Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, nero62 είπε

α πες το έτσι.. είσαι της ομάδας... 

όλες οι ρομ βασίζονται στην κινέζικη φίλε... θα σταματήσει η κινέζικη και πάπαλα... εκεί αν καταφέρετε να πάρετε και να βγάζετε δικιά σας ρομ τότε μιλάμε ξανά... σε καμιά 20ετία μπορεί.

βρείτε άλλο τρόπο για vip members... (άκου εκεί Vip member για να κατεβάζουμε κάτι που είναι δωρεάν εδώ και τόσα χρόνια.. έλεος...)

και μην ξεκινήσεις μαζί μου συζήτηση και αντιπαραθέσεις κλπ γιατί θα σας ξεμπροστιάσω με ερωτήσεις που ΔΕΝ μπορείτε να απαντήσετε  και θα χάσετε το μεροκάματο...

Με τιμάς που νομίζεις ότι είμαι της ομάδας αλλά δυστυχώς δεν είμαι. 

Apple fanboy είμαι αλλά αγαπάω και xiaomi για δικούς μου λόγους.

Λογικά θα έφαγες κάνα ban για να έχεις τέτοιο μένος προς την κοινότητα. 

34 λεπτά πριν, nero62 είπε

Το θέμα είναι ότι δεν θα το βγάζουν προς τα έξω. Αν κατάλαβα καλά...

Τα γυρίζεις σιγά-σιγά βλέπω και καλά κάνεις. 

Σαφώς και δεν κατάλαβες καλά. 

• Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stafaf είπε

Με τιμάς που νομίζεις ότι είμαι της ομάδας αλλά δυστυχώς δεν είμαι. 

Apple fanboy είμαι αλλά αγαπάω και xiaomi για δικούς μου λόγους.

Λογικά θα έφαγες κάνα ban για να έχεις τέτοιο μένος προς την κοινότητα. 

Τα γυρίζεις σιγά-σιγά βλέπω και καλά κάνεις. 

Σαφώς και δεν κατάλαβες καλά. 

Έφαγα μπαν? χαχαχαχαχαχ..... αχ και που να ήξερες...

Για διαφώτισε μας λοιπόν αφού δεν κατάλαβα καλά :)

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, nero62 είπε

Έφαγα μπαν? χαχαχαχαχαχ..... αχ και που να ήξερες...

Για διαφώτισε μας λοιπόν αφού δεν κατάλαβα καλά :)

Σε πόσα πενηνταράκια να στο κάνω? Σταματάει η Global Beta Developer ROM όχι η Chinese Developer ROM.

• Like 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, gthe είπε

Να τονίσουμε και στο insomnia βέβαια ότι η ελληνική κοινότητα του miui είναι νομίζω ο βασικός λόγος που τα xiaomi έγιναν τόσο διαδεδομένα στην Ελλάδα. Τα παιδια κάνουν απιστευτή δουλειά και αξίζουν συγχαρητήρια για τον κόπο τους. Έχουν τρομερές οδηγίες για όλους και πραγματικά δεν υπάρχει περίπτωση να brick-άρεις xiaomi και να μην σε βοηθήσουν όλοι εκεί.

Ναι καλά.... Ας μην ήταν vfm τα Xiaomi.... Με custom roms ασχολείται ένα απειροελάχιστο μέρος του πληθυσμού.

• Like 2
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, efo355 είπε

Ναι καλά.... Ας μην ήταν vfm τα Xiaomi.... Με custom roms ασχολείται ένα απειροελάχιστο μέρος του πληθυσμού.

δεν είναι το vfm Μόνο.. βασικά δεν είναι καθόλου το vfm σε mimix3/mi9 και αυτά που έρχονται. άλλοι είναι οι λόγοι που θέλουμε xiaomi... 

• Like 1
Δημοσ.
52 λεπτά πριν, nero62 είπε

δεν είναι το vfm Μόνο.. βασικά δεν είναι καθόλου το vfm σε mimix3/mi9 και αυτά που έρχονται. άλλοι είναι οι λόγοι που θέλουμε xiaomi... 

Εδώ θα συμφωνήσω. Δεν είναι μόνο το vfm. Το έχουν και άλλοι και ψάχνουν να κάνουν πωλήσεις με το δίκανο.

1 ώρα πριν, efo355 είπε

Η ελληνική κοινότητα δεν ασχολείται μόνο με custom rom, για την ακρίβεια ούτε καν την προωθεί.

