Tertypol Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Μπορείτε να μου πείτε κάποια κανάλια στο youtube με εκπαιδευτικό περιεχόμενο και με πράγματα που μπορείς να μάθεις.
cthulhucarbide Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Ανάλογα τι εννοείς εκπαιδευτικό. Αν θες να μάθεις για τνη φυσική από το 0 ή για την χημεία ή τα μαθηματικά σαν να τα μάθαινες στο σχολείο σίγουρα θα υπάρχουν με μορφή μαθημάτων αλλά δεν το έχω ψάξει. Αν εννοείς για γενικά εκπαιδευτικό ή μάλλον επιστημονικό περιεχόμενο υπάρχουν κανάλια όπως το Vsauce και το Veritasium που είναι πολύ καλοφτιαγμένα και μαθαίνεις random μεν πράγματα κάθε φορά αλλά νιώθεις ότι σου ανοίγουν λίγο κάθε φορά οι ορίζοντες. Άλλα κανάλια λίγο πιο εξειδικευμένα και πολύ αξιόλογα είναι το Periodic Videos για χημεία, το Deep astronomy για την αστρονομία (και για κάθε φορά που θες να χαλαρώσεις καθώς η φωνή του τύπου είναι φουλ νιρβάνα) αλλά και πολλά άλλα που δεν μου έρχονται τώρα 1
jimmy213 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Προτάσεις απ' τα subscriptions μου: Kurzgesagt – In a Nutshell The Mad Sc1ent1st Καθημερινή Φυσική Astronio ElectroBOOM + αυτά που είπε ο @cthulhucarbide (Vsauce, Veritasium). 3 1
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2019 Khan Academy SmarterEveryDay Canadian Space Agency Hiroyuki Terada - Diaries of a Master Sushi Chef Ioannis Diakopoulos
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα