Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, nero62 είπε

Αυτή τη στιγμή είμαι με Xiaomi Mi9. Έχουν περάσει οι 72 ώρες για ξεκλείδωμα Bootloader Που μου είχε βγάλει όταν το ξεκίνησα και μπορώ να το ξεκλειδώσω τώρα. Αλλά λόγο του ότι όλα δουλεύουν στην ΕΝΤΕΛΕΙΑ συνέχεια το αναβάλω και λέω οκ γιατί έχω κάνει τρελό σετάρισμα και βαριέμε να τα κάνω όλα πάλι εξαρχής. 

Το μεγαλύτερο ΣΦΑΛΜΑ τους είναι να σταματήσουν τις global beta. Αν το κάνουν δυστυχώς θα χάσει ΠΟΛΥ κόσμο. Γιατί οκ εγώ προσωπικά έχω βολευτεί με το Mi9 αλλά έχει τόσα καλά η global beta που ακόμη και έτσι σίγουρα κάποια στιγμή θα την πέρναγα.

Τι μαλακία κάνουν τώρα δεν το καταλαβαίνω. Προφανώς δεν πληρώνονται και βαρέθηκαν να το κάνουν για την ψυχή της μάνας τους? Τότε ας τους κόψει ένα μηνιάτικο η Xiaomi να συνεχίσουν να το κάνουν. 

Μιλάμε για το ισχυρότερο όπλο της Xiaomi για τις συσκευές της. Το μεγαλύτερο ατού... και το κόβουνε? Ας το κόψουνε για τις άσχετες συσκευές. Όχι για τις μαμίσιες... δεν καταλαβαίνω... 

Τι έχουμε εδώ? Βρήκε κατηφόρα η Xiaomi και είπε να την δοκιμάσει να δει αποτελέσματα? Μπα... μην το κάνετε παιδιά γιατί θα σκοντάψετε στα σίγουρα.

Κάνεις λάθος. Η Ελληνική κοινότητα βασίζεται στην ευρωπαική όπου και είναι έτοιμη μέσα η Ελληνική γλώσσα. Για να πειράξεις σε τέτοιο επίπεδο ρομ πρέπει να ξέρεις προγραμματισμό. Να είσαι κανονικός developer. Δεν νομίζω η Ελληνική κοινότητα να έχει κάτι τέτοιο μέσα στην ομάδα της. 

Απλά παίρνουν την εβδομαδιαία eu και την πειράζουν τις περισσότερες φορές με κουταμάρες και έχει και προβλήματα. Μπα... 

Γιατί ποια άλλη συσκευή σου δίνει κάθε τρεις μήνες αναβάθμιση για 3+ χρονών συσκευές? Για πες μια μάρκα/μοντέλο....

custom rom λέγεται ακόμη και ένα απλό .sys αρχείο να πειράξεις... Σιγά τα αυγά... το να κατεβάσω μια ρομ να την αποσυμπιέσω και να αρχίζω να πειράζω σημαντικά αρχεία δεν είναι development... δυστυχώς... 

Αν μάθεις 1-2 φορές πως γίνεται το φλασάρισμα δεν μπρικάρετε συσκευή Xiaomi. Με τίποτε. Τo fastboot είναι σε ξεχωριστό τσιπάκι οπότε με απλές εντολές adb το κάνεις ότι θέλεις όποτε θέλεις αρκεί να είναι ξεκλείδωτος ο Bootloader. 

Θα έκαναν απίστευτη δουλειά (όχι στο να πειράζουν τις ρομ που μπορεί να κάνει ο καθένας) με το να βοηθούσαν τους αγοραστές /funs τις εταιρίας αν δεν ζήταγαν vip member Για κάτι που το ευρωπαικό miui το κάνει δωρεάν για ΟΛΟ τον κόσμο και για αυτούς που δεν έχουν συσκευές Xiaomi... 

