Zerg13 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) 14 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Δίπλα από την TV - άσε ρε το μπά@@σταρδο. Όπου θέλει πάει. Κουράστηκα να το κεντράρω στο πλακάκι in line με την tv και το έπιπλο. Αποφάσισε μόνο του να πάει στο τοίχο υπό γωνία. Δεν είναι να σηκώσεις ένταση με το κέρατο. Από το 23~24/60 volume και μετά αρχίζουν και μετακινούνται πράγματα στο σαλόνι, αυτό δεν θα κάνει την βόλτα του? Υπαρχουν καποια ειδικα ποδαρακια που μπορεις να βαλεις, θα σε βοηθησει ο mitspetr. Οχι δεν πρεπει να κουνιεται. Βαζεις 23/60ενταση και 17/20 sub; Φιλε μ του εχεις αλαξει τα πετρελαια στο booming. Υπερμπασο εχεις, σε σημειο να χαλας τον ηχο. Ασε που υποπτευομαι οτι εχεις ακυρωσεις εκει που το εχεις βαλει και το εβαλες στο 17 για να τις σπασεις χωρις να καταλαβαινεις τι συμβαινει. Το μπασο δεν παιζει καλα διπλα στην tv εκτος αν δεν εχεις επιπλο. Βαλτο στην αλλη γωνια του δωματιου 1 μετρο απο οτιδηποτε αποσταση για δοκιμη, 12/20 ενταση. Θεωρω οτι θα παιζει καλυτερα. Τα ιδια λαθη με σενα ειχα κανει και εγω. Ποσες μοναδες φτανει το μπασο; Εμενα 20 εσενα δεν ξερω, για να ακριβολογω Επεξ/σία 17 Αυγούστου 2019 από Zerg13 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 30 φτάνει στο 3.1 και έρχεται μαμά στο "17". Θα δοκιμάσω και αυτό που λες για την τοποθέτηση. Ευχαριστώ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2019 Μη μασάς. Και τσοχακια αντιολισθητικα μπορείς να πάρεις από το πρακτικερ και ακόμα και βάρος να βάλεις επάνω στο sub. Δοκίμασε μια μικρή ντάνα με βιβλία για να αυξήσεις το βάρος του στην τελική. Δεν πρόκειται να επηρεαστεί ο ήχος του. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sir_Teraflop Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Τώρα ok. Θα φανεί ότι κάνω bragging για την αγορά μου. Χέστ@κ@. Θέλω να ενημερώσω τον μελλοντικό αγοραστή: Ωχ μωρέ τι γλυκό είναι το μπάσο που βγάζει το sub του JBL. Μιλάμε για υπόηχους που τους νιώθεις χωρίς να είναι intrusive. Αρχίζω και μαζεύω φράγκα για το next stage. Lvl UP! @mitspetr Guide me! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 Share Δημοσ. 24 Αυγούστου 2019 (επεξεργασμένο) Εγώ να σε guide αλλά στο sub θα φύγουν τα φράγκα να ξές. Γιατί βλέπω ότι είσαι basshead - καλό είναι αυτό - που σημαίνει ότι θα πρέπει να κοιτάξεις κάτι που να γαργαλάει τα κύτταρά σου ως επόμενη επιλογή και να κάνει δωρεάν λιθοτριψία. Ξέρεις από κείνα που κατεβαίνουν χαμηλά με πολλά dB και διαλύουν τς πέτρες στα νεφρά χωρίς άλλη θεραπεία. Δεν ξέρω αν το έχεις νιώσει ποτέ αυτό. Λίγο πιο πριν τον ίλιγγο δηλαδή που αισθάνεσαι όταν συντονίζεται ο μυελός στη σπονδυλική σου στήλη από τους υπόηχους εννοώ. 😁 Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zerg13 Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 Μέλος Share Δημοσ. 25 Αυγούστου 2019 21 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε Τώρα ok. Θα φανεί ότι κάνω bragging για την αγορά μου. Χέστ@κ@. Θέλω να ενημερώσω τον μελλοντικό αγοραστή: Ωχ μωρέ τι γλυκό είναι το μπάσο που βγάζει το sub του JBL. Μιλάμε για υπόηχους που τους νιώθεις χωρίς να είναι intrusive. Αρχίζω και μαζεύω φράγκα για το next stage. Lvl UP! @mitspetr Guide me! Εχεις παιδια δεν ξερω αν αντεξουν παραπανω ή θα κλαινε/τρομαζουν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sacarelis22 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2019 Μήπως ξέρει κανείς να μου πει πόσο περίπου θα βγει αν παραγγείλω την jbl 2.1 κατευθείαν από την εταιρεία? