skepasti21 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Hello all, Επίκειται ταξίδι στο Βέλγιο και ψαχνωμαι λιγάκι τι γίνεται με τα τηλέφωνα καθότι έχω κάτι χρόνια να βγω έξω, η γυναίκα έχει what's up και μου είπαν από Cosmote ότι τα λεπτα που έχει ισχύουν κανονικά προς Ελλάδα αλλά αν θέλει να πάρει τηλ προς Βέλγιο εμένα ή αριθμό Βελγίου πρέπει να βάλει πακέτο, εν αντιθέσει με εμένα που ειμαι στην wind με συμβόλαιο, μου είπαν ότι ο χρόνος που έχω τώρα ισχύει για τα πάντα ΕΝΤΟΣ ΕΕ. Γιατί τέτοια διαφορά ρε σεις? Παίζει ρόλο που το ένα είναι καρτοκινητο?
VonLoutsos Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 (επεξεργασμένο) 32 minutes ago, skepasti21 said: Hello all, Επίκειται ταξίδι στο Βέλγιο και ψαχνωμαι λιγάκι τι γίνεται με τα τηλέφωνα καθότι έχω κάτι χρόνια να βγω έξω, η γυναίκα έχει what's up και μου είπαν από Cosmote ότι τα λεπτα που έχει ισχύουν κανονικά προς Ελλάδα αλλά αν θέλει να πάρει τηλ προς Βέλγιο εμένα ή αριθμό Βελγίου πρέπει να βάλει πακέτο, εν αντιθέσει με εμένα που ειμαι στην wind με συμβόλαιο, μου είπαν ότι ο χρόνος που έχω τώρα ισχύει για τα πάντα ΕΝΤΟΣ ΕΕ. Γιατί τέτοια διαφορά ρε σεις? Παίζει ρόλο που το ένα είναι καρτοκινητο? Θα σου πω για άλλη χώρα Ευρωπαική(Ιταλία) τι είχε γίνει με το Whats Up και πιθανολογώ να ισχύει το ίδιο. Ο χρόνος ομιλίας δεν ισχύει αν είναι από προσφορές Φοιτητικές(1000 λεπτά με 7 ευρώ) αλλά αν αγοράσει με 7 ευρώ το πακέτο με τα 200 πχ λεπτά (αυτό που είναι με λίγα λόγια κοινό για όλους) ισχύει κανονικά. Αν είναι να πάρει εσένα δεν θα έχει πρόβλημα, αλλά αριθμό Βέλγικο θα της φάει την κάρτα σε χρόνο dt (το ίδιο θεωρώ και για εσένα αν πάρεις ξένο αριθμό και άσε τι λέει o υπάλληλος). Τα MB από όπου και να τα έχει ισχύουν κανονικά. https://www.whatsup.gr/cosmote-periagogi Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2019 από VonLoutsos 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα