Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οταν παιζω λολ βλεπω οτι τα χρωματα στην οθονη μου αλλαζουν.. Δεν μπορω να τα περιγραψω ακριβως. Βλεπω και μια αλλαγη στην αντιθεση. Ξερουμε αν ειναι συγκεκριμενη ρυθμιση που το κανει αυτο; Με ενοχλει αρκετα στα ματια. Το συστημα ειναι αυτο της υπογραφης.

Επισης μεσα στο παιχνιδι στο river μου φαινεται σα να μειωνεται η φωτεινοτητα και βλεπω γενικα ενα τρεμοπαιγμα καποιες φορες.

Επεξ/σία από GiwrgosP-
Δημοσ.
Στις 17/6/2019 στις 6:50 ΜΜ, zx1234r είπε

άλλαξε καλώδιο

Το ιδιο κανει και με αλλο καλωδιο.. μου μυριζει ρυθμιση αλλα δε μπορω να τη βρω

Δημοσ.

Δοκιμασε να κανεις default τις ρυθμισεις της οθονης σου, μηπως εχεις βαλει τιποτα adaptive contrast η κατι τετοιο, μετα δοκιμασε default στον οδηγο της καρτας σου.

Δημοσ.
Στις 21/6/2019 στις 2:45 ΠΜ, ALFR3D είπε

Δοκιμασε να κανεις default τις ρυθμισεις της οθονης σου, μηπως εχεις βαλει τιποτα adaptive contrast η κατι τετοιο, μετα δοκιμασε default στον οδηγο της καρτας σου.

Τα χω δοκιμασει και αυτα.. Σημερα ειδα τρεμοπαιγμα εντονο συν fps drops...

Δημοσ.

αν πέρασες πρόσφατα νέους οδηγούς για κάρτα γραφικών γύρισε στους προηγούμενους. μου το κάνουν αυτό κάποιες εκδόσεις catalyst.

Δημοσ.

Το @@ρο παιχνιδο φτάνει λογικά, εγώ με Rx580 μου κάνει κάτι βλακιες κολλήματα μέχρι κ στο μενού πριν το game και fps drops στο game, στα gtav online fifa 19 κ κάτι αλλά δεν έχω πρόβλημα. Ακόμα κ με την rx550 4g που είχα πριν λίγο καιρό μόνο στο λολ έκανε χαζομάρες. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...