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yiannis2002s Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Σε ένα πρόσφατο search το JBL BAR 3.1παίζει απο 490+ ενώ το JBL BAR 2.1απο 290+. Αξίζει όλη αυτή η διαφορά? Για netflix σε μεσαία ένταση και για καμιά μουσική για καμιά συγκέντρωση... Επεξ/σία 5 Οκτωβρίου 2019 από yiannis2002s Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Σε συνέχεια του ερωτήματος που έθεσε ο yiannis2002s θα ήθελα και εγώ να ρωτήσω καθώς σκεφτόμουν την 5.1 με τα αφαιρούμενα ηχεία. Απλά δεν ξέρω πρώτον αν έχει όντως διαφορά σε σχέση με την 3.1 και την 2.1 και δεύτερον αν είναι να δωσω 700ευρω αξίζει να παω καλύτερα σε home cinema με πίσω δύο ασύρματα ηχεία;; Η χρήση είναι για ταινίες, μπάλα, μουσική και που και που κανα ps. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Την τσέπη σου εσύ την κανονίζεις. Είναι προφανές ότι η Bar 5.1 παίζει καλύτερα από την 3.1 ακριβώς γιατί έχει +2 σημειακές πηγές ακόμα. Και παίζει και DTS. Με 799 υπάρχει και η Polk MagniFi Max SR με δύο ασύρματα ηχεία τα οποία μπαίνουν σε πρίζα και έτσι δεν έχεις να ανησυχείς για το πόσο θα κρατά η μπαταρία των ηχείων που έχει η JBL Bar 5.1 Οι διαφορές είναι ότι η Polk έχει οκτάιντσο sub, ενώ η Bar 5.1 έχει δεκάιντσο, η Polk όμως έχει και δίκτυο με chromecast και Bluetooth, ενώ η Bar 5.1 μόνο Bluetooth. Χρήσιμο θα σου φανεί ότι οι Polk έχουν ρύθμιση διαλόγων και το ότι η συγκεκριμένη μπορεί να αγοραστεί χωρίς τα πίσω ηχεία, τα οποία μπορείς να συμπληρώσεις ανά πάσα στιγμή. Στον αντίποδα η BAR 5.1 έχει και μικρόφωνο για να ρυθμίσει μόνη της τις στάθμες και τις αποστάσεις των ηχείων. Στο ερώτημα αν αξίζει να πας σε σύστημα με ενισχυτή ηχεία και sub η απάντηση και πάλι έχει να κάνει με το τι αποφασίζεις εσύ. Λαμβάνεις υπ' όψη το αισθητικό του πράγματος; Πας σε ηχομπάρα. Δεν το λαμβάνεις υπ' όψη και πας για την καλύτερη απόδοση; Πας σε σύστημα με ενισχυτή, ηχεία και sub. Επεξ/σία 9 Οκτωβρίου 2019 από mitspetr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 22 λεπτά πριν, mitspetr είπε Την τσέπη σου εσύ την κανονίζεις. Είναι προφανές ότι η Bar 5.1 παίζει καλύτερα από την 3.1 ακριβώς γιατί έχει +2 σημειακές πηγές ακόμα. Και παίζει και DTS. Με 799 υπάρχει και η Polk MagniFi Max SR με δύο ασύρματα ηχεία τα οποία μπαίνουν σε πρίζα και έτσι δεν έχεις να ανησυχείς για το πόσο θα κρατά η μπαταρία των ηχείων που έχει η JBL Bar 5.1 Οι διαφορές είναι ότι η Polk έχει οκτάιντσο sub, ενώ η Bar 5.1 έχει δεκάιντσο, η Polk όμως έχει και δίκτυο με chromecast και Bluetooth, ενώ η Bar 5.1 μόνο Bluetooth. Χρήσιμο θα σου φανεί ότι οι Polk έχουν ρύθμιση διαλόγων και το ότι η συγκεκριμένη μπορεί να αγοραστεί χωρίς τα πίσω ηχεία, τα οποία μπορείς να συμπληρώσεις ανά πάσα στιγμή. Στον αντίποδα η BAR 5.1 έχει και μικρόφωνο για να ρυθμίσει μόνη της τις στάθμες και τις αποστάσεις των ηχείων. Στο ερώτημα αν αξίζει να πας σε σύστημα με ενισχυτή ηχεία και sub η απάντηση και πάλι έχει να κάνει με το τι αποφασίζεις εσύ. Λαμβάνεις υπ' όψη το αισθητικό του πράγματος; Πας σε ηχομπάρα. Δεν το λαμβάνεις υπ' όψη και πας για την καλύτερη απόδοση; Πας σε σύστημα με ενισχυτή, ηχεία και sub. Δεν έχω θέμα αισθητικό ή χώρου ! έχω παροχή για τα πίσω ηχεία εκεί που θα μπουν! απλά δεν ξέρω αν έχουν την ίδια ποιότητα ηχομπαρα Κ αντίστοιχο home cinema. σε home cinema να το ψάξω κομμάτι κομμάτι ή έτοιμο?