Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 ώρες πριν, thelos257 είπε

...Ομως μιλαμε για 1990-1999 μια χρονια που για να αγοραζες ενα υπολογιστη κοστιζε πανω απο 1000 δραχμες (νμζω)...

250.000 - 500.000 δρχ χαλαρά εννοείς. Μην πω 1.000.000+ στις αρχές της δεκαετίας.

• Like 1
Δημοσ.
7 ώρες πριν, jumaru99 είπε

250.000 - 500.000 δρχ χαλαρά εννοείς. Μην πω 1.000.000+ στις αρχές της δεκαετίας.

Τοσες πολλες δρχ για ενα λειτουργικο συστημα ρε φιλε που στην ουσια περιειχε το σεριαλ νυμβερ και το cd μεσα στο κουτι ;

10 ώρες πριν, ice25 είπε

Για την συλλογή του τα θέλει ο άνθρωπος ...ελληνικά  είναι ποιο σπάνια  τι να τα κάνει τα αγγλικά ??απόδειξη το ότι δεν τα βρίσκει

Σωστος να και ενας ανθρωπος που με νιωθει και με καταλαβαινει.

Δημοσ.
Στις 23/6/2019 στις 10:37 ΠΜ, thelos257 είπε

Τοσες πολλες δρχ για ενα λειτουργικο συστημα ρε φιλε που στην ουσια περιειχε το σεριαλ νυμβερ και το cd μεσα στο κουτι ;

Τόσο είχε ένα μέσο σύστημα. Η τιμή πώλησής του λειτουργικού το 1995 ήταν 210$ δηλαδή περίπου 50.000 δρχ (αν δεν είχε καπέλο τότε για Ελλάδα), όπου σε σημερινή αξία είναι 350$=310€

Δημοσ.

Πιθανον να εχω όλα τα iso από windows 95 και 98 σε backup που εκανα το 2002 σε dvd. Δουλευα σε μαγαζι στην Στουρναρη τοτε. Καπου εχω και τα 3.11 με dos 6.22 

Όλα Ελληνικα (όχι το dos φυσικα)

Θα τα ψαξω και θα ενημερωσω.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, GBorb είπε

Πιθανον να εχω όλα τα iso από windows 95 και 98 σε backup που εκανα το 2002 σε dvd. Δουλευα σε μαγαζι στην Στουρναρη τοτε. Καπου εχω και τα 3.11 με dos 6.22 

Όλα Ελληνικα (όχι το dos φυσικα)

Θα τα ψαξω και θα ενημερωσω.

Θα περιμένω είτε εδώ είτε πμ. :D. Είσαι ο άνθρωπος μου με αγωνία θα αναμένω μήνυμα σου.

Επεξ/σία από thelos257
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω εχω τα 95 αλλα τα αγγλικα ελληνικα οχι.

Τα οποια τα βρηκα γιατι τα ηθελα για δουλεια και οχι για συλογη...

Επεξ/σία από j2k
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Τις εκδόσεις Β και C των 95 τις ψάχνω και εγώ ακόμα, βασικά την B την έχω βρει, αλλά όχι σε CD...

Έχω και το ελληνικό Office 95 εδώ και λίγο καιρό.

Οι εκδόσεις Β και C κυκλοφόρησαν μόνο σε ΟΕΜ και τις δίναν με καινούρια PC. Αλλά επειδή κυκλοφόρησαν το 1997 Απρίλη και Νοέμβρη και οι δύο και τον Μάη του 1998 μας ήρθαν τα 98, μάλλον δεν προλάβαμε να αποκτήσουμε πολλά γνήσια αντίτυπα εδώ στην Ελλάδα.

Tα Windows 3.11 FWG δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στα Ελληνικά, υπάρχει μόνο Ελληνική έκδοση 3.1 που για άγνωστο λόγο αναφέρεται σαν 3.11.

Κανονικά τα 95 ήρθαν και σε Ελληνική έκδοση αμέσως με την κυκλοφορία τους, όπως και το Office 95. Ήταν πολιτική της Microsoft, καθώς τα 95 κυκλοφόρησαν σε δεκάδες γλώσσες!!!

Πάντως η B γίνεται C πολύ εύκολα με δυό patches της Microsoft...

Εγώ δεν μπορώ να βρω εδώ και καιρό τις Ελληνικές εκδόσεις των IE5 SP2 και IE 6 SP1, καθώς και των Windows Media Player 7 και 7.1, για τους offline installers μιλάμε, πρέπει να ψάξω όλα τα CD του RAM και του PC Master μπας και τα βρω. Αν τα βρω, όλες μου οι εκδόσεις των Windows στα Vintage Μηχανήματα θα είναι πλήρεις.

