Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
47 λεπτά πριν, stafaf είπε

Και γιατί ακριβώς είναι κακό αυτό;

πήγαινε στο service σε περίπτωση στραβης το xiaomi σου  (από ελλαδα επίσημης εισαγωγής έτσι) με twrp και unlocked μετα δεν θα χεις τέτοιες απορίες

• Thanks 1
  • Απαντ. 50
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, stafaf είπε

Εσύ κάνεις λάθος και δεν τα ξέρεις καλά τα πράγματα. 

Μπες και ενημερώσου: https://news.xiaomi-miui.gr/global-developer-rom-are-dead-and-how-will-this-affect-xtrv-greek-beta-roms/

εγώ να ενημερωθώ?

ΠΛΑΚΑ έχεις μπρο...

—- OXI !  —-

Τουλάχιστον όχι άμεσα, όσο ακόμη υπάρχουν Source ROM από την Κίνα και το Xiaomi.eu.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, ziaba είπε

πήγαινε στο service σε περίπτωση στραβης το xiaomi σου  (από ελλαδα επίσημης εισαγωγής έτσι) με twrp και unlocked μετα δεν θα χεις τέτοιες απορίες

Ουάου πάγωσε το αίμα μας μιας και δεν μπορείς να το επαναφέρεις σε στοκ.

Α στάσου, μπορείς!

Δημοσ.

και η κίνα και η ευρώπη θα σταματήσει τις beta εκδόσεις / Πρόγραμμα.. και επειδή οι Έλληνες miui δεν ξέρουν από προγραμματισμό πραγματικό, απλά θα κοπεί το γλυκό για όλους...

Δημοσ.
Μόλις τώρα, nero62 είπε

εγώ να ενημερωθώ?

ΠΛΑΚΑ έχεις μπρο...

—- OXI !  —-

Τουλάχιστον όχι άμεσα, όσο ακόμη υπάρχουν Source ROM από την Κίνα και το Xiaomi.eu.

" Οι ROM του xiaomi.eu και κατ’επέκταση οι δικές μας Ελληνικές XTRV ROM, έχουν ως πηγή τις αυθεντικές Κινέζικες ROM, και σε αυτές ενσωματώνονται οι Ελληνικές μεταφράσεις που υπάρχουν στα αρχεία των εφαρμογών από τις Global ROM.

Έτσι λοιπόν αυτή η απόφαση δεν μας επηρεάζει, και θα συνεχίσουμε να σας παραδίδουμε κανονικά ΒΕΤΑ Developer ROM κάθε εβδομάδα, όπως κάναμε μέχρι τώρα και για τόσα χρόνια."

Έχεις όντως  πλάκα που νομίζεις ότι είσαι και ενημερωμένος. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, nero62 είπε

Κάνεις λάθος. Η Ελληνική κοινότητα βασίζεται στην ευρωπαική όπου και είναι έτοιμη μέσα η Ελληνική γλώσσα. Για να πειράξεις σε τέτοιο επίπεδο ρομ πρέπει να ξέρεις προγραμματισμό. Να είσαι κανονικός developer. Δεν νομίζω η Ελληνική κοινότητα να έχει κάτι τέτοιο μέσα στην ομάδα της. 

Απλά παίρνουν την εβδομαδιαία eu και την πειράζουν τις περισσότερες φορές με κουταμάρες και έχει και προβλήματα. Μπα... 

Θα έκαναν απίστευτη δουλειά (όχι στο να πειράζουν τις ρομ που μπορεί να κάνει ο καθένας) με το να βοηθούσαν τους αγοραστές /funs τις εταιρίας αν δεν ζήταγαν vip member Για κάτι που το ευρωπαικό miui το κάνει δωρεάν για ΟΛΟ τον κόσμο και για αυτούς που δεν έχουν συσκευές Xiaomi... 

άστο

https://news.xiaomi-miui.gr/global-developer-rom-are-dead-and-how-will-this-affect-xtrv-greek-beta-roms/

Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι τις φτιάχνουν τα παιδιά, πάντα από το xiaomi.eu τις παίρνουν, που όπως δηλώνει έχει σαν βάση την κινέζικη beta.

Καλό θα ήταν να μην είμαστε αυστηροί με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον προσωπικό τους χρόνο για να γράψουν 5 οδηγούς να βοηθήσουν άλλους (οκ αν έχεις γράψει δικούς σου, τους έστειλες και στους κόψανε, πάσο, έχεις δίκιο) και βοηθάνε κόσμο που δεν ξέρει τι είναι τo adb για παράδειγμα. Αν είσαι developer και σε ban-αραν ενώ πήγες να βοηθήσεις πάλι δίκιο έχεις. Εγώ δεν προσφέρω στο community αλλά μην μηδενίζουμε το τι κάνουν τα παιδιά.

VIP συνδρομή ζητάνε για να έρθει OTA η ROM σε σένα, δεν σε εμποδίζει κανείς να την κατεβάσεις από το forum. Μην κατηγορούμε χωρίς λεπτομέρειες.

• Like 5
  • Thanks 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, gthe είπε

https://news.xiaomi-miui.gr/global-developer-rom-are-dead-and-how-will-this-affect-xtrv-greek-beta-roms/

Ποτέ δεν ισχυρίστηκαν ότι τις φτιάχνουν τα παιδιά, πάντα από το xiaomi.eu τις παίρνουν, που όπως δηλώνει έχει σαν βάση την κινέζικη beta.

Καλό θα ήταν να μην είμαστε αυστηροί με ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον προσωπικό τους χρόνο για να γράψουν 5 οδηγούς να βοηθήσουν άλλους (οκ αν έχεις γράψει δικούς σου, τους έστειλες και στους κόψανε, πάσο, έχεις δίκιο) και βοηθάνε κόσμο που δεν ξέρει τι είναι τo adb για παράδειγμα. Αν είσαι developer και σε ban-αραν ενώ πήγες να βοηθήσεις πάλι δίκιο έχεις. Εγώ δεν προσφέρω στο community αλλά μην μηδενίζουμε το τι κάνουν τα παιδιά.

VIP συνδρομή ζητάνε για να έρθει OTA η ROM σε σένα, δεν σε εμποδίζει κανείς να την κατεβάσεις από το forum. Μην κατηγορούμε χωρίς λεπτομέρειες.

Έλα εντάξει τους ξέρουμε. Τα παιδιά δίνουν βοήθεια σε όλους έχουν ένα κάρο οδηγούς για να ξεστραβωθείς και βγαίνει ο καθένας και ακυρώνει τα πάντα. 

Και σε ό,τι αφορά τις Vip συνδρομές, πλέον το OTA ισχύει για όλους απλά αν δεν έχεις vip σου έρχεται με καθυστέρηση μιας ημέρας. 

• Like 2
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, stafaf είπε

" Οι ROM του xiaomi.eu και κατ’επέκταση οι δικές μας Ελληνικές XTRV ROM, έχουν ως πηγή τις αυθεντικές Κινέζικες ROM, και σε αυτές ενσωματώνονται οι Ελληνικές μεταφράσεις που υπάρχουν στα αρχεία των εφαρμογών από τις Global ROM.

Έτσι λοιπόν αυτή η απόφαση δεν μας επηρεάζει, και θα συνεχίσουμε να σας παραδίδουμε κανονικά ΒΕΤΑ Developer ROM κάθε εβδομάδα, όπως κάναμε μέχρι τώρα και για τόσα χρόνια."

Έχεις όντως  πλάκα που νομίζεις ότι είσαι και ενημερωμένος. 

α πες το έτσι.. είσαι της ομάδας... 

όλες οι ρομ βασίζονται στην κινέζικη φίλε... θα σταματήσει η κινέζικη και πάπαλα... εκεί αν καταφέρετε να πάρετε και να βγάζετε δικιά σας ρομ τότε μιλάμε ξανά... σε καμιά 20ετία μπορεί.

βρείτε άλλο τρόπο για vip members... (άκου εκεί Vip member για να κατεβάζουμε κάτι που είναι δωρεάν εδώ και τόσα χρόνια.. έλεος...)

και μην ξεκινήσεις μαζί μου συζήτηση και αντιπαραθέσεις κλπ γιατί θα σας ξεμπροστιάσω με ερωτήσεις που ΔΕΝ μπορείτε να απαντήσετε  και θα χάσετε το μεροκάματο...

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stafaf είπε

Έλα εντάξει τους ξέρουμε. Τα παιδιά δίνουν βοήθεια σε όλους έχουν ένα κάρο οδηγούς για να ξεστραβωθείς και βγαίνει ο καθένας και ακυρώνει τα πάντα. 

Και σε ό,τι αφορά τις Vip συνδρομές, πλέον το OTA ισχύει για όλους απλά αν δεν έχεις vip σου έρχεται με καθυστέρηση μιας ημέρας. 

Α το τελευταίο δεν το ήξερα για τις VIP, καλή φάση. Την έχω σταματήσει από όταν έδωσα το mi max μου. Και donation κάνω σε moders από την εποχή που το HTC Desire μου χρησιμοποιούσε με custom rom την SD για εφαρμογές :D Κάποιοι δυστυχώς νομίζουν πως όλα γίνονται μαγικά τελικά και δεν χρωστάς ούτε μια μπύρα στο κόσμο που προσπαθεί ...

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, gthe είπε

Α το τελευταίο δεν το ήξερα για τις VIP, καλή φάση. Την έχω σταματήσει από όταν έδωσα το mi max μου. Και donation κάνω σε moders από την εποχή που το HTC Desire μου χρησιμοποιούσε με custom rom την SD για εφαρμογές :D Κάποιοι δυστυχώς νομίζουν πως όλα γίνονται μαγικά τελικά και δεν χρωστάς ούτε μια μπύρα στο κόσμο που προσπαθεί ...