Γιατί δεν το ξέρω τόσο καλά τον χώρο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 8 λεπτά πριν, wind25 είπε Δεν έχω θέμα αισθητικό ή χώρου ! έχω παροχή για τα πίσω ηχεία εκεί που θα μπουν! απλά δεν ξέρω αν έχουν την ίδια ποιότητα ηχομπαρα Κ αντίστοιχο home cinema. σε home cinema να το ψάξω κομμάτι κομμάτι ή έτοιμο?Γιατί δεν το ξέρω τόσο καλά τον χώρο. Κομμάτι-κομμάτι. Το έτοιμο δεν έχει διαφορά από την ηχομπάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2019 5 ώρες πριν, mitspetr είπε Κομμάτι-κομμάτι. Το έτοιμο δεν έχει διαφορά από την ηχομπάρα. προτείνεις κάτι που μπορώ να δω σε site που ασχολούνται με αυτά, τι να προσέξω ή Κ κάποια εταιρεία σε ενισχυτή Κ τα σχετικά? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mitspetr Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 3 ώρες πριν, wind25 είπε προτείνεις κάτι που μπορώ να δω σε site που ασχολούνται με αυτά, τι να προσέξω ή Κ κάποια εταιρεία σε ενισχυτή Κ τα σχετικά? Προτείνω να πας να σου κάνουν επίδειξη σε ηχομπάρα και σε σύστημα με ενισχυτή ηχεία και sub στημένο σε κατάστημα για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και να αποφασίσεις μόνος σου. Από site τι να σου προτείνω; Τι θα καταλάβεις αν σου πω κάποιο site; Τι γράφει κάποιος τυχαίος στο internet, χωρίς αποδείξεις και ποιος ξέρει τι σκοπό έχει; Αστειότητες είναι αυτά. Χωρίς πραγματική δοκιμή είναι τυφλή αγορά. Αν δεν πας να δεις και να ακούσεις τι νόημα έχει να σου προτείνω εγώ; Το θέμα είναι να σε ικανοποιεί αυτό που θα πάρεις. Ψάξε για καταστήματα με στημένα συστήματα 5.1 για να πας και να βιώσεις πριν την αγορά τι είναι εκείνο που θα πάρεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wind25 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2019 10 ώρες πριν, mitspetr είπε Προτείνω να πας να σου κάνουν επίδειξη σε ηχομπάρα και σε σύστημα με ενισχυτή ηχεία και sub στημένο σε κατάστημα για να καταλάβεις για τι πράγμα μιλάμε και να αποφασίσεις μόνος σου. Από site τι να σου προτείνω; Τι θα καταλάβεις αν σου πω κάποιο site; Τι γράφει κάποιος τυχαίος στο internet, χωρίς αποδείξεις και ποιος ξέρει τι σκοπό έχει; Αστειότητες είναι αυτά. Χωρίς πραγματική δοκιμή είναι τυφλή αγορά. Αν δεν πας να δεις και να ακούσεις τι νόημα έχει να σου προτείνω εγώ; Το θέμα είναι να σε ικανοποιεί αυτό που θα πάρεις. Ψάξε για καταστήματα με στημένα συστήματα 5.1 για να πας και να βιώσεις πριν την αγορά τι είναι εκείνο που θα πάρεις. Εννοούσα κάποιο κατάστημα που ασχολείται με ήχο και φτιάχνει κομμάτι - κομμάτι ώστε να δω τι ενισχυτές, ηχεια κτλ παίζουν ώστε να αποκτήσω μια πρώτη εικόνα. Εννοείται θα παω και σε κατάστημα. Εχω ακούσει την ηχόμπαρα της jbl 5.1 σε κατάστημα και είδα οτι εχει πολύ δύναμη. σε 5.1 home cinema δεν ειδα κατι. αλλά θα το ψάξω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα