Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  180ευρώ (το ψυχολογικό μου όριο είναι τα 200 αν κάτι το αξίζει)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; (σίγουρα από Ελλάδα)
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; (όχι ,αλλά δε θέλω να μπλέξω σε περίπτωση που χρειαστώ την εγγύηση)
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; (μόνο καινούργιες)
5) Μέγεθος οθόνης; (μέχρι 6 ίντσες,τώρα είμαι ακόμη με ένα moto g2 αλλά βλέπω τα καινούργια με 5.5-5.8 είναι στο ίδιο μέγεθος)
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); (δε με ενδιαφέρουν)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; (να μην είναι τελείως χάλια κυρίως η πίσω,selfie δε βγάζω παρά μόνο σπάνια)
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; (να κρατάει μια μέρα με τη δική μου χρήση που όπως καταλαβαίνετε από το τωρινό κινητό είναι πολύ ελαφριά)
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; (android)
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (οπως έγραψα ελαφριά,εκτός από τηλέφωνα το μόνο που κάνω αρκετές ώρες από κινητό επειδή βρίσκομαι έξω και κάνω δουλειές είναι σερφάρισμα από chrome και youtube)

Επεξ/σία από Cosmonaut21
Δημοσ.

Redmi note 7 (4/64)  θα σε καλύψει με το παραπάνω. Ξέρω ότι περνάει τις 6 ίντσες αν μπορείς να το δεις από κοντά πως κάθεται στο χέρι καλό θα ήταν.

Motorola G7 power (64), Motorola one dual (64), δες και αυτά.

Δημοσ.

Iphone καινούργιο σε αυτά τα λεφτά.....Κόψε το τρολάρισμα 

Έκλεινα η αλήθεια είναι προς το redmi note 7 αλλά θα καλύπτεται από εγγύηση;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, chios είπε

Redmi note 7 (4/64)  θα σε καλύψει με το παραπάνω. Ξέρω ότι περνάει τις 6 ίντσες αν μπορείς να το δεις από κοντά πως κάθεται στο χέρι καλό θα ήταν.

Motorola G7 power (64), Motorola one dual (64), δες και αυτά.

Το note δεν θα έχει επίσημη εγγύηση και όπως είπε την θέλει.

4 ώρες πριν, Cosmonaut21 είπε

1) Χρήματα που μπορούμε να διαθέσουμε;  180ευρώ (το ψυχολογικό μου όριο είναι τα 200 αν κάτι το αξίζει)
2) Μας ενδιαφέρει η αγορά από Ελλάδα ή από εξωτερικό; (σίγουρα από Ελλάδα)
3) Μας ενδιαφέρει η αγορά από συγκεκριμένο κατάστημα; (όχι ,αλλά δε θέλω να μπλέξω σε περίπτωση που χρειαστώ την εγγύηση)
4) Αναζητούμε μόνο καινούριες ή και μεταχειρισμένες συσκευές; (μόνο καινούργιες)
5) Μέγεθος οθόνης; (μέχρι 6 ίντσες,τώρα είμαι ακόμη με ένα moto g2 αλλά βλέπω τα καινούργια με 5.5-5.8 είναι στο ίδιο μέγεθος)
6) Κάποιο ειδικό χαρακτηριστικό (όπως αδιαβροχοποίηση, 2SIM+1SD, NFC κτλ); (δε με ενδιαφέρουν)
7) Μας ενδιαφέρει η απόδοση των καμερών; (να μην είναι τελείως χάλια κυρίως η πίσω,selfie δε βγάζω παρά μόνο σπάνια)
8 ) Μας ενδιαφέρει η αυτονομία; (να κρατάει μια μέρα με τη δική μου χρήση που όπως καταλαβαίνετε από το τωρινό κινητό είναι πολύ ελαφριά)
9) Έχουμε κάποια προτίμηση στο λογισμικό; (android)
10) Για τι χρήση προορίζεται η συσκευή; (οπως έγραψα ελαφριά,εκτός από τηλέφωνα το μόνο που κάνω αρκετές ώρες από κινητό επειδή βρίσκομαι έξω και κάνω δουλειές είναι σερφάρισμα από chrome και youtube)

Δες το Motorola g7 power που έχει και 5000 μπαταρία και θα ξεχνάς να το φορτίζεις.

https://www.skroutz.gr/s/17576275/Motorola-G7-Power-64GB.html

Δημοσ.

Υπαρχει το meizu note 8 στα 160 στο mediamarkt. 6 ιντσες με σχετικα μικρα μπεζελς(χωρις notch), τιμιο επεξεργαστη, καλη καμερα, εκδοση 4/64, 2 χρονια εγγυηση. Δεν προκειται να παρει ποτε αναβαθμιση android ομως (εχει oreo). 3 φορες τον χρονο θα παιρνει αναβαθμιση στο λογισμικο του βεβαια (flyme os), αλλα εαν σε ενδιαφερει τοσο το λογισμικο και οι αναβαθμισεις, τοτε μαλλον δεν ειναι για εσενα. Σαν hardware, πολυ καλο για την ελληνικη επισημη τιμη του. Βγηκε τον νοεμβρη ως ''αντιπαλος'' του redmi note 5/6 pro.

Δημοσ.

Και το Samsung A40 δεν είναι καθόλου κακό. Δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα με βάση την χρήση που του κάνεις. Η μπαταρία του μοιάζει μικρή, αλλά πιστεύω θα σου βγάζει άνετα την ημέρα.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Voodooman είπε

Και το Samsung A40 δεν είναι καθόλου κακό. Δεν βλέπω κάποιο ιδιαίτερο μειονέκτημα με βάση την χρήση που του κάνεις. Η μπαταρία του μοιάζει μικρή, αλλά πιστεύω θα σου βγάζει άνετα την ημέρα.

Άμα του βγάλει τα προβλήματα όπως εδώ άστο καλύτερα 

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Voodooman είπε

Της κόρης μου μια χαρά πάει βέβαια ως τώρα.

Είπα "άμα"......

Βέβαια είναι ανάλογα και που θα πέσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...