φίλε μου είναι εντελώς διαφορετικό να ζητάς μια "μπύρα" από το να ζητάς συνδρομή. ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό. Το donation απέχει πολλά χιλιόμετρα από το vip member... vp member Μου θυμίζει κάτι τσοντοσάιτ για να μπεις να κατεβάσεις πορνό υψηλής ανάλυσης. Και όχι να βασίζεσαι σε πραγματικούς developers (xda/miui) Και να ζητάς λεφτά για τις ανοησίες (τις περισσότερες φορές) που βάζουν μέσα στην xtrv Η όπως αλλιώς λέγεται. Μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, nero62 είπε

φίλε μου είναι εντελώς διαφορετικό να ζητάς μια "μπύρα" από το να ζητάς συνδρομή. ΕΝΤΕΛΩΣ διαφορετικό. Το donation απέχει πολλά χιλιόμετρα από το vip member... vp member Μου θυμίζει κάτι τσοντοσάιτ για να μπεις να κατεβάσεις πορνό υψηλής ανάλυσης. Και όχι να βασίζεσαι σε πραγματικούς developers (xda/miui) Και να ζητάς λεφτά για τις ανοησίες (τις περισσότερες φορές) που βάζουν μέσα στην xtrv Η όπως αλλιώς λέγεται. Μην τρελαθούμε και ξεχάσουμε και αυτά που ξέρουμε.

Και donate να ζητούσαν πάλι χαζό θα το θεωρούσες και πάλι δε θα έδινες ούτε μισό ευρώ μιας και όπως λες, η μια-δυο βλακείες που βάζουν στις ROM τους δεν αξίζουν μια. 

Οπότε, τσάμπα η γκρίνια. Είναι το λιγότερο αξιοπρεπής η δουλειά των παιδιών στις Ελληνικές ROM. 

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, AlienTechGR είπε

Και donate να ζητούσαν πάλι χαζό θα το θεωρούσες και πάλι δε θα έδινες ούτε μισό ευρώ μιας και όπως λες, η μια-δυο βλακείες που βάζουν στις ROM τους δεν αξίζουν μια. 

Οπότε, τσάμπα η γκρίνια. Είναι το λιγότερο αξιοπρεπής η δουλειά των παιδιών στις Ελληνικές ROM. 

donate κάνω καθημερινά φιλαράκι .... και εννοείται δεν θα έδινα ούτε μισό ευρώ για κάτι που δεν λειτουργεί σωστά (πάντα και κατά τα δικά μου δεδομένα) ... ίσως σε κάποια ευγενικά παιδιά που υπάρχουν εκεί μέσα να έδινα κάτι συμβολικά...

Στους xda κάνω καθημερινά πάντως... καθώς και αν η εφαρμογή του playstore Που κάνει τέλεια την δουλειά μου πάντα την πληρώνω και δεν ψάχνω να την βω σπασμένη. Οπότε εντελώς ΑΤΟΠΟ αυτό που είπες.

Και δεν είναι όλα τα παιδιά εκεί μέσα για κλωτσιές... αλλά Vip Member ? 

Και ΞΕΚΟΛΑΤΕ επιτέλους... ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ρομ... μην διαβάζω ανοησίες... όπως και η MLS... Ελληνικά τηλέφωνα λέει.. γελάνε και οι πέτρες...

ΟΧΙ 

33 λεπτά πριν, stafaf είπε

Δεν ακύρωσα τίποτε. Αλλά δεν μπορείς να είσαι χασάπης και να ανοίγεις σέρβις υπολογιστών επειδή άκουσες ότι έχει κονόμα... Ας είχαν donate αν ήθελαν να λέγονται κοινότητα... vip member my @ss...

Δημοσ.
36 λεπτά πριν, nero62 είπε

όλες οι ρομ βασίζονται στην κινέζικη φίλε... θα σταματήσει η κινέζικη και πάπαλα...

Δεν σταματάει η ανάπτυξη της κινεζικής beta και ούτε θα σταματήσει ποτε

Δημοσ.
39 λεπτά πριν, Vasilisxd είπε

Δεν σταματάει η ανάπτυξη της κινεζικής beta και ούτε θα σταματήσει ποτε

Δεν είπα ποτέ κάτι τέτοιο. Άλλωστε πως θα υπήρχε εξέλιξη αναβαθμίσεις βελτιώσεις και διορθώσεις του λογισμικού.

Το θέμα είναι ότι δεν θα το βγάζουν προς τα έξω. Αν κατάλαβα καλά...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ziaba είπε

Εγώ πάντως ΠΑΝΤΑ ξεκλειδώνω και ΠΑΝΤΑ περνάω custom miui.

Όσον αφορά το service, θα πάει ΜΟΝΟ αν κάψει πλακέτα.

Οτιδήποτε άλλο τυχόν συμβεί θα το φτιάξω μόνος μου.

Και σιγά τα λεφτά που έδωσα για το RN 7.

250 - ΦΠΑ - μία 20άρα δωροεπιταγή από τον Κώτσο 180 πλήρωσα.

Δεν έσκασα χιλιαροπούλα για μήλο για να με τσούξει.

Επεξ/σία από giorgoslouk

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...