουν αδειες Σαφέστατα όσον αφορά την άδεια καθώς το μέσο κόστος από ένα γρήγορο ψάξιμο κυμαίνεται σε 600-700€. π.χ. και εγώ μπορώ στο εξοχικό ώς ορεινός προορισμός να το πετάξω χωρίς άγχος , αλλά το θέμα είναι αν θες π.χ. να το πετάξεις στο φλοίσβο ή σε μια παραλία (χωρίς πολύ κόσμο) σε ένα νησί που τυχόν επισκεφθείς .. εκεί τι γίνεται τρέχεις σε αστυνομίες λιμενικά κλπ κλπ να ζητάς άδεια ; Για να μην γενικολογώ θα ήθελα να ήξερα με τι σκεπτικό κάνει μια πτήση , χωρίς φόβο και πάθος που λένε ;
kostasbm Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 προσωπικα σε παραλιες παω οταν δεν εχει κοσμο και ειναι παρα πολλες αυτος που πεταει μεσα και πανω σε κοσμο καταρχας εχει θεμα με τα προσωπικα δεδομενα ,αν παρει καποιος τηλεφωνο την αστυνομια ενας γνωστος που τραβαγε γαμο πεταγε στα τραπεζια μεσα , εκανε ενα λαθος χειροσμο εστειλε 2 στο νοσοκομειο και παραλιγο να χαλασει και ο γαμος δεν ειχε ουτε ασφαλεια ουτε αδεια ....τωρα πια πεταει μονο στην εκκλησια και γυρω απο το κοσμο
tuning123 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2019 Άρα ... με δύο λόγια "μαϊμού" πέταγμα.... με προσοχή! 😊 ΚΑΙ Ο ΘΕΟΣ ΒΟΗΘΟΣ!!
kostasbm Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 19 Ιουνίου 2019 ετσι.....αν εισαι χομπιστας φωτογραφος δεν χρειαζεσαι κοσμο για ντεκορ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα