Προς το περιεχόμενο

Soundbar μεχρι 400€

Zerg13

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, mitspetr είπε

Ναι δεν μίλησα για ηχομπαρες. Τις ηχομπαρες με άλλες ηχομπαρες θα τις συγκρίνουμε. Και εκεί τα ανελέητα κλωτσομπουνιδια που είναι ικανές οι jbl να δώσουν με γενναιοδωρία μάλιστα, δύσκολα μπορούν να συγκριθούν με άλλα. 

Τι να συγκριθούν δηλαδή που πρόκειται για kitchen radio ήχος αυτό που έχουν κάτι Sony lg Samsung και το κακό συναπάντημα... .

Θυμάμαι τα παλιά μου χρόνια. Cadence ενισχυτές και JBL ηχεία στο αυτοκίνητο.

20 χρόνια μετά ψόφιο ήχο ακούω ακόμα από τους κάγκουρες (<----- :P ).

Επεξ/σία από Sir_Teraflop
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Κάποια στιγμή θα πρέπει να καταλάβει ο καταναλωτής που ψάχνεται για soundbar - ΑΡΑ θέλει να λίγο μπάσο στην ταινία του ή στην μουσική του, ή στο game του ναι αυτός, που δεν θέλει να τα σκάσει για ηχοσύστημα αλλά ακούει τον ήχο-κονσέρβα από την τηλεόραση και ξενερώνει, ότι μόνο ένα soundbar κυκλοφορεί στην αγορά που μοιράζει μπάσο με τον κουβά.

Δεν θα πω κάτι άλλο.

Όποιος ψάχνει τις λεπτομέρειες και τα ψευδοsurround ας κάτσει με το κουτί του. Δεν υπάρχει λόγος να ψάχνεται.

@mitspetr Thanks για την συμβουλή κάποτε - κάπου για το JBL.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 14/8/2019 στις 11:58 ΜΜ, Sir_Teraflop είπε

Σε καταλαβαίνω. Έχω ακούσει τέτοιο ηχοσύστημα και δεν αυταπατώμαι. 

Αλλά και το JBL BAR βγάζει συγκλονιστικό ήχο. Στην παρέα μου έχει γίνει meme όταν ακούμε κάτι δυνατό :P 

Το μόνο που με χαλάει είναι το surround του. Πολύ κονσέρβα ρε παιδί μου. Για κανένα game στο xbox μόνο να ακούς παραπάνω λεπτομέρεια από το περιβάλλον.

To sports mode είναι εξίσου καλό - σαν το movie με λίγο echo παραπάνω αν έχεις γούστα (εκεί το βάζω για gaming).

Το Bass σταθερά στο 17 πάντα.

Πολύ δύναμη το καταραμένο και όσο και αν του λείπουν οι μεσαίες, οι ψηλές είναι απόλαυση. Ποιότητα.

17/20 ειναι παρα πολυ. Μπουμαρει νομιζω. Εκτος αν εχεις κανα σαλονι 50τμ. Εγω με την jbl bar  2.1 και,οταν την εβαζα στο 15 μου χτυπουσαν την πορτα :) 10-13 ειναι το σωστο νομιζω 

Επεξ/σία από Zerg13
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, Sir_Teraflop είπε

Το πήρες ρε Zerg?!! :) 

Αν σου πω τι εκανα θα μου φορεσεις ζουρλομανδυα :) ας πουμε οτι την πηρα ναι :) 

Επεξ/σία από Zerg13

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Ποιο βρε? το 3.1?

Τώρα είδα. το 2.1

Όπλο ε?

Για ταινιες πολυ καλη. Για μουσικη μετρια θα ελεγα. Ακους ανετα οχι ομως αυτο που θελω εγω. Για μουσικη με soundbar πρεπει να φτασεις τα 800€ και παλι δεν θα φτασεις εκει που θες. Και μονο 2 soundbar ξερω, οχι,οποιαδηποτε στα 800€. Εχει πολλες μουφες.

Επεξ/σία από Zerg13

2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Για ταινιες πολυ καλη. Για μουσικη μετρια θα ελεγα. Ακους ανετα οχι ομως αυτο που θελω εγω. Για μουσικη με soundbar πρεπει να φτασεις τα 800€ και παλι δεν θα φτασεις εκει που θες. Και μονο 2 soundbar ξερω, οχι,οποιαδηποτε στα 800€. Εχει πολλες μουφες.

Έχει τέλειες ψηλές. Για τις μεσαίες θέλει το movie mode ακόμα και για μουσική. 

Το sub είναι από άλλο πλανήτη.

Μόλις τώρα, Zerg13 είπε

Εχει firmware η jbl bar 2.1; Εγραψα εντυπωσεις παραπανω.

To 3.1 έχει όντως. Το αναβάθμισα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Έχει τέλειες ψηλές. Για τις μεσαίες θέλει το movie mode ακόμα και για μουσική. 

Το sub είναι από άλλο πλανήτη.

To 3.1 έχει όντως. Το αναβάθμισα.

Λογικα το music mode ειναι για μουσικη. Τα modes νομιζω δεν ειναι τιποτα αλλο απο θεσεις μνημης απο την ενταση του sub , την ενταση της bar , και το surround on/off. Δεν αλλαζουν κατι ιδιατερο.

Επεξ/σία από Zerg13

1 λεπτό πριν, Zerg13 είπε

Λογικα το music mode ειναι για μουσικη. Τα modes νομιζω δεν ειναι τιποτα αλλο απο θεσεις μνημης απο την ενταση του sub , την ενταση της bar , και το surround on/off. Δεν αλλαζουν κατι ιδιατερο.

Equalizer είναι. Movie mode για τα πάντα όλα. Το sports δίνει και λίγο echo (games).

Το standard για να μην σου χτυπάνε την πόρτα.

To surround mode (δεν ξέρω έχει το 2.1?) είναι για κανένα πάρτυ. Δουλεύει ωραία αν σηκώσεις αρκετά την ένταση. Από ότι κατάλαβα κάτι κάνει με τα crossover.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 λεπτά πριν, Sir_Teraflop είπε

Equalizer είναι. Movie mode για τα πάντα όλα. Το sports δίνει και λίγο echo (games).

Το standard για να μην σου χτυπάνε την πόρτα.

To surround mode (δεν ξέρω έχει το 2.1?) είναι για κανένα πάρτυ. Δουλεύει ωραία αν σηκώσεις αρκετά την ένταση. Από ότι κατάλαβα κάτι κάνει με τα crossover.

Το subwoofer που το εβαλες; Σε ποιο σημειο στο σαλονι

Επεξ/σία από Zerg13

2 λεπτά πριν, Zerg13 είπε

Το subwoofer που το εβαλες; Σε ποιο σημειο στο σαλονι

Δίπλα από την TV - άσε ρε το μπά@@σταρδο. Όπου θέλει πάει. Κουράστηκα να το κεντράρω στο πλακάκι in line με την tv και το έπιπλο.

Αποφάσισε μόνο του να πάει στο τοίχο υπό γωνία.

Δεν είναι να σηκώσεις ένταση με το κέρατο.

Από το 23~24/60 volume και μετά αρχίζουν και μετακινούνται πράγματα στο σαλόνι, αυτό δεν θα κάνει την βόλτα του?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Υπάρχει ένα διακριτό σκαλοπάτι ενέργειας μεταξύ των δύο μοντέλων, το οποίο οριοθετείται από το μέγεθος του sub.

Καλώς ή κακως, από το τυπικό εξιμισαρι της 2.1 πας στο δεκαιντσο για τα επόμενα δύο μοντελα. Δεν υπάρχει δηλαδή κάτι ενδιάμεσο (8ιντσο π.χ.). Είναι συνεπώς αναμενόμενη η διαφορά στο χαμηλό μεταξύ της 2.1 και της 3.1 ίσως σε... σοκαριστικό επίπεδο. Στα τυπικά για jbl δηλαδή σοκαριστικά επίπεδα απόδοσης σε σχέση με τον ανταγωνισμό.

Επεξ/σία από mitspetr

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...