Αν θες την βάζεις αν δε θες μπορείς να μπεις και να διαβάσεις/ρωτήσεις ό,τι θες, κανείς δε θα σου πει "α φιλαράκο βάλε πρώτα την δικιά μας ρομ και έλα ξαναρώτα".

Επισκέπτης
Δημοσ.

Τωρα το καλοκαιρακι, παπι,γυαλι και ξιαομαρααα.

Αρκει το γυαλι να μην ειναι polarized διοτι εχει προβλημα η οθονη της ξιαομαρας. Δεν θα σας το πουν στα reviews....

Δημοσ.
1 ώρα πριν, fg9000 είπε

Τωρα το καλοκαιρακι, παπι,γυαλι και ξιαομαρααα.

Αρκει το γυαλι να μην ειναι polarized διοτι εχει προβλημα η οθονη της ξιαομαρας. Δεν θα σας το πουν στα reviews....

Κλασσικά ... πιο γραφικό post και από την Σαντορίνη στο ηλιοβασίλεμα :D 

Δημοσ.

Υπηρξα κατοχος oneplus απο την εποχη του oneplus one , προσφατα πηρα mi 8 και mi 9 λογω ανεβασμενων τιμων,εχω να πω οτι εαν ξερεις απο custom rom κλπ τα xiaomi ειναι τιμια για τα λεφτα που ζητουν...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 ώρες πριν, nero62 είπε

και η κίνα και η ευρώπη θα σταματήσει τις beta εκδόσεις / Πρόγραμμα.. και επειδή οι Έλληνες miui δεν ξέρουν από προγραμματισμό πραγματικό, απλά θα κοπεί το γλυκό για όλους...

Συγνώμη φίλε μου ΑΛΛΑ και εσύ πρέπει να είσαι από αυτούς που μάθανε την Xiaomi και το φόρουμ που τόσο προσπαθείς να μειώσεις,τα τελευταία δύο χρόνια.

Μπες λίγο και ψάξε καμία ROM για παλιότερη συσκευή όπως το MI3 που υπήρχε μόνο αγγλοκινεζικη για να καταλάβεις την προσφορά τούς 😉

Α..και που είσαι, μπορείς όποια στιγμή θέλεις να μπεις και να κατεβάσεις Rom για όποια συσκευή γουστάρεις,δεν θα σου ζητήσει κανείς συνδρομή ούτε και donetion. Τα κάνουμε εμείς αυτά που το παρακολουθούμε από τις πρώτες μέρες του 🤑

Και αν τύχει και το brickαρεις, κάποιος θα βρεθεί να σε βοηθήσει.

Επεξ/σία από Thracia
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τα παιδιά του φορουμ για xiaomi να τα αφήσετε στην ησυχία τους και να μην είστε αχάριστοι. Προσφέρουν κάτι δωρεάν και με πάρα πολλές συμβουλές. Όποιος θέλει και ΑΝ ΘΕΛΕΙ γίνεται vip. Δεν το απαίτησαν απο κανέναν.

Μου έσωσαν κινητό με οδηγούς και πολλά προσωπικά μηνύματα απο moderators, την στιγμή που ήμουν ένας χρήστης με μηδέν μηνύματα που γράφτηκε μόνο για αυτό τον σκοπό. Δεν είχα καμία διαφορετική αντιμετώπιση απο τους ενεργούς χρήστες.

Άρα όσοι με σθένος ρίχνετε χολή για όλα αυτά που προσφέρουν, απλά αναθεωρήστε τις απόψεις σας.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
5 hours ago, stefanos_th said:

εγω ακομα δεν καταλαβα τι σταματαει .

το miui ?

"Παγώνει" από τους δημιουργούς του, οι υπόλοιποι που έχουν hobby και γουστάρουν ασχολούνται φτιάχνοντας δικές τους εκδοχές θα έχουν αυτή την τελευταία έκδοση και θα πειραματίζονται σε αυτό... βασικά ακούγεται πολύ κακό το ότι σταματάει, αλλά εγώ επιμένω πως ΔΕΝ είναι κακό.

Επίσης όσοι λένε για ξεκλείδωμα και απώλεια εγγύησης είναι μπούρδες, εδώ η xiaomi η ίδια βγάλει το εργαλείο επίσημα του ξεκλειδώματος και μόνο που δεν σου δίνει και ευχές όταν το ξεκλειδώνεις! Ούτως ή άλλος το MIUI για την xiaomi είναι πετυχημένο αφήνοντας τον κόσμο να βάζει αυτή που θέλει είτε EU, Ελληνική και Κινέζικη... οι devs δεν το καταστρέφουν... να πετάει το κάνουν και είναι προς όφελος της.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...