άστο

Οι Global Beta αρχικά είναι ήδη αρκετά Stable από μόνες τους. Σκέψου τις Global Stable. Θέλουν Feedback και μόνο Feedback δεν παίρνουν δυστυχώς γιατί υποτίθεται πως είναι "Beta" (ο λόγος που βγάλανε τις Closed Beta Roms). Έστω ότι δίνεις Feedback. Εσύ και ποιος άλλος; Είτε σφάλμα, είτε όχι μπορείς να περάσεις Xiaomi EU Roms. Οι China Beta δεν θα σταματήσουν, οι Roms εκεί είναι βασισμένες εκεί άρα γιατί όχι; 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Τέλειο thread, απολαυστικότατες απαντήσεις. Tip για όσους διασκεδάζουν: τσεκάρετε αντικείμενα στις αγγελίες που ανεβάζουν οι συμμετέχοντες στο thread

Αφήνω επίσης αυτό εδώ

Από την ομάδα ανάπτυξης της Ελληνικής κοινότητας !

0-100x100.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
5 ώρες πριν, EuphangeL είπε

Τέλειο thread, απολαυστικότατες απαντήσεις. Tip για όσους διασκεδάζουν: τσεκάρετε αντικείμενα στις αγγελίες που ανεβάζουν οι συμμετέχοντες στο thread

Αφήνω επίσης αυτό εδώ

Από την ομάδα ανάπτυξης της Ελληνικής κοινότητας !

0-100x100.jpg

Sorry εγώ δεν το έπιασα :) Αλλά πάλι δεν ξέρω και ποιος είναι ο άνθρωπος της φωτό. Υπάρχει backstory μεταξύ των 2 communities? Αν θες απαντάς

Επεξ/σία από gthe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 17/6/2019 στις 11:16 ΠΜ, gthe είπε

Να τονίσουμε και στο insomnia βέβαια ότι η ελληνική κοινότητα του miui είναι νομίζω ο βασικός λόγος που τα xiaomi έγιναν τόσο διαδεδομένα στην Ελλάδα. Τα παιδια κάνουν απιστευτή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο τους. Έχουν τρομερές οδηγίες για όλους και πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να brick-άρεις xiaomi και να μην σε βοηθήσουν όλοι εκεί.

Ισχύει.

Η υποστήριξη που προσφέρουν και οι υπεραναλυτικοί οδηγοί που έχουν είναι όλα τα λεφτά!

Επεξ/σία από Aurumnus
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ίσως αυτό σας βοηθήσει να μάθετε ποιό είναι αυτό το παλικάρι 😂  στην φώτο >> https://www.doctorandroid.gr/2013/11/xiaomi-miui-greek-fan-club.html

Και αν χρειάζεστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://gr.linkedin.com/in/dagalidis

Δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ένταση, ο καθένας έχει την άποψή του.... 

Πάντα θα υπάρχουν και οι ΚΑΤΑ των ΠΑΝΤΩΝ και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω....

IMG_20190619_195736.jpg.a4a6f820b7d0fc798390a344f8dca8a2.jpg

Για εμάς το ευχαριστώ της Xiaomi μέσω του επίσημου φόρουμ της μας είναι αρκετό... 👍

Επεξ/σία από Dagalidis
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dagalidis είπε

Ίσως αυτό σας βοηθήσει να μάθετε ποιό είναι αυτό το παλικάρι 😂  στην φώτο >> https://www.doctorandroid.gr/2013/11/xiaomi-miui-greek-fan-club.html

Και αν χρειάζεστε περισσότερα ΕΔΩ >> https://gr.linkedin.com/in/dagalidis

Δεν χρειάζεται να υπάρχει τόση ένταση, ο καθένας έχει την άποψή του.... 

Πάντα θα υπάρχουν και οι ΚΑΤΑ των ΠΑΝΤΩΝ και δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω....

Επειδή εγώ έτυχε και ρώτησα γιατί μου φάνηκε παράξενο το post με μια επιγραφή και μια φωτο, να πω συγνώμη (στον ίδιο λογικα 😊) που δεν ήξερα ποιος είναι ο ιδρυτής του miui hellas. Όσο για την προσφορά αυτού του φόρουμ, είναι απλά δεδομένη, δεν χρειάζεται καν διαφήμιση. 

Δυστυχώς ο άνθρωπος που διαφώνησε (και έχει κάθε δικαίωμα, και εισέπραξε και την κριτική του) είναι μπαναρισμενος... Ελπίζω πως δεν έγινε γιατί διαφώνησε, γιατί αυτό θα ήταν ακόμα πιο άσχημο. 

Επεξ/σία από gthe

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...