Επίσης τόσο η Β όσο και η C, κυκλοφόρησαν και με το Plus!...

Χθες ολοκλήρωσα το i486DX2 66 MHz VLB PC και του εγκατέστησα την B έκδοση. Όχι καθαρό DOS, μια χαρά είναι και τα Windows 95. Πετάει... Πήγε και στα 80 ΜHz...

Και η Awe64 GOLD όλα τα λεφτά... SB16 compatible και General Midi...

• Like 1
  • Thanks 1
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Έχω κάνει dvd  με τα Windows 95 φιλε. Και ομολογώ ότι τα βρικα σχετικά εύκολα στο ίντερνετ. Στα Ελληνικά. 

Το θεμα είναι οτι τα 95 δεν υποστηρίζουν boot απο cd όπως τα Windows 98.

Με αρκετό υπομονή εκανα bootable ενα παλιο usb stick... Για να ξεκινήσει σαν δισκέτα και να δίνω εντολές ενα ενα. Στο τέλος κατάφερα να κάνω εγκατάσταση σε Ενα παλιό Acer. 

Δημοσ.
1 ώρα πριν, kremenarasi είπε

Έχω κάνει dvd  με τα Windows 95 φιλε. Και ομολογώ ότι τα βρικα σχετικά εύκολα στο ίντερνετ. Στα Ελληνικά. 

Το θεμα είναι οτι τα 95 δεν υποστηρίζουν boot απο cd όπως τα Windows 98.

Με αρκετό υπομονή εκανα bootable ενα παλιο usb stick... Για να ξεκινήσει σαν δισκέτα και να δίνω εντολές ενα ενα. Στο τέλος κατάφερα να κάνω εγκατάσταση σε Ενα παλιό Acer. 

Τζαμπα κοπος. :)

• 8 μήνες μετά...
Δημοσ.
Στις 21/7/2019 στις 1:03 ΜΜ, Black Flag είπε

Τις εκδόσεις Β και C των 95 τις ψάχνω και εγώ ακόμα, βασικά την B την έχω βρει, αλλά όχι σε CD...

Έχω και το ελληνικό Office 95 εδώ και λίγο καιρό.

Οι εκδόσεις Β και C κυκλοφόρησαν μόνο σε ΟΕΜ και τις δίναν με καινούρια PC. Αλλά επειδή κυκλοφόρησαν το 1997 Απρίλη και Νοέμβρη και οι δύο και τον Μάη του 1998 μας ήρθαν τα 98, μάλλον δεν προλάβαμε να αποκτήσουμε πολλά γνήσια αντίτυπα εδώ στην Ελλάδα.

Tα Windows 3.11 FWG δεν κυκλοφόρησαν ποτέ στα Ελληνικά, υπάρχει μόνο Ελληνική έκδοση 3.1 που για άγνωστο λόγο αναφέρεται σαν 3.11.

Κανονικά τα 95 ήρθαν και σε Ελληνική έκδοση αμέσως με την κυκλοφορία τους, όπως και το Office 95. Ήταν πολιτική της Microsoft, καθώς τα 95 κυκλοφόρησαν σε δεκάδες γλώσσες!!!

Πάντως η B γίνεται C πολύ εύκολα με δυό patches της Microsoft...

Εγώ δεν μπορώ να βρω εδώ και καιρό τις Ελληνικές εκδόσεις των IE5 SP2 και IE 6 SP1, καθώς και των Windows Media Player 7 και 7.1, για τους offline installers μιλάμε, πρέπει να ψάξω όλα τα CD του RAM και του PC Master μπας και τα βρω. Αν τα βρω, όλες μου οι εκδόσεις των Windows στα Vintage Μηχανήματα θα είναι πλήρεις.

Επίσης τόσο η Β όσο και η C, κυκλοφόρησαν και με το Plus!...

Χθες ολοκλήρωσα το i486DX2 66 MHz VLB PC και του εγκατέστησα την B έκδοση. Όχι καθαρό DOS, μια χαρά είναι και τα Windows 95. Πετάει... Πήγε και στα 80 ΜHz...

Και η Awe64 GOLD όλα τα λεφτά... SB16 compatible και General Midi...

Πληρες περιγραφη αρχοντας με καλυψες απολυτα !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...